Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
wayless pisze:my w sprawie 'pokazu kociej mody'..
czy bedzie jakis pokaz [prezentacja na ringu]?
czy kotek ma miec jedno ubranko czy kilka [Fauniak ma olbrzymia szafe i nie wiemy co wziac]?rozumiem, ze odbedzie sie on na 100% w sobote [chcemy przyjechac tylko na jeden dzien i specjalnie na pokaz]?..
z gory dzieki za odpowiedz
M. pisze:wayless pisze:my w sprawie 'pokazu kociej mody'..
czy kotek ma miec jedno ubranko czy kilka [Fauniak ma olbrzymia szafe i nie wiemy co wziac]?rozumiem, ze odbedzie sie on na 100% w sobote [chcemy przyjechac tylko na jeden dzien i specjalnie na pokaz]?..
![]()
Kocurro pisze:agal pisze:Za to mamy klasę: gość wystawy - co to jest? Klasa sprzedażna?![]()
A.
ja w klasie gość wystawy, jak cena nie była wysoka, wystawiałam Bureczka
on sie ślicznie prezentuje w klatce i przyciąga mnówstwo ludzi, a nie lubi ocen sędziowskich
agal pisze:Kocurro pisze:agal pisze:Za to mamy klasę: gość wystawy - co to jest? Klasa sprzedażna?![]()
A.
ja w klasie gość wystawy, jak cena nie była wysoka, wystawiałam Bureczka
on sie ślicznie prezentuje w klatce i przyciąga mnówstwo ludzi, a nie lubi ocen sędziowskich
Kasiu - bo tak powinno być - kot do towarzystwa, albo nowa rasa, nieuznana, do pokazania publiczności. A ja chcialam wystawić weterankę - tuż po wystawie (20.12) skończy 8 lat. Nie jest kastratką, a wygląda pięknie! Ale za takie pieniądze?Ciekawa jestem, ile będzie kotów domowych i weteranów
Bo na gościa wystawy pewnie sobie ludzie pozwolą i handel będzie kwitł, niestety
A.
wayless pisze:my w sprawie 'pokazu kociej mody'..
czy kotek ma miec jedno ubranko czy kilka [Fauniak ma olbrzymia szafe i nie wiemy co wziac]?
rozumiem, ze odbedzie sie on na 100% w sobote [chcemy przyjechac tylko na jeden dzien i specjalnie na pokaz]?..
malymnich pisze:Do kiedy przyjmują zgłoszenia na wystawę? Wiem ,że do wyczerpania miejsc, ale czy jeszcze są miejscaMam ochotę jechąć z moją czekoladową burmą.
Użytkownicy przeglądający ten dział: belusinka.pl i 5 gości