Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Fiesta pisze:Już zaczynam trzymać za Titę. Musi się udać, bo w przeciwnym razie zostanę bez transportu.
korcia8820 pisze:Wie ktoś jak wygląda sytuacja z krzesełkami ?
ADOELLE*PL pisze:wszystko jest
korcia8820 pisze:Dostał już ktoś potwierdzenie od organizatora ?
karolcia_nfo pisze:Ponadto dowiedziałam się że zaproszono następujących sędziów
Judges invited: Mr. Luigi Comorio (IT), Mrs. Marianne Kuipers-Kossen (NL),
Mrs. Aina Hauge (NO), Mrs. Vera Vasilieva (RU), Mr. Vladimir Isakov (BY)
karolcia_nfo pisze:a na stronie klubu:
!!!Pozor, změna posuzovatelského sboru!!!
Mr. Marek Chadaj (PL) all round, Mrs. Francoise Milcent (FR) all round, Mr. Robert Lubrano (FR) I, II, IV, Mr. Sebastian Pruchniak (PL) I, II, Mr. Ireneusz Pruchniak (PL) I, II, III, Mrs. Květa Mahelková (CZ) all round
korcia8820 pisze:karolcia_nfo pisze:Ponadto dowiedziałam się że zaproszono następujących sędziów
Judges invited: Mr. Luigi Comorio (IT), Mrs. Marianne Kuipers-Kossen (NL),
Mrs. Aina Hauge (NO), Mrs. Vera Vasilieva (RU), Mr. Vladimir Isakov (BY)
Pierwszy raz "słyszę", chociaż mi by taki skład pasował![]()
!
karolcia_nfo pisze:Ten skład podany miałam na potwierdzeniu przyjęcia kota na wystawę Może im się coś pomyliło - wklejali imię kota w szablon z poprzedniej ich wystawy a zapomnieli poprawić skład sędziowski
EDIT: Dostałam poprawione potwierdzenie przyjęcia kota na wystawę
ADOELLE*PL pisze:Klatki sa rozne, maja i male i normalne jak u nas, chyba ta organizacja, co robi ta wystawe ma duze klatki jak u nas.
Co do weterynarzy, niejest potrzebne potwierdzenie o stanie zdrowia, natomiast sprawdzaja sczepienia i co do wszcieklizny, to obowiazuje data jak jest w paszporcie.
karolcia_nfo pisze:ADOELLE*PL pisze:Klatki sa rozne, maja i male i normalne jak u nas, chyba ta organizacja, co robi ta wystawe ma duze klatki jak u nas.
Co do weterynarzy, niejest potrzebne potwierdzenie o stanie zdrowia, natomiast sprawdzaja sczepienia i co do wszcieklizny, to obowiazuje data jak jest w paszporcie.
Czyli wystarczy zabrać ze sobą tylko paszport i książeczkę zdrowia
Użytkownicy przeglądający ten dział: s.werka.s.s, SMK1 i 7 gości