w 7 nie na razie w 4 zgłoszenie tzv prihlazka jest na stronie klubu organizującego wystawę czesi wymagaja potwierdzenia pieczątką macierzystego klubu na wypełnionej wypełnionej przez ciebie prhlazce paszport koniecznie zgłoszenia mail lub fax. Na wystawach nie wyświetlają też numerów, chyba że sie coś zmnieniło, wystawiają je na klatkach tych przy sędzi lub biegasz i pytasz stewarda. Ja jestem zapaloną czechofilką i lubię też bardzo czeskie wystawy, ale dzięki np zgłoszeniu on line i wyświetlaniu numerów nasze wystawy są lepiej zorganizowane, ale w moim mniemaniu na tym polega urok czech. Dyplomów też nie drukują tylko mają wypisane a na osiągnięte tytuły nominacje bivy itd mają pieczątki. Trzy lata temu moja kotka miała bosa ale przystawili pieczątkę tylko z Cagcib poszłam do sekretariatu pokazuję puchar i proszę o koleją z bos pani nie bardzo mnie rozumiała więc w końcu dała mi wszystkie pieczątki i poprosila abym wybrała tą o którą mi chodzi

ale właśnie to w czechach jest takie urocze. Dodam to były takie dawne drewniane stemple. A mieszkamy w hotelu Brioni na stodolnej. Dobrze spania się szuka w booking com.
Informację wpisuję po angielsku.
Do zobaczenia na wystawie.