Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
sunshain pisze:CatClubRybnik pisze:(...)
Zmieniliśmy również wpis w warunkach weterynaryjnych pkt 2. z którego wykreślono potrzebę zaświadczenia weterynaryjnego dla kota wydanego przez weterynarza min. 4 dni przed wystawą. Funkcję tą spełnia kontrola weterynaryjna obecna na wystawie.
wreszcie ktoś mądry
MartaNys pisze:sunshain pisze:CatClubRybnik pisze:(...)
Zmieniliśmy również wpis w warunkach weterynaryjnych pkt 2. z którego wykreślono potrzebę zaświadczenia weterynaryjnego dla kota wydanego przez weterynarza min. 4 dni przed wystawą. Funkcję tą spełnia kontrola weterynaryjna obecna na wystawie.
wreszcie ktoś mądry
to bardzo ułatwi mi sprawę
![]()
w Skandynawii nie ma żadnych zaświadczeń weterynaryjnych / jest tylko badanie weterynaryjne przed wystawą![]()
i gdyby jeszcze była taka sama taksa dla wystawców z zagranicylub możliwość opłaty w złotówkach (ja muszę wymieniać korony szwedzkie na euro)
ADOELLE*PL pisze:MartaNys pisze:sunshain pisze:CatClubRybnik pisze:(...)
wreszcie ktoś mądry
to bardzo ułatwi mi sprawę
![]()
w Skandynawii nie ma żadnych zaświadczeń weterynaryjnych / jest tylko badanie weterynaryjne przed wystawą![]()
i gdyby jeszcze była taka sama taksa dla wystawców z zagranicylub możliwość opłaty w złotówkach (ja muszę wymieniać korony szwedzkie na euro)
A to musziala bys wymieniac tak, czy tak)) przeciez w koronach nieda sie placic
MartaNys pisze:Tak, zgadza siętylko w Polsce z automatu wyciągam złotówki a nie euro
danunka pisze:MartaNys pisze:Tak, zgadza siętylko w Polsce z automatu wyciągam złotówki a nie euro
I przeliczasz złotówki po kursie euro , tak jak to robi część wystawców z Danii czy Szwecji , którzy przyjeżdżają na wystawy do Szczecina.Czasami nawet przelewają swoje pieniądze na nasze konto bankowe - my dostajemy w złotówkach.
anulka111 pisze:Mam nadzieję,że uda mi się przyjechać i pooglądać kocie piękności
MartaNys pisze:danunka pisze:MartaNys pisze:Tak, zgadza siętylko w Polsce z automatu wyciągam złotówki a nie euro
I przeliczasz złotówki po kursie euro , tak jak to robi część wystawców z Danii czy Szwecji , którzy przyjeżdżają na wystawy do Szczecina.Czasami nawet przelewają swoje pieniądze na nasze konto bankowe - my dostajemy w złotówkach.
danunka dziękuję za radętak zrobię
![]()
wydaje mi się również iż to powinno być wygodniejsze dla klubu
ADOELLE*PL pisze:MartaNys pisze:danunka pisze:MartaNys pisze:Tak, zgadza siętylko w Polsce z automatu wyciągam złotówki a nie euro
danunka dziękuję za radętak zrobię
![]()
wydaje mi się również iż to powinno być wygodniejsze dla klubu
Co do wypowiedzi, ze dla klubu to jest wygodnejsze...... mylisz sie
Sedziow trzeba placic w Euro i klub potem musi zakupic Euro w kantorze i traci na kursie
Ale jak masz problem z Euro, myszle ze dogadasz sie z organizatorem.
CZANKRA pisze:Na tej wystawie tez mamy mala uroczystosc a mianowicie bedziemy obchodzic 15 lecie istnienia hodowli.
Użytkownicy przeglądający ten dział: 2011annak@gmail.com, Baltic Feline i 4 gości