MArio dziękuję za rady

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Kicorek pisze:Doświadczeni "wystawiacze", pomóżcie! Iść na dwa dni czy na jeden? Boję się, że dwa dni za męczące. Z drugiej strony jak pirania zobaczy, że nic mu się nie stało jednego dnia, to może drugiego będzie spokojniejsza.
I na jakim tle najlepiej będzie się prezentował w klatce (chcemy podbić serca widzów)?
I czy pojedyncza klatka (bo taką chyba bedzie miał jako jeden samotny kociak) jest połączona z inną czy jest zupełnie oddzielnie, że rudas nie będzie miał bezpośredniego kontaktu z sąsiadem, bo go zapluje i zagryzie?
MariaD pisze:Kicorek pisze:Doświadczeni "wystawiacze", pomóżcie! Iść na dwa dni czy na jeden? Boję się, że dwa dni za męczące. Z drugiej strony jak pirania zobaczy, że nic mu się nie stało jednego dnia, to może drugiego będzie spokojniejsza.
I na jakim tle najlepiej będzie się prezentował w klatce (chcemy podbić serca widzów)?
I czy pojedyncza klatka (bo taką chyba bedzie miał jako jeden samotny kociak) jest połączona z inną czy jest zupełnie oddzielnie, że rudas nie będzie miał bezpośredniego kontaktu z sąsiadem, bo go zapluje i zagryzie?
Dwa czy jeden? Jeden czy dwa? Jak już tyle przygotwań, zachodu i ćwiczeń to ja bym pisała się na dwa. Ale wybór należy do Ciebie. Zwykle w drugim dniu koty lepiej się zachowują, choć na to nie ma reguł.
Rudy z białym (skąd ja to znam?) Pasi: ciemnoniebieski, zielony, turkusowy - chyba raczej gładki niż we wzorki.
Poprzymierzaj go do różnych kolorków
![]()
Klatka jest podwójna, ale dla jednego kota przysługuje jej połówka - podnoszona jest wówczas ścianka z kratki i powstają dwie oddzielne, pojedyńcze klatki. Firanki są zawieszane na bokach klatki, właśnie po to by koty nie widziały się nawzajem i nie denerwowały, nie wsadzały łap, nie pluły i sikały na siebie (kocury).
Kicorek pisze:Wiedziałam, że odpowiesz, bo "jesteś w temacie". To zasłonkę muszę zawiesić w środku klatki? Bo jak inaczej oddzielę koty? Coś chyba mieszam
![]()
. Czy to są dwie ścianki dzielące klatkę i wtedy między nimi zawiesza się zasłonkę?
Mysza pisze:ostoja a da się załatwić byśmy w jednym sektorze byli?
ostoja pisze:Termi nadsyłania zgłoszeń na wystawe uplywa 15 marca.....troszke jeszcze czasu jest, ale im szybciej tym lepiej![]()
Obiecałam wystrój klatki....zgadza się, mam jeden + wiecej ....ale nie pamietam komuKicorkowi czy Mysze ?
Zabieram wystrój ze sobą, także najlepiej bedzie się zgłosic po odbior na wystawie.
Atka pisze:Słuchajcie, ja tak czytam, czytam i oglądam i jedno mnie zastanawia:
W tych klatkach nie ma miejsca na kuwetę, to co się dzieje, jak kot chce sioo?
Tak się pytam, akademicko
Funia pisze:A czy dla jednego kota można zamówić cała klatkę? Taką podwójną? Czy się tego rzacej nie stosuje?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości