Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Funnycat pisze:A mnie nurtuje jedna kwestia. Czy, podobnie jak na większości międzynarodowych wystaw organizowanych w Polsce, wymagane
będzie na Światówce zaświadczenie o stanie zdrowia kota? Zwyczajowo organizatorzy w kraju zastrzegają, że nie może być
wystawione wcześniej, niż 3 dni przed wystawą. My wybieramy się z ogonami do Pragi już w czwartek, by piątek móc przeznaczyć
na zwiedzanie. Oznacza to jednak, że w/w zaświadczenie możemy załatwić najpóźniej w środę, czyli o jeden dzień za wcześnie.
Na stronie organizatora jakoś nie natknąłem się na informacje w tym temacie...
danunka pisze:Funnycat pisze:A mnie nurtuje jedna kwestia. Czy, podobnie jak na większości międzynarodowych wystaw organizowanych w Polsce, wymagane
będzie na Światówce zaświadczenie o stanie zdrowia kota? Zwyczajowo organizatorzy w kraju zastrzegają, że nie może być
wystawione wcześniej, niż 3 dni przed wystawą. My wybieramy się z ogonami do Pragi już w czwartek, by piątek móc przeznaczyć
na zwiedzanie. Oznacza to jednak, że w/w zaświadczenie możemy załatwić najpóźniej w środę, czyli o jeden dzień za wcześnie.
Papierowe zaświadczenie ? W paszporcie kota (powinien mieć przekraczając granicę) str.20 Badania kliniczne lekarz stwierdza,że "Zwierzę jest zdrowe i zdolne do przewozu do miejsca przeznaczenia". To powinno być podstawą do przyjęcia na wystawę.
karolcia_nfo pisze:danunka pisze:Funnycat pisze:A mnie nurtuje jedna kwestia. Czy, podobnie jak na większości międzynarodowych wystaw organizowanych w Polsce, wymagane
Papierowe zaświadczenie ? W paszporcie kota (powinien mieć przekraczając granicę) str.20 Badania kliniczne lekarz stwierdza,że "Zwierzę jest zdrowe i zdolne do przewozu do miejsca przeznaczenia". To powinno być podstawą do przyjęcia na wystawę.
I aktualne szczepienia wpisane w paszporcie - wścieklizna i wirusówki.
Avian pisze:Czy ktoś się doczytał może, jak będzie wyglądało parkowanie przy hali? Bo ja nie znalazłam żadnego info ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: _Marie_, rriental i 7 gości