Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
wampisia pisze:
pomijając statystykę ras zgłoszonych, można będzie prosić o ilość zgłoszonych białych kotów?
wampisia pisze:mi to zwisa i powiewa, i tak mnie nie będzie - ciekawa jestempoza tym interesuje mnie oczywiście ilość białych MCO - ostatnio nawet cztery były i mam nadzieję, że tendencja się utrzyma ^^
devoli pisze:ech... a ja bym miocik pokazała ale jak patrzę na ceny to mi skrzydełka opadają...kryzys kochani, kryzys... i jak to tak? u siebie? bez kota? tylko gościnnie? ech... a może białego kastracika? ale jakie on ma szanse z waszymi białymi kudłaczami? ech...
ech...
devoli pisze:no widzisz... a mój ani łysy ani specjalnie owłosiony... i co teraz? ech...
drx
sunshain pisze:devoli pisze:ech... a ja bym miocik pokazała ale jak patrzę na ceny to mi skrzydełka opadają...kryzys kochani, kryzys... i jak to tak? u siebie? bez kota? tylko gościnnie? ech... a może białego kastracika? ale jakie on ma szanse z waszymi białymi kudłaczami? ech...
ech...
we Wrocławiu rok temu łysol wygrał show białych
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość