Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Basiag pisze:CZANKRA pisze:Podwójna klatka
50,00 PLN
80,00 PLN
Czemu tak? Co za różnica 1 czy 2 dni?
Basiag pisze: Czemu tak? Co za różnica 1 czy 2 dni?
spinoo pisze:Basiag pisze: Czemu tak? Co za różnica 1 czy 2 dni?
Bo to co nas podnieca to sie nazywa kasa.....
A ja mam pytanie dlaczego ? Kiedy zapłacę po terminie , ale srodki zostały zaksiegowane na koncie organizatora przed rozpoczęciem wystawy to płace karę / choc nasuwa mi sie inne okreslenie / Osoba dokonująca opłaty bezpośrednio na wystawie płaci dokładnie taka sama karna opłatę . Jest tu gdzieś sens ?
No i pytanie dlaczego są organizatorzy i organizatorzy . Jedni pobieraja inni nie ?
Oczywiście , jak wiadomo na zagranicznych płacimy w dniu wystawy i bez kary ... hm strasznie mnie to ciekawi..
spinoo pisze:Basiag pisze: Czemu tak? Co za różnica 1 czy 2 dni?
Bo to co nas podnieca to sie nazywa kasa.....
A ja mam pytanie dlaczego ? Kiedy zapłacę po terminie , ale srodki zostały zaksiegowane na koncie organizatora przed rozpoczęciem wystawy to płace karę / choc nasuwa mi sie inne okreslenie / Osoba dokonująca opłaty bezpośrednio na wystawie płaci dokładnie taka sama karna opłatę . Jest tu gdzieś sens ?
No i pytanie dlaczego są organizatorzy i organizatorzy . Jedni pobieraja inni nie ?
Oczywiście , jak wiadomo na zagranicznych płacimy w dniu wystawy i bez kary ... hm strasznie mnie to ciekawi..
MRUCZKI pisze: temat wpisu dotyczył płatności po terminie ,,,,jeśli pieniądze wpłyną 7 dni przed wystawą to organizator ma podgląd a jeżeli dzień czy dwa przed to niestety dowody wpłaty są już wystawione![]()
Pozdrawiam .
MRUCZKI pisze:To co było kiedyś to kiedyś ,a teraz są inne realia ,kiedyś to za stoiska płacono,kiedyś to puchary sponsorzy kupowali ,kiedyś to proszono nas organizatorów aby bylo stoisko ,a teraz dupa zimna powiem dobitni bo mnie już poniosło ; wystawy to jak grzyby po deszcze jedna za drugą ,z tygodnia na tydzień , firmy wybierają sobie dogodne warunki i za nagrody zapraszamy ,firmy ,katalogi ,plakaty ,ekipa sędziowska ,hale stoły krzesła PŁACIMY duże pieniądze , dlatego kluby naliczają dodatkowe za dodatkową pracę organizatora , a koszta związane w większości z wystawą my również płacimy przed imprezą .Dla mnie to już koniec tematu .
CZANKRA pisze:
MIEJSCE WYSTAWY: HALA „KAPELUSZ” Park Chorzowski
Chorzów aleja Różana 7
Aklar pisze:CZANKRA pisze:
MIEJSCE WYSTAWY: HALA „KAPELUSZ” Park Chorzowski
Chorzów aleja Różana 7
Proszę o podanie jeśli to możliwe innego adresu dla użytkowników GPS-a. W tamtym roku po wbiciu tego adresu dojeżdżało się gdzieś na osiedlową uliczkę. Może jakaś większa ulica przylegająca do parku od strony wjazdu na teren wystawy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości