Hmm wlaczymy z pseudohodowlami, a pani która rozmnożyła swoją kotkę dostaje za to na wystawie nagrody

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
sylwiah2 pisze:Dziękujemy za gratulacje![]()
Monika Ty także odnioslas wielki sukces![]()
![]()
Poniewaz wystawy sa dla mnie nowoscia...na wystawe pojechal z moja kolezanka tez amatorkamam pytanie...
Czy jezeli dostal BOBII nie powinno to byc gdzies podbite,napisane?
Ma dwa dyplomy jeden ,z EX1 CAC i drugi za nominacje do Bisa...
nigdzie nic o Bobie.
Przywiozl jeden puchar za Bisa kat IV a nie powinien dostac za kat II?
Mam nagrany film z boba i widac jak wlasnie taki dostaje....
Czy tak to wyglada,bo jestem zielona
M. pisze:sylwiah2 pisze:Dziękujemy za gratulacje![]()
Monika Ty także odnioslas wielki sukces![]()
![]()
Poniewaz wystawy sa dla mnie nowoscia...na wystawe pojechal z moja kolezanka tez amatorkamam pytanie...
Czy jezeli dostal BOBII nie powinno to byc gdzies podbite,napisane?
Ma dwa dyplomy jeden ,z EX1 CAC i drugi za nominacje do Bisa...
nigdzie nic o Bobie.
Przywiozl jeden puchar za Bisa kat IV a nie powinien dostac za kat II?
Mam nagrany film z boba i widac jak wlasnie taki dostaje....
Czy tak to wyglada,bo jestem zielona
Na dyplomie powinno byc wszystko odnotowane i Nom i BIS i BOB II. Przy odbiorze dyplomu nalezy sprawdzac czy wszystko sie zgadza i od razu zglaszac w sekretaricie jesli czegos brakuje.
jagienka pisze:A mniebardzo zdziwił miot kotów domowych nagordzonych BIS na wystawie![]()
Hmm wlaczymy z pseudohodowlami, a pani która rozmnożyła swoją kotkę dostaje za to na wystawie nagrody
M. pisze:jagienka pisze:A mniebardzo zdziwił miot kotów domowych nagordzonych BIS na wystawie![]()
![]()
![]()
Moze organizator po prostu nie powinien w ogole przyjac na wystawe miotu kotow domowych
jagienka pisze:A mniebardzo zdziwił miot kotów domowych nagordzonych BIS na wystawie![]()
danunka pisze:jagienka pisze:A mniebardzo zdziwił miot kotów domowych nagordzonych BIS na wystawie![]()
![]()
![]()
napewno to były "domowe" ???? a może to "europejskie krótkowłose"
![]()
a co w Katalogu jest ???
kinus pisze:M. pisze:jagienka pisze:A mniebardzo zdziwił miot kotów domowych nagordzonych BIS na wystawie![]()
![]()
![]()
Moze organizator po prostu nie powinien w ogole przyjac na wystawe miotu kotow domowych
tez tak uwazam
d_anek pisze:danunka pisze:jagienka pisze:A mniebardzo zdziwił miot kotów domowych nagordzonych BIS na wystawie![]()
![]()
![]()
napewno to były "domowe" ???? a może to "europejskie krótkowłose"
![]()
a co w Katalogu jest ???
to był miot kotów domowych
Użytkownicy przeglądający ten dział: Cat Club Animals, SMK1 i 9 gości