Wystawa w Radomiu, 14-15 kwietnia 2007

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Pon kwi 02, 2007 7:33

ja tez nie byłam - pojedziemy a potem sami powiemy :flowerkitty:
koty syberyjskie: Azja, Assan, Tobias, Basala, Czarusia, Dziunia Pietrusińska, Olimpia, Ninka, Petunja, Diana i Bunia oraz chow-chow Skotuś ... pozdrawiają serdecznie z Olsztyna

www.koty.syberyjskie.pl
www.chow.pl

warmianka

Od: Sob mar 31, 2007 15:46

Post » Pon kwi 02, 2007 8:42

Miejski ośrodek sportu i..... (dawna "Broń" klub sportowy)przy ul Narutowicza to centrum miasta wszystkie wystawy (np.ptaków i kiedyś psów tak zwana wystawa Championów)tam się odbywają w budynku jest restauracja obok hotel .Sala sportowa szkół Ekonomicznych (to sala gimnastyczna)przy ul.Wernera hotel jest niedaleko co do Restauracji to około 1 km od sali ,a okolica no na pewno jedna z "ciekawszych" :twisted: dzielnic Radomia

holliśka

Od: Pon lip 31, 2006 7:31

Post » Pon kwi 02, 2007 8:47

super
koty syberyjskie: Azja, Assan, Tobias, Basala, Czarusia, Dziunia Pietrusińska, Olimpia, Ninka, Petunja, Diana i Bunia oraz chow-chow Skotuś ... pozdrawiają serdecznie z Olsztyna

www.koty.syberyjskie.pl
www.chow.pl

warmianka

Post » Pon kwi 02, 2007 9:05

Czy ja wiem :twisted: ???

holliśka

Post » Pon kwi 02, 2007 9:16

mówiąc "super" miałam na myśli to, że w końcu dokładnie wiadomo, gdzie będzie wystawa, jacy sędziowie będą i gdzie będziemy spać :):):) - do zobaczenia więc :P

www.koty.syberyjskie.pl
www.chow.pl

warmianka

Post » Pon kwi 02, 2007 9:43

holliśka pisze:Miejski ośrodek sportu i..... (dawna "Broń" klub sportowy)przy ul Narutowicza to centrum miasta wszystkie wystawy (np.ptaków i kiedyś psów tak zwana wystawa Championów)tam się odbywają w budynku jest restauracja obok hotel .Sala sportowa szkół Ekonomicznych (to sala gimnastyczna)przy ul.Wernera hotel jest niedaleko co do Restauracji to około 1 km od sali ,a okolica no na pewno jedna z "ciekawszych" :twisted: dzielnic Radomia

A jaki hotel jest na ulicy owego Wernera? :)
Ka$ia + 7ogonów +4(a)kity

Ka$ia

Od: Pt lip 29, 2005 10:22

Post » Pon kwi 02, 2007 10:00

poszukaj Hotelu Iskra - jest chyba po drugiej stronie ulicy

www.koty.syberyjskie.pl
www.chow.pl

warmianka

Post » Pon kwi 02, 2007 10:06

warmianka pisze:poszukaj Hotelu Iskra - jest chyba po drugiej stronie ulicy

Wielkie dzięki :)
W Radomiu na wystawie jeszcze nie byłam. Owej interesującej dzielnicy również nie znam. Pożywiom - uwidim :)
Ka$ia + 7ogonów +4(a)kity

Ka$ia

Od: Pt lip 29, 2005 10:22

Post » Pon kwi 02, 2007 10:14

holliśka pisze:Miejski ośrodek sportu i..... (dawna "Broń" klub sportowy)przy ul Narutowicza to centrum miasta wszystkie wystawy (np.ptaków i kiedyś psów tak zwana wystawa Championów)tam się odbywają w budynku jest restauracja obok hotel .Sala sportowa szkół Ekonomicznych (to sala gimnastyczna)przy ul.Wernera hotel jest niedaleko co do Restauracji to około 1 km od sali ,a okolica no na pewno jedna z "ciekawszych" :twisted: dzielnic Radomia

No to jak za 150 PLN za kota w tak atrakcyjnym miejscu to całkiem niedrogo!
A w jakiej odległości od wystawy jest najbliższy parking strzeżony i wulkanizacja?

womack (made in holland)

Od: Pt wrz 15, 2006 18:54

Post » Pon kwi 02, 2007 10:22

womack (made in holland) pisze:

A w jakiej odległości od wystawy jest najbliższy parking strzeżony i wulkanizacja?

nieeee no womack z tym to chiba przesada :wink: :twisted:
almathea
http://www.almathea.com.pl
smoke & solid & cameo persian cattery
FIFe & CFA registered

almathea

Od: Pt kwi 29, 2005 8:25

Post » Pon kwi 02, 2007 12:24

womack (made in holland) pisze:

Właśnie, właśnie. Parking strzeżony! Chcę przyjechać jako widz i wyjechać tym samym autem :roll: ... A że jest nieco "stjuningowane", zauważyłam, że cieszy się dużą popularnością wśród ziomali z karkami szerszymi od głów...
Seraf i Fango

Icicle

Od: Wto maja 02, 2006 17:12

Post » Pon kwi 02, 2007 15:38

polecam dojazd pociągiem :-) i autobusem liniowym nr "6"

Wiem, że wygodniej nawet z rana po pieczywko autkiem ... przecznicę dalej ... Ale !!! tak z patriotyzmu - co to radomskim wulkanizatorom portfele napychać :-) ?

Go!Go!

Od: Czw wrz 08, 2005 17:35

Post » Pon kwi 02, 2007 17:38

Jeśli PKP to potem raczej w 23 :lol: od 6 raczej daleko .

holliśka

Post » Pon kwi 02, 2007 21:50

Ostatni raz zgłosiłam kota kilkanaście dni przed końcem przyjmowania zgłoszeń - czy obecnie podane miejsce i skład sędziowski ulegną jeszcze zmianie czy to ostateczna wersja wydarzeń? :?
"A nie ma Pan własnego zdania?
Mam, ale się z nim nie zgadzam.."
Obrazek

d_anek

Od: Pt lut 06, 2004 8:24

Post » Pon kwi 02, 2007 21:57

słuchajcie nie ma co narzekać na zmianę miejsca - tak w życiu bywa, że po przyrzeczeniu hali czasem realia się zmieniają - bo np cene podniesli albo kierownik stwierdził że klatki mu zarysują parkiecik :(

nie wiem jaki był powód tejże zmiany ale na bank sensowny bo nikt z organizatorów dla włqsnego widzi mi się raczej takich zmian nie dokonuje

jak to mówią różne rzeczy po ludziach chodzą :(

cieszmy się że wystawa mimo tego odbędzie się

ot tyle :)[/img]
almathea
http://www.almathea.com.pl
smoke & solid & cameo persian cattery
FIFe & CFA registered

almathea

Od: Pt kwi 29, 2005 8:25

[poprzednia][następna]