Wystawa SOPOT 2009 - 8-9/08/2009 - Cat Club AMBER

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Sob cze 27, 2009 16:38

Olivia pisze:Mnie uszczęśliwia każda wystawa w 3city, niezależnie od terminu :dance2:

to zupelnie inna para kaloszy :lol:
wszystkie wystawy powinny byc irganizowane na polnocy kraju, tez za tym jestem :flowerkitty:

catani

Od: Wto sty 22, 2008 13:49

Post » Sob cze 27, 2009 21:29

catani pisze:uwazam,,ze termin srednio trafiony :(
dokladnie w czasie miedzynarodowej wystawy psow rasowych w sopocie :?
coz, nie omine ;) ani jednej ani drugiej, tylko jeszcze nie wiem jak to zorganizuje 8O

Termin wystawy może być pewnym problemem wyłącznie w przypadku, kiedy hodowca chce uczestniczyć jako wystawca zarówno w wystawie kotów jak i psów, ze strony klubu nakładanie się terminu obydwu wystaw nie ma znaczenia, tak samo jak ze strony osób, które wystawiają albo koty albo psiaki :wink: Podchodząc do tematu w sposób, w jaki robi to catani, obie wystawy w ogóle nie powinny się odbyć... w tym terminie bowiem większość potencjalnych odwiedzających będzie się świetnie bawić na Openerze :wink:

Karo_la

Od: Wto gru 13, 2005 7:45

Post » Sob cze 27, 2009 21:48

Karo_la pisze: Podchodząc do tematu w sposób, w jaki robi to catani, obie wystawy w ogóle nie powinny się odbyć... w tym terminie bowiem większość potencjalnych odwiedzających będzie się świetnie bawić na Openerze :wink:

Hmm, Open'er jest chyba 2-5 lipca, a wystawa jest w sierpniu ;)
Obrazek

M.

Od: Wto lut 05, 2002 11:17

Post » Sob cze 27, 2009 22:50

:spin2: ha, ha no tak, rzeczywiście... nic nie piłam, a wystawy całkiem mi się pomyliły :wink: Co nie zmienia faktu, że latem w 3mieście wiele imprez się na siebie nakłada i nie zawsze oznacza to, że trzeba zdecydować się na tą jedną :)

Karo_la

Post » Wto cze 30, 2009 10:22

coz, nie omine ;) ani jednej ani drugiej, tylko jeszcze nie wiem jak to zorganizuje 8O

Super Catani, że zwróciłaś wszystkim uwagę na odbywajacą się w tym terminie wystawę psów. Teraz jest czas, aby pomyśleć o odpowiedniej reklamie wystawy kotów i w odpowiednim miejscu, tj. w okolicach wystawy psów :D

Uważam, że termin tej wystawy może być własnie idealny, między innymi, ze wzgledu na wystawę psów odbywającą się w tym terminie.
Już się zgłaszam na ochotnika do noszenia reklamy wystawy CC Amber i zapraszania gości w okolicach wystawy psów. Biorąc pod uwagę moje wieloletnie doświadczenie w Avonie...liczę, że będę się mogła przyczynić chociaż w niewielkim stopniu do sukcesu tej wystawy !

PS. Sama znam hodowców psów, których dzieci zapragnęły mieć kota "na kolanka" , czy mamówiły rodziców do hodowania kotów. :lol:

maaaagda

Od: Wto mar 04, 2008 11:40

Post » Wto cze 30, 2009 10:29

Karo_la pisze:

Termin wystawy może być pewnym problemem wyłącznie w przypadku, kiedy hodowca chce uczestniczyć jako wystawca zarówno w wystawie kotów jak i psów, ze strony klubu nakładanie się terminu obydwu wystaw nie ma znaczenia, tak samo jak ze strony osób, które wystawiają albo koty albo psiaki :wink:

też uważam, ze termin średnio trafiony

nie dość, ze w lato i tak jest dużo turystów, a więc i mniej miejsc noclegowych w sensownej cenie, to teraz jeszcze dojadą hodowcy psów tak samo potrzebujący hotelu akceptującego zwierzęta.

I tez uważam, że zwykły Kowalski pójdzie na jedną wystawę i to psów... (sama tak wybierałam dopóki nie miałam kota ;)). Wejście na wystawę do kasa, dla 4ro osobowej rodziny juz nie taka mała.
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Wto cze 30, 2009 10:34

macie racje obecnie na Pomorzu bardzo dużo się dzieje :)
jedna impreza goni drugą ;) okazuje się ze weekend to za mało by wszędzie być jednocześnie ;)
Obrazek

vodu

Od: Wto cze 30, 2009 9:52

Post » Wto cze 30, 2009 10:58

maaaagda pisze:Już się zgłaszam na ochotnika do noszenia reklamy wystawy CC Amber i zapraszania gości w okolicach wystawy psów.

jak do mnie zadzwonisz to wyjde z wejscowka i bedziesz atakowac na samej wystawie :D

catani

Od: Wto sty 22, 2008 13:49

Post » Wto cze 30, 2009 11:14

catani pisze:
maaaagda pisze:Już się zgłaszam na ochotnika do noszenia reklamy wystawy CC Amber i zapraszania gości w okolicach wystawy psów.

jak do mnie zadzwonisz to wyjde z wejscowka i bedziesz atakowac na samej wystawie :D

:wink: Dziękuję, na pewno skorzystam z twojej propozycji.

Proponuję również popytać znajomych o tanie miejsca noclegowe w Trójmiescie lub okolicy.

Sama zaproponowałam znajomej 6 miejsc noclegowych u mnie.

Niedaleko mnie, przy samej trasie NR 7 z Warszawy jest np. Zajazd Flis - tani, schludny i do granic Trójmiasta dojedzie się w ok. 20 minut.
Każdy pewnie zna w swojej okolicy takie miejsca noclegowe. Trochę wiary w uczynność i przyjaźń między hodowcami :)

maaaagda

Od: Wto mar 04, 2008 11:40

Post » Śro lip 01, 2009 15:25

Kikee pisze:Czy maluchy w kl. 12 obowiazuje szzepienie p/ wsciekliznie ? bo nie widze informacji w tym temacie .

Kociąt w klasie 12 nie obowiązują szczepienie przeciw wściekliźnie :D
Obrazek

malgosia_07

Od: Wto lis 28, 2006 15:42

Post » Śro lip 01, 2009 21:26

Rexteamowe dziewczątka tez się wybieraja :dance:
Obrazek

Onatka

Od: Śro lis 16, 2005 15:52

Post » Czw lip 02, 2009 14:53

Mysza pisze:też uważam, ze termin średnio trafiony

nie dość, ze w lato i tak jest dużo turystów, a więc i mniej miejsc noclegowych w sensownej cenie, to teraz jeszcze dojadą hodowcy psów tak samo potrzebujący hotelu akceptującego zwierzęta.

I tez uważam, że zwykły Kowalski pójdzie na jedną wystawę i to psów... (sama tak wybierałam dopóki nie miałam kota ;)). Wejście na wystawę do kasa, dla 4ro osobowej rodziny juz nie taka mała.

Z terminami wystaw niestety jest tak, że wszystkim nie da się dogodzić, na pewno dużym utrudnieniem mogą być nolcegi, znalezienie których w sezonie letnim może być kłopotliwe, ale nie niemożliwe, warto poszukać czegoś w nieco dalszej odległości, choć rozumiem że najatrakcyjniesze jest centrum i bliskość plaży :wink:
Kochani, spójrzcie na to z punktu widzenia hodowców z północy, którzy na większą część wystaw, muszą przemierzyć nieco więcej drogi, niż ich koledzy z centralnej czy południowej części. Dla nas każdy termin będzie odpowiedni, a ten sierpniowy, nie jestem pewna, ale zdaje się że został przejęty po CCB, czyli tak czy inaczej, był dużo wcześniej zaklepany :wink:
Mam nadzieję, że wystawcy jak zawsze na sopockiej wystawie licznie dopiszą :)

Karo_la

Post » Wto lip 07, 2009 11:10

Gdzie można znaleźć wyniki tej wystawy?
duero

Duero

Od: Pon gru 29, 2008 13:05

Post » Wto lip 07, 2009 11:11

Duero pisze:Gdzie można znaleźć wyniki tej wystawy?

Ale ona się jeszcze nie odbyła ;)
Permanentny brak czasu...

Atka

Od: Wto maja 20, 2003 11:31

Post » Wto lip 07, 2009 11:49

ooo sorka nie spojrzałem na datę tylko na miasto i pomyliło mi się z wystawą która była w ten weekend w trójmieście.

ktoś wie gdzie są jej wyniki?
duero

Duero

Od: Pon gru 29, 2008 13:05

[poprzednia][następna]