Wystawa w Warszawie 11/12-02-2006

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Pon lut 13, 2006 17:52

Śliczności:-)

Wpadłam na Twoją stronkę, zdjęcia kociaków bawiących się z psiakami są nie-sa-mo-wi-te!
Obrazek

miladka

Od: Wto maja 24, 2005 16:30

Post » Pon lut 13, 2006 20:31

Ja tam jestem baaardzo zadowolona. Może dlatego, że nie musiałam biegać po piętrach. Ale widziałam jak sobie wszyscy pomagali.
Może dlatego, że moje tygrysy naprawdę ładnie się pokazały.
Pioruś w sobotę skończył Championa, w niedzielę zaczął Intera dostał BIV'a i Nom BIS.
Fela w sobotę Ex1 i Nom BIS, w niedzielę tak samo. :oops: :D
Zresztą oboje znajdziecie na zdjęciach stronę wyżej.

Dziękuję wszystkim za przemiłe towarzystwo i wreszcie niezaduszającą salę. :wink:
Do you think this is wise, boy? Crossing blades with a pirate?
Obrazek

Ćma

Od: Wto sty 18, 2005 11:51

Post » Pon lut 13, 2006 20:56

Ja najpierw musiałam szukać swojej klatki, bo gdzieś odpadł numerek :roll: , potem musiałam biegać na piętro do oceny, ale co się źle zaczęło skończyło się bardzo dobrze. Stewardzi byli doskonali (to była nasza pierwsza wystawa) wszystko tłumaczyli cierpliwie i pomagali, bardzo podobał mi się komentarz tej osoby przy wystawie na parterze, no i towarzystwo wspaniałych ludzi. Byłam pełna obaw przed tą wystawą, ale okazało się, że nie taki diabeł straszny... na marcową też się piszemy!
Obrazek

reni164

Od: Pt gru 16, 2005 16:12

Post » Wto lut 14, 2006 7:23

a mi sie podobało, nie zawiodłam się prawie wcale, i nie piszę tu o organizacji tylko niestety nie bytności jednego z moich malców.
ehh tak to już bywa.
Miałam troszkę sceptyczne podejscie co do miejsca, ale ... było fajnie.
w porównaniu do grudnia niebo a ziemia.
Gratualcje dla organizatorów i do zobaczenia na następnej wystawce.
Aleks i koty EC Niunia i GEC Koszmarka, Mała, CH Harmonka, CH Elcia
Obrazek

Aleks1

Od: Pt paź 15, 2004 12:07

Post » Wto lut 14, 2006 10:04

Ja chciałabym wszystkim serdecznie podziękować za przybycie, za cierpliwość, za ciepłe słowa jak również za konstruktywną krytykę. Nie wszystko oczywiście wyszło tak jak zaplanowaliśmy, ale sądzę, że nie było źle. Wiem ,że raczej na pewno nie porwiemy się więcej na dwa poziomy , mimio iż w innych krajach dość często można spotkać takie wystawy – fakt jest nie zaprzeczalny ,że i wygodniej i sympatyczniej kiedy wszyscy są na razem. Wiemy również co musimy zmienić aby nie psuć dobrej atmosfery – które ogniwa wymienić i jakie nowe rozwiązania przyjąć.
Mam jednak nadzieję, że i wystawcy i zwiedzający są zadowoleni z miejsca i mam nadzieje ,że inne wystawy będą odbywać się w miejscach o podobnym poziomie gdzie będzie cicho, ładnie i komfortowo dla wszystkich.
Przepraszam wszystkie zawiedzione osoby i te które miały kłopot z klatkami
Niestety z powodów zewnętrznych – dostaliśmy klatki bardzo późno i fizycznie nie ze wszystkim sobie poradziłyśmy z Agal, tak jak miałyśmy to zaplanowane.
Chciałabym raz jeszcze podziękować stewardom – byliście cudowni i odwaliliście kawał naprawdę dobrej roboty!!!
Mojej szczęście w kolorze Blue

bluecats

Od: Czw sty 08, 2004 10:12

Post » Wto lut 14, 2006 14:58

Kilka moich fotek. Nie przerażajcie się jakością, gdyż zostały zrobione bardzo prostą kamerką.
wystawa w Warszawie
[url=http://www.foch.info]=Zamiast uczyć kota, choć raz go posłuchaj=
=Niewiele jest rzeczy w które głęboko wierzę. Jedną z nich jest normalna, ludzka, bezinteresowna podłość.=[/url]

LeaManI

Od: Pon maja 17, 2004 15:51

Post » Wto lut 14, 2006 15:04

fajnie,nawet moja kotka jest -ta z zadrapaniem na czole :lol:

zenia

Od: Wto sty 10, 2006 20:26

Post » Wto lut 14, 2006 18:13

Najfajniejsze na wystawie było to, że można było się zakwaterować na miejscu, niezbyt tanio, ale za wygodę można było zapłacić i uniknąć dodatkowego przemieszczania się z tobołami :D choć była to moja pierwsza wystawa i nie mam porównania, gratuluję organizatorom, czuję się zachęcona do ponownego udziału w wystawach, a miałam cichą nadzieję, że się zniechęcę :roll:
Obrazek

reni164

Od: Pt gru 16, 2005 16:12

Post » Wto lut 14, 2006 23:51

Kilka uwag do wystawy:
Owszem dzięki dwóm poziomom miejsca było sporo i dla wystawców i dla zwiedzających
Jednak zwiedzający nie zawsze trafiali na piętro i bywało tam chwilami pusto.
Kartki że wystawa jest również na piętrze były praktycznie nieczytelne i nie spełniały swojego zadania.
Dwa ringi nawet na dwóch poziomach są nawet do zniesienia ( trochę ruchu i adrenaliny nie zaszkodzi) gdyby dodać pomysł z wystawy Blue City z tablicami kto jest oceniany i kto ma się przygotowywać było by całkiem do zniesienia.
No i niestety niedzielny cyrk z rozdawaniem dyplomów określe jako lekceważenie wystawców.
Joaśka
BajaObrazek WiewióraObrazek ZezolObrazek

joaśkabs

Od: Śro mar 09, 2005 21:53

Post » Śro lut 15, 2006 10:17

Mysza pisze:
MonikaZ pisze:Mam dziś straszne zakwasy od pokonywania tych odległosci :wink:
Nasz Pepik był na swojej pierwszej wystawie i otrzymał oceny :
sobota-Ex1
niedziela -Ex1 ,BIV , nom.BIS i został Best Kitten III katagory czyli wygrał BIS :dance:

widziałam to, śliczny jest :) Gratuluję.

Oberhexe pisze:Suuuper, gratuluję :balony:

Bardzo,bardzo dziękujemy i gratulacje dla wszystkich

MonikaZ

Od: Wto wrz 16, 2003 13:29

Post » Śro lut 15, 2006 11:11

miladka pisze:Śliczności:-)

Wpadłam na Twoją stronkę, zdjęcia kociaków bawiących się z psiakami są nie-sa-mo-wi-te!

Dziękuję Miladka :)
To maluchy są niesamowite, a psiaki z kociakami bawią i wychowują się świetnie. Mam nadzieję, że jeszcze wiele takich zdjęć umieszczę :)
pozdrawiam
Ostatnio edytowano Czw lut 16, 2006 11:14 przez Majanka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Majanka

Od: Czw lip 28, 2005 16:22

Post » Śro lut 15, 2006 11:20

joaśkabs pisze:(...)No i niestety niedzielny cyrk z rozdawaniem dyplomów określe jako lekceważenie wystawców.

Bardzo przepraszam :oops: Z pewnością tryb pracy sekretariatu zostanie zmieniony. Cóż... wszyscy uczymy się na błędach, mam nadzieję, że nie popełnimy tych samych kolejny raz.

A.
Obrazek

agal

Od: Pon lut 03, 2003 17:48

Post » Śro lut 15, 2006 12:11 ups

Witam.
Strasznie mi teraz wstyd że w niedzielę nie pomogłam z tym stawianiem pieczątek :oops:
Wiecie to jest serio serio ciężka sprawa. Oceny kotów spływają do ostatniej chwili i na każdego sędziego powinna być osoba do stęplowania jego karteluszek i spinania tego z dyplomem i tam znów stęplowania. Jeszcze inna osoba całość spisuje notując wyniki. Na to wszystko jeszcze nakłada się pewna ilość "wypadków" do natychmiastowego wyjaśnienia w postaci braku oceny, pomyłek i absencji...
Nawet nie wiedziałam, że to tak ciężko, a te "dwa piętra" nam nie ułatwiły... Mam tylko nadzieję że na naszej wystawie 21-22 października będzie tip top.
Pozdrawiam

Thien

Od: Śro sie 03, 2005 14:19

Post » Śro lut 15, 2006 12:33

To ja wstawię jeszcze kilka fotek
Zupełnie subiektywnie oddających upodobania co do ras :lol:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Śro lut 15, 2006 13:26

Mam parę pytań i uwag na temat organizacji wystaw ale zadam je w nowym wątku, by można było podyskutować o organizacji wystaw ogólnie
Może pomoże to mam wszystkim :wink:
Joaśka
BajaObrazek WiewióraObrazek ZezolObrazek

joaśkabs

Od: Śro mar 09, 2005 21:53

[poprzednia][następna]