za te 300 zł można dwa kociaczki w klasie 12 wystawić i klatka podwója i dwie oceny sędziowskie
Moderator: DoBo
Siasia pisze:A do kiedy są zgłoszenia![]()
Bo albo nie umiem czytać , albo info poprostu nie ma
danunka pisze::D mnie sie podoba cena za wystawienie miotu !
za te 300 zł można dwa kociaczki w klasie 12 wystawić i klatka podwója i dwie oceny sędziowskie
Kocurro pisze:a mnie się nie podoba
tak samo jak nie podoba mi się cena dopłaty do podwójnej klatki
obie są kuriozalnie wysokie
fanaberia pisze:Jak rozumiem obie ceny mają działać zniechęcająco. W listopadzie mało kto "szarpnął się" na podwójną klatkę i gospodarze mogli mniej "się nanosić".
Podobnie jest z ceną za mioty. Ona wyraźnie mówi "tym państwu dziękujemy".
Delikatnie, a jakże skutecznie
fanaberia pisze:"tym państwu dziękujemy".
Delikatnie, a jakże skutecznie
Kocurro pisze:co do wystawienia miotu to nie rozumiem dlaczego nagle wystawianie miotu stało się naganne - oceny miotów są potrzebne hodowcom m. in. do wyboru kociąt do pozostawienia w hodowlach
Kocurro pisze:dziękujemy państwu wystawiającym mioty? - bardzo mi miło, biorę to do siebie, bo jak mam fajny miot, to chętnie go wystawiam
agal pisze:Dziękujemy państwu traktującemu klase miotów, jako klasę sprzedażną
A.
agal pisze:Kocurro pisze:dziękujemy państwu wystawiającym mioty? - bardzo mi miło, biorę to do siebie, bo jak mam fajny miot, to chętnie go wystawiam
Dziękujemy państwu traktującemu klase miotów, jako klasę sprzedażną
A.
dorozd pisze:agal pisze:Kocurro pisze:dziękujemy państwu wystawiającym mioty? - bardzo mi miło, biorę to do siebie, bo jak mam fajny miot, to chętnie go wystawiam
Dziękujemy państwu traktującemu klase miotów, jako klasę sprzedażną
A.
Akurat z tym argumentem nie mogę się zgodzić. "Hodowcy", którzy traktują klasę miotów, jako sprzedażną bez problemu podniosą ceny kociąt o 100 zł, by "wystawić" miot na wystawie, a tym samym szybko sprzedać kocięta. Cena dla takich "hodowców" na pewno nie jest zaporowa.

Użytkownicy przeglądający ten dział: edyta.nowak87 i 6 gości