Cat Club Baltic - Pokaz Kotów w Starym Polu

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Śro kwi 19, 2006 22:09

skyblue - dziękuję za odpowiedź. Oczywiście, że rozumiem, ze członkowie klubu mają pierwszeństwo, spytałam, by wiedziec ile orientacyjnie taka przyjemność może kosztować.
Enya - jeszce nie zapisałam się do żadnego klubu, ale twoje kąśliwe odpowiedzi coraz bardziej mnie zniechęcają do klubu Baltic.
Skoro w klubie jest taka różnorodność kotów i tylu członków, to właściwie po co umieszczasz ogłoszenie na forum publicznym - zeby potem strofować kogoś kto wyraża zainteresowanie? A moze u Ciebie jestem już po prostu przegrana, bo wzięłam udział w pokazie klubu Sopot i właściwie nie mam czego w Balticu szukać :\
:roll:
PatrycjA
Obrazek
Bura 3-miesięczna kotka szuka domu!

GlorRriA

Od: Pon gru 05, 2005 0:17

Post » Czw kwi 20, 2006 7:19

GlorRriA pisze:Enya - jeszce nie zapisałam się do żadnego klubu, ale twoje kąśliwe odpowiedzi coraz bardziej mnie zniechęcają do klubu Baltic. :\
:roll:

Nikt tu jeszcze nie zdążył nikogo ukąsić a już bojowa postawa. Wystarczy zrozumieć, że jeśli nie należy się do żadnego klubu to tym samym nie spełnia się wystawowych wymogów FIFe, a takie bedą obowiązywać na pokazach CCB. Nie możemy przyjąć kota z ulicy na pokaz bo nie wiemy czy nie jest chory.
Jak to robią inne kluby to ich problem. W CCB są nie tylko członkowie ale i koty, czego innym klubom brakuje i biorą wszystko jak leci.

baltic

Od: Czw maja 19, 2005 6:00

Post » Czw kwi 20, 2006 10:24

Tu nie chodzi tylko o ten watek i o odpowiedzi na moje posty.
Chodzi mi o to, ze odpisując na jakieś pytanie dostaję (nie tylko ja) uwagę, zamiast odpowiedź na pytanie. Nie da się ukryć, ze to jest dobijające za kolejnym razem.
Mozna wiedziec, ile jeszcze zostało miejsc - klatek ? I ile w ogóle ich bedzie?
PatrycjA
Obrazek
Bura 3-miesięczna kotka szuka domu!

GlorRriA

Od: Pon gru 05, 2005 0:17

Post » Czw kwi 20, 2006 14:40

GlorRriA pisze:Ja bym się bardzo chętnie wybrała. Ale z tymi kuponami, to jak? Trzeba podać liczbę "osób towarzyszących"?
Jako dziecko jeżdziłam na te targi i mam wrażenie, że to jest niedaleko od przystanka PKP - czy się mylę? a skorzystanie z tego autokaru z trójmiasta ile będzie kosztowało?

To było Twoje pytanie.
Odpowiedziałam, ze dla członków klubu autobus jest za darmo.
Czy to była odpowiedź czy uwaga? Sama sobie odpowiedz.

Potem udzieliłam wyjaśnień o przepisach jakie obowiązują w naszym stowarzyszeniu jeżeli chodzi o pokazy. Zresztą to nic nowego w większości szanujacych sie stowarzyszeń właśnie są takie a nie inne.
I co tu jest dobijającego?

Mnie nie interesuje na jakie pokazy chodzisz i wcale nie mam Ci tego za złe. Jesteś wolnym człowiekiem w wolnym kraju, sama dokonujesz wyborów. Sama wiesz co dla Twojego kota jest najlepsze, prawda?
Zgłoszenia przyjmujemy do 10 maja, więc jeszcze jest dużo czasu.
Ogłoszenie o pokazie ukazało się jako informacja, między innym dla naszych członków, ktorzy nie zawsze przychodzą na spotkania a czytują to forum, jak również dla członków z zaprzyjaźnionych klubów, którzy też mogą skorzystać z tego pokazu.
bo los tak naprawdę często się uśmiecha, trzeba tylko ten uśmiech dostrzec i na niego odpowiedzieć

Enya

Od: Czw paź 23, 2003 12:30

Post » Pt kwi 21, 2006 10:26

Jeśli chodzi o ilość miejsc i klatek to na prawdę nie jest problem. Chcemy zamknąć listę do 10 maja. O ilości kotów i ich ras, będzie można przeczytać w D. B. i G. W.

Na razie wszszystko w trakcie.

skyblue

Od: Pt lip 23, 2004 14:43

Post » Pon kwi 24, 2006 16:53

organizator prosi o podanie, jak najszybciej ilości ludzi i kotów
bo los tak naprawdę często się uśmiecha, trzeba tylko ten uśmiech dostrzec i na niego odpowiedzieć

Enya

Post » Sob maja 13, 2006 9:18

Wszystkich biorących udział w pokazie prosimy o przygotowanie informacji o kocie i rasie. Do postawienia na klatke.

Enya

Post » Nie maja 21, 2006 9:43

http://ccbaltic.pl/pokaz.html - tu jest kilka zdjęć ze Starego Pola

Enya

Post » Nie maja 21, 2006 11:16

baltic pisze: czego innym klubom brakuje i biorą wszystko jak leci.

protestuję :D nie u nas :wink:
Istoty ludzkie to jedyny gatunek zwierząt, których szczerze się obawiam.
Autor: G.B. Shaw

danunka

Od: Sob kwi 30, 2005 21:23

Post » Nie maja 21, 2006 11:21

Oczywiście, to nie dotyczy Was i jeszcze paru innych klubów.

Enya

Post » Pon maja 22, 2006 18:53

Uprzejmię informuję prezesa do spraw organizacyjnych Klubu CCS że :
Cat Club Baltic ISTNIEJE, należy do FPL, a nawet zorganizował udaną wystawę w SOPOCIE w styczniu tego roku.

A akcje dywersyjne, prezentowane przez zarząd CCS, moim zdaniem świadczą jedynie o desperacji i braku umiejętności organizacyjnych.

skyblue

Od: Pt lip 23, 2004 14:43

Post » Pon maja 22, 2006 19:11

Chyba nie wszyscy wiedzą o co chodzi. Mamy umowę z organizatorem Żuławskich Targów Rolnych w Starym Polu i organizujemy tam pokaz kotów rasowych. Z zachowaniem warunków i wymogów wystawowych FIFe. Zastępczyni Prezesa CCS d/s organizacyjnych telefonicznie, wymyślając różne bzdury (np Cat Club Baltic nie istnieje i nie należy do FPL) próbuje ten pokaz zdezorganizować. Powołując się na śmierć swego męża twierdzi, że musi ona ten pokaz zrobić, grozi skargami do wyższych instancji. Nie przypominam sobie żeby CCB przeszkadzał w organizowaniu przez CCS żenujących pokazów w Manhattanie we Wrzeszczu. Żenujących dlatego, że 15 wyliniałych kotów nie jest żadną reklamą dla hodowców z jakiegokolwiek klubu by nie byli. Jest to ewidentne działanie na szkodę całej federacji, nie tylko na szkodę jednego z klubów (CCB). Trzeba było to wyjaśnić, bo ta sprawa, w ten skromny sposób, się nie skończy.

baltic

Post » Wto maja 23, 2006 6:58

witam:-)
Jestem z Elbląga, do Starego Pola mam rzut beretem, więc chętnie pojechałabym na pokaz. O której godzinie będzie się odbywał?
Pozdrawiam
ig
Obrazek

ignis

Od: Wto sty 31, 2006 23:34

Post » Wto maja 23, 2006 7:02

W niedzielę 11-go od gosziny 10.00.
Ma być przynajmniej 50 kotów i 12 ras.

baltic

Post » Wto maja 23, 2006 22:02

Jak ma być to będzie 50 kotów :) To wielka impreza przecież. Całe Pomorze o tym mówi. Kwiaty, zwierzęta etc. a takich targów jak wrszawskie czy wrocławskie TargiEuroZooBotanica ludzie nie chcą przegapić. My też pojedziemy. Zabiorę 4 koty Enya.
No to się organizator targów zdziwi że kocia frekwencja dopisze, inaaczej niż w poprzednich latach - hehehehe teraz chyba rozumiem skąd frustracja w konkurencji.
Ostatnio edytowano Śro maja 24, 2006 17:49 przez Furby, łącznie edytowano 1 raz

Furby

Od: Wto lis 18, 2003 2:19

[poprzednia][następna]