edit: ... a ksiądz proboszcz nie wpuści ich na mszę i nie udzieli sakramentów (takie na czasie)

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
lrafal pisze:kilka setek w plecy to żadna kara ? za jazdę pod prąd na autostradzie mniej dają.
malgosia_07 pisze:sunshain , czy napiszesz skargę na osoby które złamały regulamin wystawowy ?
Jestem tak samo jak Ty, oburzona faktem, ze nie tylko "szeregowi" wystawcy dopuszczają się oszustw, ale równie pan prezes klubu, nota bene również członek Zarządu FPL.
sunshain pisze:malgosia_07 pisze:sunshain , czy napiszesz skargę na osoby które złamały regulamin wystawowy ?
Jestem tak samo jak Ty, oburzona faktem, ze nie tylko "szeregowi" wystawcy dopuszczają się oszustw, ale równie pan prezes klubu, nota bene również członek Zarządu FPL.
tak napiszesz, choć w cuda nie wierzę
dziś mam taki dzień pisania:
.......
sunshain pisze:Np.
podrobienie szczepienia kota wiązało się z zawieszeniem w prawach członka na 12 m-cy lub usunięciem z klubu (wystawca też pojechał na wystawę i poniósł koszty)
ALE
podrobienie dokumentów kota (tak to jest podrobienie / złamanie obowiązujących przepisów federacji) w celu uznania tytułu ..... brak konsekwencji![]()
![]()
![]()
![]()
edit:
w pierwszym przypadku wystawca nie wszedł na wystawę i poniósł konsekwencje
w drugim przypadku mamy tylko korektę ....
oszustwo to oszustwo
EverGreen pisze:sunshain pisze:Np.
podrobienie szczepienia kota wiązało się z zawieszeniem w prawach członka na 12 m-cy lub usunięciem z klubu (wystawca też pojechał na wystawę i poniósł koszty)
ALE
podrobienie dokumentów kota (tak to jest podrobienie / złamanie obowiązujących przepisów federacji) w celu uznania tytułu ..... brak konsekwencji![]()
![]()
![]()
![]()
edit:
w pierwszym przypadku wystawca nie wszedł na wystawę i poniósł konsekwencje
w drugim przypadku mamy tylko korektę ....
oszustwo to oszustwo
niestety nie jest tak różowo, oszustwa w FPL są nie tylko zamiatane pod dywan, jest zdecydowanie gorzej, wręcz chorobowo żle. Można nawet otrzymać śmieszny tytuł honorowego prezesa FPL tuż po oszustwie na skalę światową.
sunshain pisze:TERAZ CZEKAM NA KONSEKWENCJĘ WOBEC MOJEJ BEZCZELNEJ OSOBY - WSZAK BĘDZIE MUSIAŁO MI SIĘ TO ODBIĆ CZKAWKĄ
Witek Nowak pisze:sunshain pisze:TERAZ CZEKAM NA KONSEKWENCJĘ WOBEC MOJEJ BEZCZELNEJ OSOBY - WSZAK BĘDZIE MUSIAŁO MI SIĘ TO ODBIĆ CZKAWKĄ
Jakie konsekwencje? Co najwyżej nie będziesz miała wstępu na wystawy pewnego Klubu...
Witek Nowak pisze:sunshain pisze:TERAZ CZEKAM NA KONSEKWENCJĘ WOBEC MOJEJ BEZCZELNEJ OSOBY - WSZAK BĘDZIE MUSIAŁO MI SIĘ TO ODBIĆ CZKAWKĄ
Jakie konsekwencje? Co najwyżej nie będziesz miała wstępu na wystawy pewnego Klubu...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nila i 4 gości