tajdzi pisze:Amanda_0net pisze:A ja w innym temacie:) Czym się różnią koty domowe od wystawowyach?
NICZYM![]()
Tajdzi, to ja tez mogę z Berezką na wystawę ?

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
tajdzi pisze:Amanda_0net pisze:A ja w innym temacie:) Czym się różnią koty domowe od wystawowyach?
NICZYM![]()
agal pisze:Oświadczam, że Jedynka nie zabiegała, nie zabiega i nie będzie zabiegała o pana Moreno, bo i do niczego taki fircyk nie jest jej potrzebny.
A.
Amanda_0net pisze:tajdzi pisze:Amanda_0net pisze:A ja w innym temacie:) Czym się różnią koty domowe od wystawowyach?
NICZYM![]()
Tajdzi, to ja tez mogę z Berezką na wystawę ?To na drugi raz jadę
![]()
rosyjskieniebieskie pisze:Jannick miała bardzo dobry dzień. Była pogodna i uśmiechnięta. Może zażenował ją poziom kotów? Nie wiem.
bluecats pisze:rosyjskieniebieskie pisze:Jannick miała bardzo dobry dzień. Była pogodna i uśmiechnięta. Może zażenował ją poziom kotów? Nie wiem.
aha
co innego w sobotę mówiłeś wszystkim którzy byli zdziwieni "dość żenującym sposobem oceny" , ale rozumiem ,że to wina brzytkich kotów
rosyjskieniebieskie pisze:agal pisze:Oświadczam, że Jedynka nie zabiegała, nie zabiega i nie będzie zabiegała o pana Moreno, bo i do niczego taki fircyk nie jest jej potrzebny.
A.
Oj zabiegała, zabiegała...Zapytaj Thien
Ale klubu nie powinny sprzeczać się na forum. Może kiedyś spotkamy się i porozmawiamy na żywo.
Oberhexe pisze:Amanda_0net pisze:tajdzi pisze:Amanda_0net pisze:A ja w innym temacie:) Czym się różnią koty domowe od wystawowyach?
NICZYM![]()
Tajdzi, to ja tez mogę z Berezką na wystawę ?To na drugi raz jadę
![]()
To ta w podpisie?
Jeśli tak, to nie za bardzo się nadaje, niestety.
Kot domowy to kot z założenia niepodobny do kota rasowego (jeśli już - to do europejskiego krótkowłosego). Pokazywanie bezrodowodowych koów nibyrasowych nie ma takiego edukacyjnego wymiaru, jak pokazywanie kotów popularnie okreslanych mianem dachowczyków, a wręcz przeciwnie - może zachęcać pseudohodowców.
Jednemu sędziemu kot się podoba a innemu nie. Ja np. wyciągam wnioski. Znam sędziów, którzy w moim mniemaniu nie potrafią oceniać Ragdolli. Staram się omijać takie wystawy.
kimi1 pisze:To moze ja zmienie temat
Kuba czy beda jakies fotki z wystawy na stronie PFA?
Użytkownicy przeglądający ten dział: 2011annak@gmail.com, Baltic Feline i 4 gości