Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Basienia pisze:Sydney pisze:a niech mi ktos powie bo jestem calkiem niezorientowana, gdzie i za ile mozna zachipowac koty?
W Koszalinie u weterynarza chip z paszportem 110zł a sam chip 50zł.
lrafal pisze:To jak w wiekszosci klubow FPL
Dream Cat's Club pisze:Basienia pisze:Sydney pisze:a niech mi ktos powie bo jestem calkiem niezorientowana, gdzie i za ile mozna zachipowac koty?
W naszym klubie Mikrochip AVID® + rejestracja w EUROPETNET kosztuje 23 zł (dla czlonkow klubu). Paszport u kazdego weta powinien kosztowac 50zł (cena urzedowa).
Madzik pisze:Dream Cat's Club pisze:Basienia pisze:Sydney pisze:a niech mi ktos powie bo jestem calkiem niezorientowana, gdzie i za ile mozna zachipowac koty?
W naszym klubie Mikrochip AVID® + rejestracja w EUROPETNET kosztuje 23 zł (dla czlonkow klubu). Paszport u kazdego weta powinien kosztowac 50zł (cena urzedowa).
A kto chipuje? Czy też wysyłacie chip pocztą ?
Figuletta pisze:Madzik pisze:Dream Cat's Club pisze:Basienia pisze:Sydney pisze:a niech mi ktos powie bo jestem calkiem niezorientowana, gdzie i za ile mozna zachipowac koty?
A kto chipuje? Czy też wysyłacie chip pocztą ?
Wysylamy poczta, a zamawiajacy dokonuje implantacji u "wlasnego" weta - czesto wet robi to "przy okazji" czyli gratis, choc byly przypadki nieuczciwych wetow, ktorzy chcac sprzedawac "swoje drogie" chipy odmowili implantacji chipem zakupionym w klubie - na szczescie to odosobnione przypadki. Nie ma tego problemu w przypadku wetow, z ktorymi hodowcy juz wspolpracuja. W tych trudnych przypadka DCC pomagal w znalezieniu uczynnego weta
danunka pisze:to jeszcze ja zadam pytanie![]()
kto wypełnia dokumenty po czipowaniu (są specjalne druki "Formularz zgłoszeniowy" samokopiujący ) ?? ja mam kopię koloru niebieskiego,którą dał mi dr wet i którą podpisałam,ze kot zaczipowanyczy jest inna forma zgłaszania do PTRiIZ w Gdańsku ?
lrafal pisze:To jak w wiekszosci klubow FPL
paula_niua pisze:czy specjalistyczna wystawa NFO jest i w sobote i w niedziele czy tylko w ktorys z tych dni?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości