Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Kasia16 pisze:A ja nie mam zastrzezen do pani MilcentSwietnie ocenila mi moja Bakalie, Nominowala do BIS, a w Bisach zaglosowala na nia
womack (made in holland) pisze:Pani Milcent w niedzielę (w ,,patykach") też dała popis. Przed wniesieniem kotów nominowanych do BIS na ring, korzystając z krótkiej przerwy, zaprosiła do klatek sędziego który także oceniał IV tego dnia i, delikatnie mówiąc, agitowała na swoje nominacje - tak w skrócie i jak najoględniej.
Madzik pisze:womack (made in holland) pisze:Pani Milcent w niedzielę (w ,,patykach") też dała popis. Przed wniesieniem kotów nominowanych do BIS na ring, korzystając z krótkiej przerwy, zaprosiła do klatek sędziego który także oceniał IV tego dnia i, delikatnie mówiąc, agitowała na swoje nominacje - tak w skrócie i jak najoględniej.
Chyba tak do końca nie było, bo głosowała na między innymi na kota, którego nie nominowała akurat
CZANKRA pisze:Czyli cos musialo sie wydarzyc z soboty na niedziele ( moze kolacja nie taka, moze rybka nie swieza - to juz pytanie do organizatorow) ze sedzina w sobote ocenia oki i to we wszystkich rasach a w niedziele nie.
Slyszalam ze SHOLER tez zaszalal w niedziele.
Ja znam tych sedziow z jak najlepszej strony, ale widocznie maja i gorsze dni na ktore ja nie natrafilam cale szczescie jeszcze, ale wszystko przede mna.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości