Wszyscy juz ocenili koty i dali NOM BIS a ona jeszcze ocenia koty ? Noc ja niedlugo zastanie

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
danunka pisze:Brawo za prowadzenie on-line dwóch wystaw jednocześnie![]()
Cat Show: FDZ - Zagreb
Date: 2010-11-20 & 2010-11-21
katalog i wyniki![]()
http://catshow.eu/2010-11-fdz/
wczoraj :
GIP IREK MAKARANTA*PL
NFO n 09 22
Ex 1, CAPS, NOM BIS, BIS, BOB 1
kawaler pisze:Tłumaczenie organizatorów, że informacja tutaj była na forum - jest śmieszna! NIe mam obowiązku przeglądania tych informacji (na forum)Uważam to za brak profesjonalizmu, że nie powiadomiono m. in. mnie i inne osoby (wystawców), że nie będzie np. krzeseł lub o innych niedogodnościach związanych z wystawą.
kawaler pisze:wystarczyło wysłać maila! ....
kawaler pisze:proszę mi podać jakie są prawa hodowcy, gdzie są zapisane obowiązki i proszę podaj punkty, podpunkty ... z wielką przyjemnością się douczę!
i danunka nie ciągnij tej jałowej dystkusji! bo kto jest dla kogo?!
każdy ma prawo wyrazić swoją opinię, co też uczyniłam
ale proszę podaj to co wyżej napisałam
danunka pisze:...
nie prawa hodowcy ..
kawaler pisze:podaj punkty danunka
podaj
bo podejrzewam, że takich jak ja jest więcej osób!
podaj
a nie rzucaj byle czym! ogólnikowo!
Kikee pisze:where pisze:Podczas Best in Show III kategorii wyniesiono nam spod klatki transporter dla kotów. Przyznam, że p ile jestem w stanie zrozumieć motyw kradzieży (transportery Camon nie należą do tanich), to pozostawienie kotów bez możliwości bezpiecznego dowiezienia do domu jest nie do pomyślenia.
Robert Urbaniak
W zeszłym roku w Poznaniu ukradziono MCO z klatki podczas nieobecności właściciela
anulka111 pisze:Kikee pisze:where pisze:Podczas Best in Show III kategorii wyniesiono nam spod klatki transporter dla kotów. Przyznam, że p ile jestem w stanie zrozumieć motyw kradzieży (transportery Camon nie należą do tanich), to pozostawienie kotów bez możliwości bezpiecznego dowiezienia do domu jest nie do pomyślenia.
Robert Urbaniak
W zeszłym roku w Poznaniu ukradziono MCO z klatki podczas nieobecności właściciela
![]()
kawaler pisze:nie dziwi mnie to, że cokolwiek gineło... . Organizatorzy tak dalece oszczędzali na wystawie, że nie tylko nie zadbali o profesjonalną ochronę wystawy (jak w poprzednich latach bywało), ale posuneli się dalej, że nie zagwarantowali krzeseł dla wystawców, którzy ponosili nie małe koszty tejże wystawy! Nie było także stołów przy których można by było np. wypić kawę, zjeść posiłek... Tłumaczenie organizatorów, że informacja tutaj była na forum - jest śmieszna! NIe mam obowiązku przeglądania tych informacji (na forum) .... Nie po to podają wystawcy na zgłoszeniach swój mail, nr telefonu! Uważam to za brak profesjonalizmu, że nie powiadomiono m. in. mnie i inne osoby (wystawców), że nie będzie np. krzeseł lub o innych niedogodnościach związanych z wystawą.
Użytkownicy przeglądający ten dział: rriental i 7 gości