Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
jaskier pisze:Wymiękam. Proszę napisać, jakie terminy szczepień wpisał weterynarz do książeczki Pani/Pana kota?
Taliju pisze:I po cóż od razu wymiękać:)???, skoro ileś postów wcześniej inne osoby pytały o to samo i NIE otrzymały jednoznacznej odpowiedzi...i co ma do tego mój weterynarz?
KOTY Z NARNII pisze:Czy wiadomo, ile kotów, jakich ras zgłoszono już na wystawę?
Taliju pisze:Ja również nie, co więcej telefonicznie również nic się nie dowiedziałam. Warunki weterynaryjne na tej wystawie to normalnie top secret ;
ja również chciałam telefonować w sprawie wymogów weterynaryjnych, ale widzę, że mija się to z celem......czy ktoś ma pomysł co można jeszcze zrobić w " tym temacie"????, żeby już na wystawie nie okazało się, że część kotów nie będzie mogła wziąć w niej udziału........
astra13 pisze:A drugie pytanie jest takie : czy jako osoba z PZF płacę w Euro??? Jeśli tak to w grę wchodzi tylko gotówka już na miejscu. A przelewem to jak to przeliczyć na zł?![]()
Dziękuję za odpowiedź
Aga
astra13 pisze:Witam wszystkich
Jestem początkująca w wystawianiu kotów. Sopot to będzie moja druga w życiu wystawa ale po raz pierwszy z dwoma kotami. Może pytanie wyda się banalneale czy zapisując dwa koty- dwa brytki zostaną one umieszczone obok siebie w klatkach? Żebym nie miała każdego w innym końcu hali.
A drugie pytanie jest takie : czy jako osoba z PZF płacę w Euro??? Jeśli tak to w grę wchodzi tylko gotówka już na miejscu. A przelewem to jak to przeliczyć na zł?![]()
Dziękuję za odpowiedź
Aga
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gdańskie Lwy i 4 gości