UWAGA !!! - WROCŁAW - 6/7 MARCA 2010 + SPECIAL SHOWS

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Pon mar 08, 2010 15:50 Re: UWAGA !!! - WROCŁAW - 6/7 MARCA 2010 + SPECIAL SHOWS

czy jest wiecej zdjec z wystawy?

pacysia

Od: Czw mar 02, 2006 17:37

Post » Pon mar 08, 2010 19:58 Re: UWAGA !!! - WROCŁAW - 6/7 MARCA 2010 + SPECIAL SHOWS

Witam,
oto link do zdjęć zrobionych w sobotę
http://chomikuj.pl/andadriel/Galeria/Ko ... +6.03.2010
Obrazek

andadriel

Od: Śro paź 08, 2008 12:03

Post » Pon mar 08, 2010 20:14 Re: UWAGA !!! - WROCŁAW - 6/7 MARCA 2010 + SPECIAL SHOWS

duszek lasu pisze:wychodzenie sędziów w czasie trwania Bisu.

Równiez zauważyłem ten problem. Dlatego w Kościanie wszyscy sędziowie będą do końca.
Zrezygnowałem z tych sędziów, którym taka sytuacja nie pasowała. Podzielam zdanie, że wystawa jest dla wystawców i wystawca winien być traktowany bardzo poważnie.
Obrazek

Ramon

Od: Nie paź 31, 2004 20:54

Post » Wto mar 09, 2010 9:13 Re: UWAGA !!! - WROCŁAW - 6/7 MARCA 2010 + SPECIAL SHOWS

pacysia pisze:czy jest wiecej zdjec z wystawy?

Jest :)
Postaram się coś wrzucić w najbliższych dniach, a może nawet jeszcze dziś.
Pozdrawiam
Obrazek

AF

Od: Nie lip 20, 2008 17:41

Post » Wto mar 09, 2010 15:55 Re: UWAGA !!! - WROCŁAW - 6/7 MARCA 2010 + SPECIAL SHOWS

Część pierwszą udało nam się poskładać. Resztę może się uda wstawić do końca tygodnia.
Zapraszam do oglądania.

Obrazek

Pozdrawiam
Obrazek

AF

Od: Nie lip 20, 2008 17:41

Post » Wto mar 09, 2010 16:07 Re: UWAGA !!! - WROCŁAW - 6/7 MARCA 2010 + SPECIAL SHOWS

I trochę naszych z soboty i niedzieli - Wystawa Wrocław
Obrazek
"Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy."

MarzenaF

Od: Czw paź 09, 2008 19:34

Post » Wto mar 09, 2010 17:12 Re: UWAGA !!! - WROCŁAW - 6/7 MARCA 2010 + SPECIAL SHOWS

AF pisze:Część pierwszą udało nam się poskładać. Resztę może się uda wstawić do końca tygodnia.

piękne zdjęcia ( i kotów i ludzi) :kotek:
czekam na część drugą :ok:
Istoty ludzkie to jedyny gatunek zwierząt, których szczerze się obawiam.
Autor: G.B. Shaw

danunka

Od: Sob kwi 30, 2005 21:23

Post » Wto mar 09, 2010 22:44 Re: UWAGA !!! - WROCŁAW - 6/7 MARCA 2010 + SPECIAL SHOWS

Chciałam zwrócić uwagę na nowość wprowadzoną przez Cat Club Wrocław. Wielu hodowców sobotnie dyplomy odbiera w niedzielę w ciągu dnia dlatego poruszam ten temat.
Jako niespodzianka (przynajmniej dla mnie) pojawił się w katalogu w Warunkach Wystawy taki zapis:
"Brak odebranego po wystawie dyplomu skutkuje pobraniem dodatkowej opłaty w wysokości 50zł za wysłanie"
Uważam, że nie jest w porządku, iż tego typu zapis pojawił się jedynie w katalogu a nie ma go w żadnej innej informacji na temat wystawy - nawet w tym wątku na forum.
A na dodatek, mimo, iż zapis mówi o "wysłaniu" dyplomów - w niedzielę pobierano opłaty od hodowców, którzy odbierali dyplomy z opóźnieniem.
TŻ rtoipb
Piotr

rtoipb

Od: Czw kwi 13, 2006 21:40

Post » Śro mar 10, 2010 0:27 Re: UWAGA !!! - WROCŁAW - 6/7 MARCA 2010 + SPECIAL SHOWS

rtoipb pisze:Chciałam zwrócić uwagę na nowość wprowadzoną przez Cat Club Wrocław. Wielu hodowców sobotnie dyplomy odbiera w niedzielę w ciągu dnia dlatego poruszam ten temat.
Jako niespodzianka (przynajmniej dla mnie) pojawił się w katalogu w Warunkach Wystawy taki zapis:
"Brak odebranego po wystawie dyplomu skutkuje pobraniem dodatkowej opłaty w wysokości 50zł za wysłanie"
Uważam, że nie jest w porządku, iż tego typu zapis pojawił się jedynie w katalogu a nie ma go w żadnej innej informacji na temat wystawy - nawet w tym wątku na forum.
A na dodatek, mimo, iż zapis mówi o "wysłaniu" dyplomów - w niedzielę pobierano opłaty od hodowców, którzy odbierali dyplomy z opóźnieniem.
TŻ rtoipb

Żarty jakieś, prawda? Mam nadzieję że nikt z hodowców nie zapłacił
żadnych pieniędzy za wydanie dyplomu.Dyplom jest własnością wystawcy
i stanowi on część składową opłaty za wystawę.
Nikt nie ma prawa karać za odebranie swojej własności po terminie.
To zakrawa na wyłudzanie pieniędzy i o ile wiem taki proceder
jest karalny.

Snetka

Od: Nie mar 12, 2006 18:00

Post » Śro mar 10, 2010 6:20 Re: UWAGA !!! - WROCŁAW - 6/7 MARCA 2010 + SPECIAL SHOWS

Snetka pisze:Żarty jakieś, prawda? Mam nadzieję że nikt z hodowców nie zapłacił
jest karalny.

my zapomniałyśmy odebrać z drugiego dnia z Kraka (październik) po wniesieniu opłaty 50 zł i tak musiałayśmy upominać się o wysłanie dyplomu (pójść na zebranie klubu zapłacić a potem upominać się o wysłanie dyplomu z Kraka do Kraka)
http://www.kocieforum.pl (MCO i nie tylko ...)
Obrazek
"Tajemnica sukcesu: mieć pod ręką jakiegoś Smoka" ze Shrek'a http://mco-kocury.manifo.com/
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=84343&hilit=Smok+i+amor

sunshain

Od: Nie lis 16, 2008 17:36

Post » Śro mar 10, 2010 8:15 Re: UWAGA !!! - WROCŁAW - 6/7 MARCA 2010 + SPECIAL SHOWS

Szczerze mówiąc, wogóle dziwi mnie taka klauzula dotycząca odebrania dyplomy w sobotę..Bo jeśli ktoś jest na jeden dzień, to owszem, powinien odebrać, ale gdy jest jeszcze w niedzielę, to po co stać dwa razy w niebotycznie długiej kolejce? To absurd!
Obrazek

Kicimiau

Od: Pt kwi 03, 2009 19:31

Post » Śro mar 10, 2010 8:42 Re: UWAGA !!! - WROCŁAW - 6/7 MARCA 2010 + SPECIAL SHOWS

Oczywiście że tak.
Dla jednych 50 złotych to mało dla innych dużo.Nie muszę płacić dwa razy za tę samą usługę. Ktoś się tu troszkę zagalopował z tym pomysłem.
Jako wystawca nie życzę sobbie żadnych dodatkowych opłat poza
tymi które ujęte są w cenniku.Płacąc za wystawę płacę za wydrukowanie i wydanie dyplomu przez organizatora wystawy.

Snetka

Od: Nie mar 12, 2006 18:00

Post » Śro mar 10, 2010 8:47 Re: UWAGA !!! - WROCŁAW - 6/7 MARCA 2010 + SPECIAL SHOWS

50 zł
no no
chyba leci ten dyplom prywatnym odrzutowcem
ja z bydgoszczy nie odebralam,lezy tam juz rok
teraz pewnie musialabym zapłacic 3 razy tyle (za przechowywanie) :?
Obrazek

zenia

Od: Wto sty 10, 2006 20:26

Post » Śro mar 10, 2010 9:21 Re: UWAGA !!! - WROCŁAW - 6/7 MARCA 2010 + SPECIAL SHOWS

AF pisze:Część pierwszą udało nam się poskładać. Resztę może się uda wstawić do końca tygodnia.
Zapraszam do oglądania......

Pozdrawiam

dziękuję za fotkę Amorka

Obrazek
http://www.kocieforum.pl (MCO i nie tylko ...)
Obrazek
"Tajemnica sukcesu: mieć pod ręką jakiegoś Smoka" ze Shrek'a http://mco-kocury.manifo.com/
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=84343&hilit=Smok+i+amor

sunshain

Od: Nie lis 16, 2008 17:36

Post » Śro mar 10, 2010 11:51 Re: UWAGA !!! - WROCŁAW - 6/7 MARCA 2010 + SPECIAL SHOWS

Snetka pisze:
rtoipb pisze:Chciałam zwrócić uwagę na nowość wprowadzoną przez Cat Club Wrocław. Wielu hodowców sobotnie dyplomy odbiera w niedzielę w ciągu dnia dlatego poruszam ten temat.
TŻ rtoipb

Żarty jakieś, prawda? Mam nadzieję że nikt z hodowców nie zapłacił
jest karalny.

Niestety, obawiam się, że kilku osobom "udało się" zapłacić.
Ten nowy zwyczaj jest oburzający to fakt, ale mnie bardziej zbulwersował fakt, że ta informacja była zamieszczona TYLKO W KATALOGU. A kto czyta zamieszczone w katalogu "Warunki Wystaw"? Czyta się wszelkie informacje zamieszczone o wystawie przed zgłoszeniem kota, no, nawet po zgłoszeniu i wtedy jak nam coś nie pasuje, można sobie pluć w brodę, że się czegoś nie doczytało... Trudno - nasza wina... Ale katalog dostaje się do ręki już na wystawie i nie mamy żadnego wpływu na to, co jest tam napisane. Wydaje mi się to bardzo, bardzo nieuczciwe i mam wrażenie, że nas, wystawców próbuje się wystrychnąć na przysłowiowego dudka.

TŻ Piotra
Piotr

rtoipb

Od: Czw kwi 13, 2006 21:40

[poprzednia][następna]