Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
super, praktycznie cały wątek zdjęćkoc-cat pisze:Sporo fotek z wystawy - nie tylko ragdolli:
http://www.ragdollclub.fora.pl/wystawy- ... ,2177.html
O-l-g-a pisze:I sporo uwag odnośnie organizacji...
25 rolek świeżej trawy na ringu, przyozdobionej kwiatkami,
200 doniczek owsa rozstawionych na klatkach - kotom się podobało![]()
hippisowskie koszulki dla stewardow własnoręcznie barwione...
I jednak za mało ?
kicikici_miau pisze:Wszyscy nagrodzeni Top Stewardzi 2009![]()
kicikici_miau pisze:O-l-g-a pisze:I sporo uwag odnośnie organizacji...
25 rolek świeżej trawy na ringu, przyozdobionej kwiatkami,
200 doniczek owsa rozstawionych na klatkach - kotom się podobało![]()
hippisowskie koszulki dla stewardow własnoręcznie barwione...
I jednak za mało ?
To ja się odniosę do tamtych uwag:
Jeśli chodzi o miejsce (czyli Zgierz) - małe miejscowości mają zazwyczaj to do siebie, że nie stoi się w korkach, nie błądzi się w poszukiwaniu celu, są cichsze i spokojniejsze, a i noclegi w przystępniejszych cenachSala była bez zarzutu (no, może oprócz toalet
), dużo miejsca dla wystawców, dobry ring, więc nie widzę problemu z wyborem miejsca. Dla mnie (i myślę że nie tylko dla mnie)
Doły klatek - fakt - odkrytePonoć Husse zawiodło, bo to oni mieli zabezpieczyć maskowanie - tak mi powiedzieli organizatorzy. My mieliśmy trochę swojego zapasowego materiału, więc sobie poradziliśmy.
Krzeseł jednak starczyło, pomimo zapowiedzi, że może być z tym różnie
Hodowcy, którzy chcą się zintegrować niekoniecznie potrzebują "tematycznych" sektorów. Czasami wręcz odnoszę wrażenie, że w wielu przypadkach bezpieczniejsza jest jak największa odległość pomiędzy niezbyt przychylnymi sobie hodowlamiMiło jest siedzieć obok znajomych, ale to przecież można napisać w zgłoszeniu, że chce się być obok tego czy tamtej
Poza tym, jeśli o mnie chodzi, to z zaciekawieniem przyglądam się innym rasom: bądź co bądź, taka okazja nie zdarza się codziennie
![]()
![]()
![]()
Świetne koszulki dla stewardów - koniecznie trzeba podkreślić, że własnoręcznie robione przez organizatorów!
Tylko nagroda dla BOB mogła być z transportem, bo ze względu na rozmiary była dość kłopotliwa do zabrania![]()
Bardzo udana i dobrze zorganizowana wystawa!
Kicimiau pisze:kicikici_miau, to właśnie miałam napisać!
A może Ty czytasz w moich myślach, co?
kicikici_miau pisze:Kicimiau pisze:kicikici_miau, to właśnie miałam napisać!
W pewnym sensie takJako składowa Twojej/mojej/naszej jaźni
Marcepan pisze:kicikici_miau pisze:Kicimiau pisze:kicikici_miau, to właśnie miałam napisać!
W pewnym sensie takJako składowa Twojej/mojej/naszej jaźni
a nie mówiłam?!
d_anek pisze:zdążyłam Kicimiau zapytać na ringu czy Marcepan zarejestrował obecność obu jaźni
jak widzę następnym razem muszę dopilnować osobiście tej kwestii, bo bidulka się zamota i zacznie jak Fifka mieć problemy emocjonalne![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: s.werka.s.s, SMK1 i 7 gości