wojtekn pisze:Chetnych do pracy w charakterze stewardów zapraszamy. Prosimy o przesłanie imiennych zgłoszen wraz ze zdjeciem na adres wystawa@felisposnania.pl

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
wojtekn pisze:Chetnych do pracy w charakterze stewardów zapraszamy. Prosimy o przesłanie imiennych zgłoszen wraz ze zdjeciem na adres wystawa@felisposnania.pl
d_anek pisze:wojtekn pisze:Chetnych do pracy w charakterze stewardów zapraszamy. Prosimy o przesłanie imiennych zgłoszen wraz ze zdjeciem na adres wystawa@felisposnania.pljakieś specjalne życzenia??
Jolek pisze:d_anek pisze:wojtekn pisze:Chetnych do pracy w charakterze stewardów zapraszamy. Prosimy o przesłanie imiennych zgłoszen wraz ze zdjeciem na adres wystawa@felisposnania.pljakieś specjalne życzenia??
no właśnie...
o to samo chciałam zapytać![]()
![]()
czy jeśli w zeszłym roku byłam stewardem na poznańskiej wystawie, zdjęcie tez musze dosyłać?
a może CV wysłać![]()
![]()
kto będzie szefem stewardów?
Madzik pisze:Jolek pisze:d_anek pisze:wojtekn pisze:Chetnych do pracy w charakterze stewardów zapraszamy. Prosimy o przesłanie imiennych zgłoszen wraz ze zdjeciem na adres wystawa@felisposnania.pljakieś specjalne życzenia??
no właśnie...
o to samo chciałam zapytać![]()
![]()
czy jeśli w zeszłym roku byłam stewardem na poznańskiej wystawie, zdjęcie tez musze dosyłać?
a może CV wysłać![]()
![]()
kto będzie szefem stewardów?
Jolek, jeżeli chcesz być stewardem na poznańskiej wystawie, wyślij swoje zgłoszenie na adres wystawa@felisposnania.pl, oprócz zdjęcia (mile widziane z kotem), napisz też to co umieszcza się właśnie w CV: czyli znajomość języków obcych
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości