Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Satyr77 pisze:Ta, i tak nic nie przebije starszej babki, która na którejś wystawie chodziła i trzęsła klatkami, bo ona zapłaciła za bilet i chce oglądać koty, a one tylko śpią
jak do kina. Dozwolone od lat 15-tu. Jestem zaRoulett pisze:Najlepiej bachorów w ogóle nie wpuszczać
a czemu ma być? Chyba że ktoś uwielbia jak stoi z kotem do porównania, kot waży 9 kg, ów ktuś ledwo stoi, i ledwo utrzymuje kota w uprzednio ciężko wypracowanej pozie, a tu mu za samymi plecami pęka balon i rozlega się przenikliwy pisk tych małych potworów. Co robi kot w tym momencie, chyba każdy może sam się domyślić....Kocurro pisze:będzie afera?
najmysia pisze:a czemu ma być?
i irlandzkie tańce na drewnianej scenie. To też juz miałam wątpliwą przyjemność przerobićszafir pisze:BALONY na kociej wystawie powinny być absolutnie ZAKAZANE.
najmysia pisze:jak do kina. Dozwolone od lat 15-tu. Jestem zaRoulett pisze:Najlepiej bachorów w ogóle nie wpuszczać
a czemu ma być? Chyba że ktoś uwielbia jak stoi z kotem do porównania, kot waży 9 kg, ów ktuś ledwo stoi, i ledwo utrzymuje kota w uprzednio ciężko wypracowanej pozie, a tu mu za samymi plecami pęka balon i rozlega się przenikliwy pisk tych małych potworów. Co robi kot w tym momencie, chyba każdy może sam się domyślić....Kocurro pisze:będzie afera?
MariaD pisze:Była kiedyś idea zrobienia zamkniętej wystawy, w sensie dla publiczności. Może reaktywować?
Użytkownicy przeglądający ten dział: SMK1 i 6 gości