Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
scyth pisze:Rozumiem, że nie warto może podawać konkretnie i dokładnie co i ile kosztuje, bo zaraz mogą zacząć się jałowe dyskusje, że to tak drogo a to można by taniej a na tym to chyba ktoś daje zarobić swojej rodzinie - ale podsumowanie typu całkowite koszta wynosiły xx zł, a zyski xx zł dałoby nam jakąś orientację i porównanie w tym temacie. Bądźcie wyrozumiali proszę.
... Te 250 statystycznych kotów należy rozbic jeszce na koty które sa w sobote a ktore sa w niedzele ( nie wszyscy przyjezdzaja na 2 dni) ...
Amusia pisze:MarioD dziwne to bo na wystawę gołebi w 2 dni w mieście 50 000 mieszkańców jakim jest Mińsk Mazowiecki tyle przychodzi..
Może i dziwne, ale wiem co piszę. Siedziałam na kasie przez ładnych kilka wystaw. Mam raporty, z głowy tego nie biorę.
Liczba gości wystawy była podawana mediom, nie są to dane tajne.
... opłata za wynajęcie klatek (nie wszystkie kluby mają wystarczającą ilość klatek) + transport + często rozkładani ...
Puffy pisze:prawidłowo funkcjonujące kluby rozliczają wystawy przed swoimi członkami i nie jest to żadna tajemnica
Zarząd xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx uprzejmie zawiadamia o zwołaniu Walnego Zebrania Sprawozdawczego na dzień 30.03.2009 roku (poniedziałek) na godzinę 17.00 w pierwszym terminie I na godzinę 17.30 w drugim terminie. Na miejsce Zebrania ustalono siedzibę xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx mieszczącą się przy ul. xxxxxxxxxxxxxxxx .
Basia_D pisze:Marcepan pisze:czy właśnie padł rekord ceny za miot?
taka sama cena obowiazywala na poznańskiej wystawie w listopadzie 2009r
Użytkownicy przeglądający ten dział: rriental i 6 gości