Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Satyr77 pisze:Dunia jak coś zostanie ze stypy to podrzucę
Satyr77 pisze:Skrzynkę mam pustą jak kieszenie
Satyr77 pisze:A ty mnie z kimś przypadkiem nie pomyliłaś![]()
Satyr77 pisze:No to trzeba przybyć, w końcu dla jednych integracja, dla drugich dezintegracja, w końcu ostatnia wystawa.
Satyr77 pisze:O widzisz, bo wczoraj jeszcze nie było.
Marcepan pisze:Satyr77 pisze:No to trzeba przybyć, w końcu dla jednych integracja, dla drugich dezintegracja, w końcu ostatnia wystawa.
tylko jeśli nie chcesz w kolejnych uczestniczyć - bo możesz. w zgłoszeniu elektronicznym jest klub DCC i wiem, że jego członkowie mogą normalnie uczestniczyć w wystawach.
ewkaa pisze:Marcepan pisze:Satyr77 pisze:No to trzeba przybyć, w końcu dla jednych integracja, dla drugich dezintegracja, w końcu ostatnia wystawa.
tylko jeśli nie chcesz w kolejnych uczestniczyć - bo możesz. w zgłoszeniu elektronicznym jest klub DCC i wiem, że jego członkowie mogą normalnie uczestniczyć w wystawach.
Ooo Macepan chyba Cię ozłocę
Satyr77 pisze:Marcepan, a nie wiesz przypadkiem, czy zagranicznych to też dotyczy
Marcepan pisze:ewkaa pisze:Marcepan pisze:Satyr77 pisze:No to trzeba przybyć, w końcu dla jednych integracja, dla drugich dezintegracja, w końcu ostatnia wystawa.
Ooo Macepan chyba Cię ozłocę
oj, chyba nie mnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: rriental i 4 gości