Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Gosiak104 pisze:Iza ale to dotyczy życzeń wszelakich po 19 listopada, czyli po terminie przyjmowania zgłoszeńPisz się obok nas
izabel pisze:Nie rozumiem podpisu: nie będą uwzględniane prośby. Czyli jak odejdę od klatki, a sąsiad nie zechce dopilnować moich rzeczy osobistych +kota, to za zguby odpowiada organizator???
Jeśli mam klatkę obok przyjaciół to wiem że mogę na nich liczyć. Z obcymi ludźmi różnie bywa![]()
A może mam nie odchodzić od klatki? Nie jeść, nie pić, nie wychodzić do toalety?
Trudna decyzja
Marcepan pisze:izabel pisze:Nie rozumiem podpisu: nie będą uwzględniane prośby. Czyli jak odejdę od klatki, a sąsiad nie zechce dopilnować moich rzeczy osobistych +kota, to za zguby odpowiada organizator???
Jeśli mam klatkę obok przyjaciół to wiem że mogę na nich liczyć. Z obcymi ludźmi różnie bywa![]()
A może mam nie odchodzić od klatki? Nie jeść, nie pić, nie wychodzić do toalety?
Trudna decyzja
o, super!
jedziesz?
to już wiem, co napisać w zgłoszeniu
izabel pisze:Ja będę z Elmo i tylko na sobotę.
ewkaa pisze:izabel pisze:Ja będę z Elmo i tylko na sobotę.
aaaaa Elmobossskoo
safran pisze:Czy ktoś może mi doradzić jak od Piaseczna dojechać do hali Arena. Chcę wyjachać bardzo wcześnie rano z Gdańska, nie wiem ile czasu w miarę normalnych warunków drogowych może zająć dojazd z Łomianek do hali i oczywiscie jak najprościej tam trafić.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości