GlorRriA pisze:Ja bym się bardzo chętnie wybrała. Ale z tymi kuponami, to jak? Trzeba podać liczbę "osób towarzyszących"?
Jako dziecko jeżdziłam na te targi i mam wrażenie, że to jest niedaleko od przystanka PKP - czy się mylę? a skorzystanie z tego autokaru z trójmiasta ile będzie kosztowało?
To było Twoje pytanie.
Odpowiedziałam, ze dla członków klubu autobus jest za darmo.
Czy to była odpowiedź czy uwaga? Sama sobie odpowiedz.
Potem udzieliłam wyjaśnień o przepisach jakie obowiązują w naszym stowarzyszeniu jeżeli chodzi o pokazy. Zresztą to nic nowego w większości szanujacych sie stowarzyszeń właśnie są takie a nie inne.
I co tu jest dobijającego?
Mnie nie interesuje na jakie pokazy chodzisz i wcale nie mam Ci tego za złe. Jesteś wolnym człowiekiem w wolnym kraju, sama dokonujesz wyborów. Sama wiesz co dla Twojego kota jest najlepsze, prawda?
Zgłoszenia przyjmujemy do 10 maja, więc jeszcze jest dużo czasu.
Ogłoszenie o pokazie ukazało się jako informacja, między innym dla naszych członków, ktorzy nie zawsze przychodzą na spotkania a czytują to forum, jak również dla członków z zaprzyjaźnionych klubów, którzy też mogą skorzystać z tego pokazu.
bo los tak naprawdę często się uśmiecha, trzeba tylko ten uśmiech dostrzec i na niego odpowiedzieć