No serio.Kicia:) pisze:Pytam poważnie
Przegrani zostali wewnątrz

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
No serio.Kicia:) pisze:Pytam poważnie
Marcepan pisze:Xarthias pisze:Droga Izo, a co to ma za znaczenie? Klub z Olsztyna potrafi zrobić wystawę w Białymstoku, lubelski w Zamościu czy Puławach, a i sopockiemu udawało się robić wystawy poza Sopotem.
czasem ma takie, że sopockie stowarzyszenie dostanie dofinansowanie na wystawę w Sopocie, a w Gdańsku - nie. tłumaczyć?
lokalizacje przywołane przez Ciebie mają sporo zalet i wad - jak każde. z wad najważniejsza jest ta, że daleko do nich ze szlaków komunikacyjnych = mało zwiedzających.
Xarthias pisze:Także droga Izo, nie oburzaj się, że ktoś śmiał skrytykować wystawę (choć można to było zrobić w nieco ładniejszej formie), bo taka krytyka wskazuje to co było na wystawie złe i co należy poprawić.
wyłącznie o tę formę mię poszło i to mnie wkurzyło. a myślałam, że umiem oddzielić konstruktywną krytykę od chamstwawiem, zrzucę to na... upał
![]()
Grawi pisze:Wszystkich, którzy chcą uczcić wspólnie z nami minutą ciszy pamięć Marii Cristiny Kowalczuk, sędziny, która miała być obecna na Naszej Wystawie, serdecznie zapraszamy.
Grawi pisze:Zwycięskie koty w prezencie otrzymają sesję fotograficzną u profesjonalnego fotografa
lrafal pisze:u NFO jest możliwe, że nie mają futra w maju a maja w lipcu.
d_anek pisze:no cóż - z a n o t o w a n e![]()
dla Ramona specjalne pozdrowienia z Łodzi!
d_anek pisze:lrafal pisze:u NFO jest możliwe, że nie mają futra w maju a maja w lipcu.
tak, tak, żaba to piękny ptak![]()
Xarthias pisze:d_anek pisze:lrafal pisze:u NFO jest możliwe, że nie mają futra w maju a maja w lipcu.
tak, tak, żaba to piękny ptak![]()
Hmm, nie znam się za bardzo na NFO, /.../
Olivia pisze:Uwaga, specjalnie dla Ciebie będzie darmówka od Olivii Cioci Dobra Rada: nie próbuj nadążyć za d_anek
Xarthias pisze:Nigdy nie miałem NFO, natomiast miałem całkiem sporo innych długowłosych kotów, więc byłbym naprawdę mocno zdziwiony, gdyby NFO były wyjątkiem od podanej przeze mnie reguły...
Olivia pisze:Xarthias pisze:Nigdy nie miałem NFO, natomiast miałem całkiem sporo innych długowłosych kotów, więc byłbym naprawdę mocno zdziwiony, gdyby NFO były wyjątkiem od podanej przeze mnie reguły...
Nigdy nie miałam NFO, ale wiem, że NFO nie jest kotem długowłosym
Xarthias pisze:Och bosh...
Użytkownicy przeglądający ten dział: s.werka.s.s, SMK1 i 6 gości