BYDGOSZCZ 15-16wrzesień 07-WYST.KLUB. DRX I CRX,SPECIAL NEVA

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Pon wrz 17, 2007 17:59

u SIBów lepiej oceniane były słabsze koty ..... :roll: porażka :roll:
koty syberyjskie: Azja, Assan, Tobias, Basala, Czarusia, Dziunia Pietrusińska, Olimpia, Ninka, Petunja, Diana i Bunia oraz chow-chow Skotuś ... pozdrawiają serdecznie z Olsztyna

www.koty.syberyjskie.pl
www.chow.pl

warmianka

Od: Sob mar 31, 2007 15:46

Post » Pon wrz 17, 2007 18:28

Pani Milcent w niedzielę (w ,,patykach") też dała popis. Przed wniesieniem kotów nominowanych do BIS na ring, korzystając z krótkiej przerwy, zaprosiła do klatek sędziego który także oceniał IV tego dnia i, delikatnie mówiąc, agitowała na swoje nominacje - tak w skrócie i jak najoględniej.

womack (made in holland)

Od: Pt wrz 15, 2006 18:54

Post » Pon wrz 17, 2007 18:42

Chyba wiele osób ma cos do zarucenia owej pani. W BRI c nie dała zadnej kotce w klasie otwartej ceryfikatu ( były 3) a BIVa dostał kot co do którego miała watpliwosci jesli chodzi o kolor 8O
Nas oceniała w sobote i genenralnie byłam zadowolona ale NOM BIS dała kotu ktoremu zarzucała pewne rzeczy a do mojej kotki nie miała żadnych zastrzezen.
Czy ona zawsze tak ocenia koty czy tylko na tej wystawie dała taki popis??
Magda
Obrazek

Meg241

Od: Śro sie 29, 2007 13:46

Post » Pon wrz 17, 2007 18:54

A ja nie mam zastrzezen do pani Milcent 8) Swietnie ocenila mi moja Bakalie, Nominowala do BIS, a w Bisach zaglosowala na nia :)

Kasia_1991

Uwaga

Od: Nie mar 18, 2007 12:58

Post » Pon wrz 17, 2007 18:57

Szkoda że chumory albo złe dni sędziów tak wpływają na nasze koty :cry: Niestety grupie 3 się oberwało w niedzielę

Gosia i Ira

Od: Śro maja 02, 2007 18:58

Post » Pon wrz 17, 2007 18:59

Kasia16 pisze:A ja nie mam zastrzezen do pani Milcent 8) Swietnie ocenila mi moja Bakalie, Nominowala do BIS, a w Bisach zaglosowala na nia :)

Ja także nie mam zastrzezeń w sobotę bardzo dobrze oceniła moją kotkę ale nie wiadomo jak by ją oceniła w niedzielę

Gosia i Ira

Od: Śro maja 02, 2007 18:58

Post » Pon wrz 17, 2007 19:07

Czyli cos musialo sie wydarzyc z soboty na niedziele ( moze kolacja nie taka, moze rybka nie swieza - to juz pytanie do organizatorow :wink: ) ze sedzina w sobote ocenia oki i to we wszystkich rasach a w niedziele nie.
Slyszalam ze SHOLER tez zaszalal w niedziele.
Ja znam tych sedziow z jak najlepszej strony, ale widocznie maja i gorsze dni na ktore ja nie natrafilam cale szczescie jeszcze, ale wszystko przede mna. :cry:
Obrazek

CZANKRA

Od: Pt sty 13, 2006 0:36

Post » Pon wrz 17, 2007 21:02

womack (made in holland) pisze:Pani Milcent w niedzielę (w ,,patykach") też dała popis. Przed wniesieniem kotów nominowanych do BIS na ring, korzystając z krótkiej przerwy, zaprosiła do klatek sędziego który także oceniał IV tego dnia i, delikatnie mówiąc, agitowała na swoje nominacje - tak w skrócie i jak najoględniej.

Chyba tak do końca nie było, bo głosowała między innymi na kota, którego akurat nie nominowała 8)
Obrazek

Madzik

Od: Wto gru 09, 2003 21:36

Post » Pon wrz 17, 2007 21:09

Madzik pisze:
womack (made in holland) pisze:Pani Milcent w niedzielę (w ,,patykach") też dała popis. Przed wniesieniem kotów nominowanych do BIS na ring, korzystając z krótkiej przerwy, zaprosiła do klatek sędziego który także oceniał IV tego dnia i, delikatnie mówiąc, agitowała na swoje nominacje - tak w skrócie i jak najoględniej.

Chyba tak do końca nie było, bo głosowała na między innymi na kota, którego nie nominowała akurat 8)

w IV kat??
"A nie ma Pan własnego zdania?
Mam, ale się z nim nie zgadzam.."
Obrazek

d_anek

Od: Pt lut 06, 2004 8:24

Post » Pon wrz 17, 2007 21:16

http://upload.miau.pl/3/34123.pdf

to zalezy

wygrały: 179, 184 i 181

czyli w doroslych nie głosowała na swoją nominację
Obrazek

lrafal

Od: Czw sty 31, 2002 15:24

Post » Pon wrz 17, 2007 21:21

głosowała na kota, którego nominowała - dorosłe roztrzygnięto losowaniem :?
Ostatnio edytowano Pon wrz 17, 2007 21:38 przez d_anek, łącznie edytowano 1 raz
"A nie ma Pan własnego zdania?
Mam, ale się z nim nie zgadzam.."
Obrazek

d_anek

Od: Pt lut 06, 2004 8:24

Post » Pon wrz 17, 2007 21:24

możliwe, ja podaje od strony wyników
Obrazek

lrafal

Od: Czw sty 31, 2002 15:24

Post » Wto wrz 18, 2007 9:23

[quote="Iballa"]Sama wystawa sympatyczna i dość kameralna - pomimo iż miałam klatkę przy samym wejściu nie było tragedii z tłumami zwiedzających.
Jednak jestem rozgoryczona konkursem na najładniejszą klatkę - na forum jak pytałam - była mowa, że konkurs w sobotę. Pytałam czy warto się starać jeśli jadę tylko na sobotę i zapewniono mnie, że tak, pomimo iż zostałam do niedzieli, musiałam wracać o 15.00. Do tej pory konkursu nie było :(

Niepotrzebnie się starałam :(

Przepraszamy za zamieszanie w konkursie na najładniejszą klatkę :oops:
W ramach przeprosin klub ufundował nagrodę pocieszenia dla Ciebie.
Klateczka faktycznie ładna :ok:
Proszę na pw twój adres

dimka

Od: Pon sty 09, 2006 9:40

Post » Wto wrz 18, 2007 9:31

CZANKRA pisze:Czyli cos musialo sie wydarzyc z soboty na niedziele ( moze kolacja nie taka, moze rybka nie swieza - to juz pytanie do organizatorow :wink: ) ze sedzina w sobote ocenia oki i to we wszystkich rasach a w niedziele nie.
Slyszalam ze SHOLER tez zaszalal w niedziele.
Ja znam tych sedziow z jak najlepszej strony, ale widocznie maja i gorsze dni na ktore ja nie natrafilam cale szczescie jeszcze, ale wszystko przede mna. :cry:

życzę Ci więc abyś jednak nie trafiła na te gorsze dni sędziów

to moja pierwsza wystawa, na której taki cyrk, ale może następne przede mną, któż to wie :?

syberinka

Od: Pt cze 29, 2007 9:46

Post » Wto wrz 18, 2007 19:47

U nas na szczęście (kat I) ta Pani nie miała za dużo do powiedzenia, ale współczuję wszystkim poszkodowanym...

A dla zainteresowanych zdjęciami kotów perskich i egzotycznych z Bydgoszczy - zapraszam tutaj:

http://www.sepis.pl/galerie/bydgoszcz/index.html

MartaD

Od: Wto gru 14, 2004 14:29

[poprzednia][następna]