Wystawa Poznań - 26-27.11.2005 -- Relacja foto i video str.5

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Sob paź 15, 2005 8:34

Już wisi dziękuje.

:ok: :ok: :ok:
Obrazek

wojtekn

Od: Czw wrz 23, 2004 7:27

Post » Sob paź 15, 2005 12:34

Ja też jadę na dwa dni :) Może skończymy Championat :)

MartaD

Od: Wto gru 14, 2004 14:29

Post » Sob paź 15, 2005 12:49

MartaD pisze:Ja też jadę na dwa dni :) Może skończymy Championat :)

:D jak to moze ? napewno :!: zapewne zaczniesz nastepna klase :D i tak do EC
Istoty ludzkie to jedyny gatunek zwierząt, których szczerze się obawiam.
Autor: G.B. Shaw

danunka

Od: Sob kwi 30, 2005 21:23

Post » Pon paź 17, 2005 18:49

Mam małe pytanko odnośnie wystawy. Wybieram się na oba dni na które jest zgłoszony mój kocurek. W sobotę (na jeden dzień) planuję zabrać ze sobą kotkę. Będą wiadomo wjednej dużej klatce. Czy w związku z tym że kocur bedzie zajmował tą samą całą klatkę (bo tak bym chciała) opłata za nią wyniesie 50zł czy tylko połowę gdyż wsumie kot bedzie miał ją dla siebie w jeden dzień. Wiem że w Warszawskie jest taki podział 50zł za dwa dni, za jeden połowa. A jak jest tu? Czy ktoś z Poznania się orientuje?

Rashid

Od: Nie lip 03, 2005 22:20

Post » Pon paź 17, 2005 19:14

Ja też się wybieram. Po dłuższej przerwie, bo Myszka miała maleństwa i może z maleństwami jeszcze mi się uda załapać. Malutki i Myszka pojadą na pewno. A może też nowy przecudny nabytek. Trzymajcie kciuki i odpukujcie w niemalowane! Do Łodzi też się wybierałam ... :evil:
Obrazek

Miga

Od: Śro cze 02, 2004 16:34

Post » Pon paź 17, 2005 22:11

danunka pisze:
MartaD pisze:Ja też jadę na dwa dni :) Może skończymy Championat :)

:D jak to moze ? napewno :!: zapewne zaczniesz nastepna klase :D i tak do EC

Danusiu, zacząć nie zaczniemy, bo na razie mamy tylko jeden CAC (w Sopocie w niedziele dopiero skończyła 10 miesięcy :))

MartaD

Post » Wto paź 18, 2005 8:31

Rashid pisze:Mam małe pytanko odnośnie wystawy. Wybieram się na oba dni na które jest zgłoszony mój kocurek. W sobotę (na jeden dzień) planuję zabrać ze sobą kotkę. Będą wiadomo wjednej dużej klatce. Czy w związku z tym że kocur bedzie zajmował tą samą całą klatkę (bo tak bym chciała) opłata za nią wyniesie 50zł czy tylko połowę gdyż wsumie kot bedzie miał ją dla siebie w jeden dzień. Wiem że w Warszawskie jest taki podział 50zł za dwa dni, za jeden połowa. A jak jest tu? Czy ktoś z Poznania się orientuje?

Jeśli na sobote masz zgłoszone dwa koty to masz automatycznie całą klatke, a jeśli w niedziele będziesz tylko z kocurkiem to aby mieć całą klatkę musisz dopłacić. A twoje koty na 100 % będą razem.

:D :D :D
Obrazek

wojtekn

Od: Czw wrz 23, 2004 7:27

Post » Wto paź 18, 2005 9:35

MartaD pisze:
Danusiu, zacząć nie zaczniemy, bo na razie mamy tylko jeden CAC (w Sopocie w niedziele dopiero skończyła 10 miesięcy :))

:D ja juz o przyszlosci myslalam,w Poznaniu zostanie Championka - i mam nadzieje,ze na tym nie skonczycie :?

danunka

Post » Wto paź 18, 2005 17:11

danunka pisze:
MartaD pisze:

:D ja juz o przyszlosci myslalam,w Poznaniu zostanie Championka - i mam nadzieje,ze na tym nie skonczycie :?

Na pewno :) Być może "zaliczymy" jeszcze Warszawę w grudniu :) I to może juz w wiekszym gronie :twisted: :twisted: :twisted:

MartaD

Post » Wto paź 18, 2005 19:15

wojtekn pisze:
Jeśli na sobote masz zgłoszone dwa koty to masz automatycznie całą klatke, a jeśli w niedziele będziesz tylko z kocurkiem to aby mieć całą klatkę musisz dopłacić. A twoje koty na 100 % będą razem.

:D :D :D

Dziękuję serdecznie za informacje. Niestety plany zabrania mojej kotki oprócz kocurka upadły gdyż strzelił mi bojler i narazie przeciag w portwelu się zrobił, a przed nami jeszcze Warszawa :lol:
A tak pozatym witam wszystkich przemiłych forumowiczych znanych mi już i nieznanych. Forum czytuję od Łodzi i wielkiej afery więc w miarę jestem na bierząco . Pozdrawiam serdecznie :wink:

Rashid

Od: Nie lip 03, 2005 22:20

Post » Czw paź 20, 2005 21:59

Targi Poznańskie rozpoczęły przygotowanie hali do wystawy kotów.
Trochę zdjęć nowej hali.
http://nfo.pl/foto/mtp/

W tym roku hala przeszła gruntowny remont, została podłączona do internetu w związku, z czym, oprócz wyników on-line jest też możliwość zainstalowania kamery internetowej.
Obrazek

lrafal

Od: Czw sty 31, 2002 15:24

Post » Sob paź 22, 2005 7:51

Tu tez napisze że zgłoszonko wysłane ale jak będzie z realizacja to trudno przewidziec
Zosia i dwie brytki- Foebe i Cherry

kesja

Od: Pon sie 15, 2005 9:06

Post » Sob paź 22, 2005 9:52

Kurcze, już sie zaczynam stresować co z tymi potwierdzeniami... Za tydzień walne Jedynki i wtedy tylko moge powierdzić swoje... Jak do tego czasu nie dostanę, to sobie chyba sam stempelek wezmę albo co...

MartaD

Post » Sob paź 22, 2005 9:58

napisz maila na info@felisposnania, co z potwierdzeniem.
Czesc osob juz dostala.
Obrazek

lrafal

Od: Czw sty 31, 2002 15:24

Post » Sob paź 22, 2005 13:20

lrafal pisze:napisz maila na info@felisposnania, co z potwierdzeniem.
Czesc osob juz dostala.

:D chyba tez to musze zrobic ,bo nic nie ma na mojej poczcie od 10 .X. ale za to wyswietla sie piekny banerek i zapewnienie,ze zgloszenia czekaja na akceptacje i niestety moze potrwac to jeden dzien :(
:cat3: ja wcale nie jestem zlosliwa,wiem,ze maja duzo pracy :D

danunka

[poprzednia][następna]