Wystawa w Warszawie 14-15.02.2004

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Pon sty 19, 2004 23:39

Po przeanalizowaniu całego wątku dotyczącego Rodowodów i Nostryfikacji

mam pytanie do bardziej wtajemniczonych w tym temacie

- co ma na celu zmiana Rodowodu FIFE (kotów sprowadzonych z zagranicy z FIFE) na polski Rodowód FIFE :?:

* czy chodzi aby np. "symbol" n 09 ( dopisać po polsku czarny z białym :?: )

jeśli tak....to to co napisała Cortina (dopisanie koloru ) wg. mnie nic nie zmienia. Cortina...czy możemy rozumieć, że Kocur nie był z FIFE (FIFOWSKIE rodowdy mają oznaczenia EMS - przynajmniej ja takie widziałam) ale jako Rasa uznana przez FIFE spełnia wszystko i chodziło tylko o uzupełnienie o którym napisałaś :?: Czy Rodowód został wystawiony jako typowy polski i nam wszystkim znany, czy pozostał orginalny :?:

HOODY a co należy tłumaczyć z Rodowdów PZF...widziałam takie Rodowody i były jasne bardzo.

Nie neguję wymiany Rodowdów ale cały czas nie wiem co ma na celu wymiana Rodowdów Fifowskich na Fifowskie polskie (jeśli polskie oznaczenia - wytłumaczenia w moje rasie, że np n 09, że to Kot czarny z białym)..to widzę sens, jeśli nie.....to może przekonają mnie bardziej logiczne wytłumaczenia ale malkontentem nie jestem i wszystko ma sens zrozumiem :wink:

ariell

Od: Wto wrz 17, 2002 19:21

Post » Pon sty 19, 2004 23:47

Wiesz, ja tym razem skulę ogonek i ruszę tylko z własnym papierem i Coupari w nim ukrytym :wink:
Może nie zauważą...

A reszta babek (bo jest nas trójka takich "rodowodowo obdarowanych")niech się poci - i pewnie koty jako pety skończą na skutek braku zapału ich panć.
..:: M r u c z ę -więc- J e s t e m ::..

El

Od: Śro paź 22, 2003 7:39

Post » Wto sty 20, 2004 0:48

musze przyznać, że cieszę się, że z NFO nie ma problemów (bo x, są mi obce i będą) :wink:

ariell

Od: Wto wrz 17, 2002 19:21

Post » Śro sty 21, 2004 12:36

Tak czytam i czytam i coraz bardziej mam ochotę się wybrać, tak po prostu, żeby zobaczyć jak to wszystko wygląda. Chociaż mam pewne problemy

1) Britta ma dopiero 4 miesiące, a poza tym mam wrażenie że bardzo jej daleko do tzw Idealnego Kota Norweskiego ;);
2) Rejestracja jest do poniedziałku, a zapisać się do SHKRP można tylko we wtorek;
3) Rodowód leży w Zarządzie Głównym i najwyraźniej są problemy z wydaniem go Hodowcy - czy uznają mi rodowód, który mają oni a nie ja?
4) I czy w obliczu tych wszystkich potworności warto się w ogóle starać? Czy lepiej zaczekać aż będzie następna wystawa w Warszawie?

To wszystko jest zbyt skomplikowane :?

Shirley

Od: Śro gru 31, 2003 10:57

Post » Śro sty 21, 2004 15:03 bratnia dusza

shirley mam dokładnie ten sam problem identyczny każdy punkt się zgadza u mnie też ale zmartwiłaś mnie tym że rejestracja jest tylko we wtorek ja myślalam wstepnie żeby jechać jutro do 14 oddziału chyba mnie zarejestruja ale też mam tylko numer rodowodu fizycznie jest dlaej w zarządzie i moja Giovanna też ma tylko 4 miesiace i też ma małe szanse.może się zgadamy i pojdziemy na żywiol razem się jutro zarejestrować i pojdziemy jak dwie sierotki-żartobliwe określenie na wystawe napewno nam pomogą.co ty na to????

karola

Od: Pt gru 19, 2003 23:31

Post » Śro sty 21, 2004 16:34 sprostowanie

chciałabym sprostować swoją wypowiedz aby nikt mnie żle nie zrozumiał.MOja wypowiedż mogła zabrzmieć tak jakbym krytykowała swojego kota a to nie prawda.Giovanna jest całym moim światem jest śliczna kochana i bardzo inteligentna a do tego pieszczoch i nie chciałabym aby ktokolwiek ją skrzywdził i nie jest dla mnie ważne jaka ocene dostanie w moich oczach jest piękna a reszte zostawię do weryfikacji sędziego jeśli pojdziemy z giovanna razem na wystawe to napewno nie bedziemy się wstydziły ani ona za mnie ani ja za nią pojdziemy się dobrze pobawić i poznać fajnych ludzi i fajne kotki mówię w imieniu Giovi :P szkoda tylko ,że nie bedzie rodziców mojego skarba i ich właścicielki żeby było Giovi rażniej ,ale duchem napewno bedą.Mam nadzieje że bez wzgledu na ocenę-która i tak w moim cichym przeczuciu bedzie dobra Giovi zaskarbi sobie serce wielu osób i może przyczyni się do tego że kolejna osoba zapragnie mieć norwega !!!! :wink:

http://miau.pl/upload/Giovanna_f.jpg

karola

Od: Pt gru 19, 2003 23:31

Post » Śro sty 21, 2004 21:02

SPECJALNA OFERTA CENOWA DLA WYSTAWCÓW NA IMPREZACH TARGOWYCH W WARSZAWIE !!!!!!!!

HOTEL PORTOS:
(POKÓJ + ŚNIADANIE + PARKING) (POKÓJ + ŚNIADANIE oraz• 1-osobowy 90 zł
• 2-osobowy 100 zł
• 3-osobowy 110 zł

Oferujemy:
• pokoje (radio, telefon, TV kablowa) z łazienką (toaleta i prysznic)
• restauracja, ogródek piwny w sezonie, bar
• sejf w recepcji, przechowalnia bagażu, kiosk
• fax, ksero oraz dostęp do Internetu (stałe łącze).

Prosimy o wypełnienie poniższego formularza rezerwacji i odesłania go faxem lub mailem:

Hotel Portos
Tel.: (+22 320 20 00)
Fax: (+22 842 68 51)
E-mail: portos@felix.com.pl
Hotel Felix
Tel.: (+22 870 45 19)
Fax: (+22 813 02 55)
E-mail: rezerw@felix.com.pl

Hoody

Od: Wto sty 07, 2003 21:03

Post » Śro sty 21, 2004 21:37

A co z oplata za kota ? :)
Toffie, Bajek, Bździągwa, Julian

kinus

Od: Pon mar 03, 2003 23:22

Post » Czw sty 22, 2004 10:56

Juz sie sama dowiedzialam :P
za koty trzeba placic - 15 zl od kota za dobe. Nalezy to doliczyc do tamtych stawek.

kinus

Post » Czw sty 22, 2004 14:53

Ja nie na temat, ale... Ten watek byl dzisiaj na "Koci-lapci" 8O Czytalam go na KL i myslalam, ze ktos go specjalnie przeniosl 8O A teraz patrze i go nie ma 8O
Obrazek

Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy by się nie spotkali.

Katy

Od: Pon sie 05, 2002 18:57

Post » Czw sty 22, 2004 14:55

Jaki watek ? tam jest watek nt stawienia sie na wystawie kotow domowych :) forumowych. Tu jest watek nt wystawy dla wszystkich wystawcow :)

kinus

Post » Czw sty 22, 2004 14:58

Kinus, wiem ze tamten watek jest tam :D Ale byl tam ten watek, w ktorym teraz pisze. No chyba ze mam omamy :roll:
Obrazek

Katy

Post » Czw sty 22, 2004 15:01

Hm..ja go wciaz tu widzialam :D

kinus

Post » Czw sty 22, 2004 15:03

Moze mam omamy z przepracowania i niejedzenia, bo jeszcze dzisiaj nie mialam czasu zjesc :x
Obrazek

Katy

Post » Czw sty 22, 2004 15:05

Katy pisze:Moze mam omamy z przepracowania i niejedzenia, bo jeszcze dzisiaj nie mialam czasu zjesc :x

Wlasnie mialam Cie o to zapytac :P ja juz po mojej ulubionej salatce :)

kinus

[poprzednia][następna]