Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
malgosia_07 pisze:sunshain pisze:Jak dla mnie to po co świstek od weta jak kot przechodzi kontrolę weterynaryjną przy wejściu
Kontrola weterynaryjna przy wejsciu na wystawe , nigdy nie będzie taka wnikliwa jak przy badamou kota przed wystawieniem zaswiadczeniu o satnie zdrowia / wpis w paszport.
sunshain pisze:De'TrojanS*pl pisze:1.
mnie przez pół roku wet kasował 40zł za te zaświadczenie![]()
(w rok zrobiłam SC więc kasa poszła spora )
teraz chodzę bez kota płacę mniej i też uważam to za bzdurę!!!!
(...)
i takie zachowanie trzeba tępić a weta podać do izby lekarsko-weterynaryjne za wirtualne badanie i wystawianie zaświadczeń
przepis bzdurny ale jak wymagają to kota pod pachę ... trzeba po prostu uświadomić FPL, że owszem kontrola ale z sensem na wystawie
Avian pisze:W ostatnich 15 miesiącach byłam na ponad 20 wystawach (polskich i zagranicznych) i ZAWSZE moje koty miały sprawdzane czipy.
sunshain pisze:Z powiatom lekarzem weterynarii się po prostu rozmawia .... ba nawet wojewódzki też człowiek
tylko trzeba po prostu wyjaśnić
Natka pisze:sunshain pisze:Z powiatom lekarzem weterynarii się po prostu rozmawia .... ba nawet wojewódzki też człowiek
tylko trzeba po prostu wyjaśnić
Powiatowy ma jakieś wymogi określone ustawą i bez względu na to w jakim regionie prosiliśmy o decyzję zapis o zaświadczeniach najpóźniej na 3 dni przed plus kot pochodzi z regionu wolnego od wścieklizny zawsze jest obowiązkowy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości