Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
duszek lasu pisze:wychodzenie sędziów w czasie trwania Bisu.
pacysia pisze:czy jest wiecej zdjec z wystawy?
AF pisze:Część pierwszą udało nam się poskładać. Resztę może się uda wstawić do końca tygodnia.
rtoipb pisze:Chciałam zwrócić uwagę na nowość wprowadzoną przez Cat Club Wrocław. Wielu hodowców sobotnie dyplomy odbiera w niedzielę w ciągu dnia dlatego poruszam ten temat.
Jako niespodzianka (przynajmniej dla mnie) pojawił się w katalogu w Warunkach Wystawy taki zapis:
"Brak odebranego po wystawie dyplomu skutkuje pobraniem dodatkowej opłaty w wysokości 50zł za wysłanie"
Uważam, że nie jest w porządku, iż tego typu zapis pojawił się jedynie w katalogu a nie ma go w żadnej innej informacji na temat wystawy - nawet w tym wątku na forum.
A na dodatek, mimo, iż zapis mówi o "wysłaniu" dyplomów - w niedzielę pobierano opłaty od hodowców, którzy odbierali dyplomy z opóźnieniem.
TŻ rtoipb
Snetka pisze:Żarty jakieś, prawda? Mam nadzieję że nikt z hodowców nie zapłacił
żadnych pieniędzy za wydanie dyplomu.Dyplom jest własnością wystawcy
i stanowi on część składową opłaty za wystawę.
Nikt nie ma prawa karać za odebranie swojej własności po terminie.
To zakrawa na wyłudzanie pieniędzy i o ile wiem taki proceder
jest karalny.
AF pisze:Część pierwszą udało nam się poskładać. Resztę może się uda wstawić do końca tygodnia.
Zapraszam do oglądania......
Pozdrawiam
Snetka pisze:rtoipb pisze:Chciałam zwrócić uwagę na nowość wprowadzoną przez Cat Club Wrocław. Wielu hodowców sobotnie dyplomy odbiera w niedzielę w ciągu dnia dlatego poruszam ten temat.
Jako niespodzianka (przynajmniej dla mnie) pojawił się w katalogu w Warunkach Wystawy taki zapis:
"Brak odebranego po wystawie dyplomu skutkuje pobraniem dodatkowej opłaty w wysokości 50zł za wysłanie"
Uważam, że nie jest w porządku, iż tego typu zapis pojawił się jedynie w katalogu a nie ma go w żadnej innej informacji na temat wystawy - nawet w tym wątku na forum.
A na dodatek, mimo, iż zapis mówi o "wysłaniu" dyplomów - w niedzielę pobierano opłaty od hodowców, którzy odbierali dyplomy z opóźnieniem.
TŻ rtoipb
Żarty jakieś, prawda? Mam nadzieję że nikt z hodowców nie zapłacił
żadnych pieniędzy za wydanie dyplomu.Dyplom jest własnością wystawcy
i stanowi on część składową opłaty za wystawę.
Nikt nie ma prawa karać za odebranie swojej własności po terminie.
To zakrawa na wyłudzanie pieniędzy i o ile wiem taki proceder
jest karalny.
Użytkownicy przeglądający ten dział: s.werka.s.s, SMK1 i 7 gości