Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
MartaD pisze:Ja też jadę na dwa dniMoże skończymy Championat
danunka pisze:MartaD pisze:Ja też jadę na dwa dniMoże skończymy Championat
jak to moze ? napewno
zapewne zaczniesz nastepna klase
i tak do EC
Rashid pisze:Mam małe pytanko odnośnie wystawy. Wybieram się na oba dni na które jest zgłoszony mój kocurek. W sobotę (na jeden dzień) planuję zabrać ze sobą kotkę. Będą wiadomo wjednej dużej klatce. Czy w związku z tym że kocur bedzie zajmował tą samą całą klatkę (bo tak bym chciała) opłata za nią wyniesie 50zł czy tylko połowę gdyż wsumie kot bedzie miał ją dla siebie w jeden dzień. Wiem że w Warszawskie jest taki podział 50zł za dwa dni, za jeden połowa. A jak jest tu? Czy ktoś z Poznania się orientuje?
MartaD pisze:
Danusiu, zacząć nie zaczniemy, bo na razie mamy tylko jeden CAC (w Sopocie w niedziele dopiero skończyła 10 miesięcy)
danunka pisze:MartaD pisze:
Danusiu, zacząć nie zaczniemy, bo na razie mamy tylko jeden CAC (w Sopocie w niedziele dopiero skończyła 10 miesięcy)
ja juz o przyszlosci myslalam,w Poznaniu zostanie Championka - i mam nadzieje,ze na tym nie skonczycie
wojtekn pisze:
Jeśli na sobote masz zgłoszone dwa koty to masz automatycznie całą klatke, a jeśli w niedziele będziesz tylko z kocurkiem to aby mieć całą klatkę musisz dopłacić. A twoje koty na 100 % będą razem.
![]()
![]()
lrafal pisze:napisz maila na info@felisposnania, co z potwierdzeniem.
Czesc osob juz dostala.
Użytkownicy przeglądający ten dział: s.werka.s.s, SMK1 i 7 gości