Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
CZANKRA pisze:A to musisz sie spytac organizatorow czy wg uwzgledniaja mioty.Czesc Klubow za granica nie uwzglednia miotow poniewaz uwazaja ze nie ma handlu na wystawie np taki jest OEVEK. Oczywiscie czesc wystawcow chce pochwalic sie miotem lub zasiegnac opinii o nim, ale takich jest 10 % reszta zglasza kocieta - mioty aby je sprzedac. Wiekszosc Organizacji za granica uwaza ze kocieta sprzedaje sie w domach a nie na wystawie. Nawet nie wolno umieszczac na klatkach inf. ze ma sie kocieta na sprzedaz. Mozna tylko zamiescic informacje ze kocieta szukaja dobrych kochajacych domów. Nie moze byc slowa SPRZEDAZ !!
CZANKRA pisze:Mozna tylko zamiescic informacje ze kocieta szukaja dobrych kochajacych domow.
Kicimiau pisze: Zapomniałam wcześniej dodać, że lepiej będąc w Czechach nie używać słowa SZUKAĆ, bo to niestosowne
Marcepan pisze:Kicimiau pisze: Zapomniałam wcześniej dodać, że lepiej będąc w Czechach nie używać słowa SZUKAĆ, bo to niestosowne
oj, tak. kiedyś postanowiłam się nauczyć czeskiego (a wiedzę podstawową - czyli wulgaryzmy - miałam opanowaną), więc dałam ogłoszenie: nauczyciel czeskiego potrzebny![]()
bo na: szukam nauczyciela to by się pewnie nikt nie zgłosił
Kicimiau pisze: No wiesz, Marcepan, myślisz, że w Czechach to wszyscy tacy porządni?! A nie pamiętasz czeskich filmów naszpikowanych MOMENTAMI ? Oni lubią poszukiwać!
Użytkownicy przeglądający ten dział: rriental, s.werka.s.s i 4 gości