Czy kolejność zdobywania jest istotna ?

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
antar pisze:my raczej nie zmienimy klasy bo zbieramy certyfikaty CAGCIB ,tak? Mamy trzy (jeden Niemcy,dwa Polska) teraz Czechy przed nami ale czy wrócimy z tarczą i na tarczy tego nie wiemy.
Czy kolejność zdobywania jest istotna ?,bo się pogubiłam.
korcia8820 pisze:Rozważam pobyt w Lesznie dwa dni, aczkolwiek nie jestem jeszcze w stanie określić czy aby na pewno mogę uczestniczyć w wystawie drugiego dnia, dlatego też proszę mi powiedzieć czy istnieje możliwość abym się zgłosiła wstępnie tylko na sobotę a w razie gdybym się zdecydowała na drugi dzień po prostu dopłacić w sekretariaciebardzo proszę o odpowiedź
gocha1p pisze:korcia8820 pisze:Rozważam pobyt w Lesznie dwa dni, aczkolwiek nie jestem jeszcze w stanie określić czy aby na pewno mogę uczestniczyć w wystawie drugiego dnia, dlatego też proszę mi powiedzieć czy istnieje możliwość abym się zgłosiła wstępnie tylko na sobotę a w razie gdybym się zdecydowała na drugi dzień po prostu dopłacić w sekretariaciebardzo proszę o odpowiedź
Jest taka możliwość. Tylko od razu w sobotę np. po ocenie musisz poinformować sekretariat że zgłaszasz kota na niedzielę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 35 gości