ba$ia pisze:ok, liczę na Ciebie, mogę?
zupełnie nie, niestety - przepraszam.
od kilku lat niezmiennie uważam, że wystawa w terminie Openera to nieporozumienie (noclegi, korki).
a do tego w tym roku, 2 lipca, w sobotę liczy się tylko Książę

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
ba$ia pisze:ok, liczę na Ciebie, mogę?
ba$ia pisze:Tez do końca jeszcze nie wiem co wybrać
wampisia pisze:A na czym polegać będzie "Konkurs szczęścia"?
wampisia pisze:A na czym polegać będzie "Konkurs szczęścia"?
devoli pisze:hmm.. słyszałam niepochlebne opinie o tej wystawie z ubiegłego roku: ścisk, gorąco, koty zdenerwowane, jedna toaleta.. Nigdy nie byłam na wystawie w Sopocie... widzę, że jest nowa hala, więc pytanie mam takie: mają być lepsze warunki? w razie upału ma działać klimatyzacja? bardzo poważnie myślę o przyjeździe w tym terminie do Trójmiasta więc może ktoś z organizatorów się wypowie
where pisze:devoli pisze:hmm.. słyszałam niepochlebne opinie o tej wystawie z ubiegłego roku: ścisk, gorąco, koty zdenerwowane, jedna toaleta.. Nigdy nie byłam na wystawie w Sopocie... widzę, że jest nowa hala, więc pytanie mam takie: mają być lepsze warunki? w razie upału ma działać klimatyzacja? bardzo poważnie myślę o przyjeździe w tym terminie do Trójmiasta więc może ktoś z organizatorów się wypowie
Ludzie jeżdżą do tej hali na koncerty i jakoś wracają żywi i nawet zadowoleni. Mieliśmy okazję dwiedzilić obie hale na Haffnera i było znośnie - a kwestia wysokiej temperatury w lipcu jest niestety chyba poza kompetencjami organizatorów.
devoli pisze:where pisze:devoli pisze:hmm.. słyszałam niepochlebne opinie o tej wystawie z ubiegłego roku: ścisk, gorąco, koty zdenerwowane, jedna toaleta.. Nigdy nie byłam na wystawie w Sopocie... widzę, że jest nowa hala, więc pytanie mam takie: mają być lepsze warunki? w razie upału ma działać klimatyzacja? bardzo poważnie myślę o przyjeździe w tym terminie do Trójmiasta więc może ktoś z organizatorów się wypowie
Ludzie jeżdżą do tej hali na koncerty i jakoś wracają żywi i nawet zadowoleni. Mieliśmy okazję dwiedzilić obie hale na Haffnera i było znośnie - a kwestia wysokiej temperatury w lipcu jest niestety chyba poza kompetencjami organizatorów.
nie chodzi o żywych ludzi tylko komfort dla kotów... a kwestia wysokiej temperatury na zewnątrz jest poza kompetencjami organizatorów (na szczęscie) ale w hali , jeśli jest klimatyzacja (jest?), to wewnątrz a i owszem
where pisze:devoli pisze:where pisze:Ludzie jeżdżą do tej hali na koncerty i jakoś wracają żywi i nawet zadowoleni. Mieliśmy okazję dwiedzilić obie hale na Haffnera i było znośnie - a kwestia wysokiej temperatury w lipcu jest niestety chyba poza kompetencjami organizatorów.
nie chodzi o żywych ludzi tylko komfort dla kotów... a kwestia wysokiej temperatury na zewnątrz jest poza kompetencjami organizatorów (na szczęscie) ale w hali , jeśli jest klimatyzacja (jest?), to wewnątrz a i owszem
Komfort kotów to rzecz względna - nasz norweg znosi lato inaczej niż devony. A co do wyboru obiektu, to trudno oczekiwać od budowniczych hal widowiskowo-sportowych i tym podobnych, by za głównie kryterium oceny komfortu w obiekcie brali to, jak znoszą przebywanie w nim wystawiane tam koty. Zwykle to organizator kieruje się tym, co ma pod ręką, za ile i jakie opinie o obiekcie mają ludzie. Nowa hala to duży plus dla sopockich wystaw i myślę, że nie powinno być powodów do narzekania.
A mając na uwadze komfort kotów warto mieć latem pod ręką coś takiego.
devoli pisze:
a wiatraczek super tylko zeby kota z klatki nie wywiało
Użytkownicy przeglądający ten dział: Cat Club Animals i 4 gości