Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Kocurro pisze:where pisze:Podczas Best in Show III kategorii wyniesiono nam spod klatki transporter dla kotów. Przyznam, że p ile jestem w stanie zrozumieć motyw kradzieży (transportery Camon nie należą do tanich), to pozostawienie kotów bez możliwości bezpiecznego dowiezienia do domu jest nie do pomyślenia.
Robert Urbaniak
współczuję, normalnie łańcuchem trzeba przykuwać do klatki
musisz kupić cokolwiek, bo nie sposób podróżowac z kotem luzem
chociażby najtańszgo Ferplasta w galerii handlowej, bo na wystawie zwykle mają droższe transportery
Kocurro pisze:ezynka pisze:where pisze:Dziwna sprawa - udało mi się dodzwonić do hodowczyni, która wystawiała koty po sąsiedzku i na pytanie czy przypadkiem nie widziała nikogo kręcącego się przy klatce pod naszą nieobecność moja rozmówczyni zaczęła się tłumaczyć i w końcu zarzuciła, że oskarżam ją o kradzież. Mam pewien niesmak po tej rozmowie i chyba zastanowię się dłużej przed kolejną wizytą w Poznaniu (pomimo świetnej organizacji samej wystawy).
Przecież tylko pytałaś, a nie oskarżałaś prawda? Może w jakiś sposób poczuła się odpowiedzialna, że nie zwróciła uwagi albo coś w tym stylu. Nie podejrzewam,że hodowca zrobiłby coś takiego. Tym bardziej sąsiadujący na wystawie z Twoja klatką. Przykre jest to,że złodziej idiota nie pomyśli co w takiej sytuacji zrobić z kotami. Życzę mu, żeby nie miał pociechy z tego transportera
złodzieje z reguły sa mało empatyczni
inaczej nie mogliby wykonywać tego, jakże trudnego i ryzykownego zawodu
Madzik pisze:Wyniki Special NFO:
3-6: (dzidzi nie pamiętam)
6-10: S*NC’s Frozen
kastratka: Kachiko Leśny Chochlik*PL
kastrat: AMON AMARTH Evestrum*PL
kocur: cyber[shot] Groove Armada*PL JW
kotka: SC ETHEL MO CUSLE*PL DVM, DSM
Best of Best: S*NC’s Frozen
M. pisze:Madzik pisze:Wyniki Special NFO:
Gratulacje dla laureatów NFO Special Show
vadi pisze:a dziś na którą należy się zjawić jeśli ma się już tą całą odprawę za sobą po sobocie? Na 10?
Madzik pisze:Wyniki Special NFO:
ezynka pisze:where pisze:Dziwna sprawa - udało mi się dodzwonić do hodowczyni, która wystawiała koty po sąsiedzku i na pytanie czy przypadkiem nie widziała nikogo kręcącego się przy klatce pod naszą nieobecność moja rozmówczyni zaczęła się tłumaczyć i w końcu zarzuciła, że oskarżam ją o kradzież. Mam pewien niesmak po tej rozmowie i chyba zastanowię się dłużej przed kolejną wizytą w Poznaniu (pomimo świetnej organizacji samej wystawy).
Przecież tylko pytałeś, a nie oskarżałeś prawda? Może w jakiś sposób poczuła się odpowiedzialna, że nie zwróciła uwagi albo coś w tym stylu. Nie podejrzewam,że hodowca zrobiłby coś takiego. Tym bardziej sąsiadujący na wystawie z Twoja klatką. Przykre jest to,że złodziej idiota nie pomyśli co w takiej sytuacji zrobić z kotami. Życzę mu, żeby nie miał pociechy z tego transportera
where pisze:ezynka pisze:where pisze:Dziwna sprawa - udało mi się dodzwonić do hodowczyni, która wystawiała koty po sąsiedzku i na pytanie czy przypadkiem nie widziała nikogo kręcącego się przy klatce pod naszą nieobecność moja rozmówczyni zaczęła się tłumaczyć i w końcu zarzuciła, że oskarżam ją o kradzież. Mam pewien niesmak po tej rozmowie i chyba zastanowię się dłużej przed kolejną wizytą w Poznaniu (pomimo świetnej organizacji samej wystawy).
Przecież tylko pytałeś, a nie oskarżałeś prawda? Może w jakiś sposób poczuła się odpowiedzialna, że nie zwróciła uwagi albo coś w tym stylu. Nie podejrzewam,że hodowca zrobiłby coś takiego. Tym bardziej sąsiadujący na wystawie z Twoja klatką. Przykre jest to,że złodziej idiota nie pomyśli co w takiej sytuacji zrobić z kotami. Życzę mu, żeby nie miał pociechy z tego transportera
Wczorajsza rozmówczyni urządziła dziś przedstawienie pod tytułem "przecież mam w domu dwa takie transportery i na pewno nie wzięłam Pańskiego". Poza tym dowiedziałem się, że nie powinno się od innych wymagać zwracania uwagi na cudzą własność, bo "ona zawsze dna tylko o swoje o nie obchodzą ją inni wystawcy".
Cóż, mam naukę na przyszłość.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości