GDAŃSK 21 i 22 lipiec 2007 VII i VIII MWKR CCB

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Nie lip 22, 2007 12:25

Ja tez lece ogladac :D
dziekujemy!

Saphira BIV i BIS (6-sty) :D
Gratulacje dla niej i jej wlascicieli Marioli i Marka
:D :D :D
Obrazek
Obrazek

sylwiah2

Od: Śro gru 28, 2005 23:36

Post » Nie lip 22, 2007 21:51

sylwiah2 pisze:Ja tez lece ogladac :D
dziekujemy!

Saphira BIV i BIS (6-sty) :D
Gratulacje dla niej i jej wlascicieli Marioli i Marka
:D :D :D

Nareszcie zobaczyłam Saphirę osobiście i poznałam właścicieli. KOteczka jest cudowna. Mam nadzieję, że jako dorosła też przyniesie wiele radości i wla scielą i Tobie Sylwia. Wlaściciele Saphiry cudowni ludzie, miałaś szczeście Sylwia.

I po wystawie.

Chciałabym podziękować tym wszystkim, którzy zdecydowali się na udział w niej. Nasze wystawy mają już dość liczne grono wiernych bywalców. Dziękuję Wam bardzo. Mam nadzieje, że wszyscy wrócili zadowoleni. Staraliśmy się bardzo a jeżeli coś nie wyszło to przepraszamy.
Chciałabym bardzo podziękowć tym wszystkim dzieki , którzy brali udział w jej organizacji i przygotowaniach: Izie, Piotrowi, Eli, Andrzejowi, Marcie, Ani , mojej rodzinie, znajomym moich córek. Kasi i Janinie Rożek, Ani Turek za pomoc przy ustawianiu sali. Dziękuję bardzo .
Serdeczne podziękowania należą się Rafałowi, Ani, Irence i Olkowi, którzy jak zwykle szybko i sprawnie poprowadzili sekretariat wystawy.
Stewardzi i ich szef też mają swój udział w tym , że wszystko na ringu szło szybko i wmiarę sprawnie. Dziekuję Wam bardzo.
Sponsorzy i tym razem nie zawiedli i mam nadzieje, że wszystkie NOM, BIV , BOB były zadowolone.
Chciałabym przeprosić za show szylkretek, który w ostatniej chwili zmienił zasady. Przepraszam .
Jeszcze raz w imieniu CCB wszystki bardzo dziękuje. Do zobaczenia na następnej wystawie, która odbędzie się już niedługo bo 29 i 30 września w Elblągu.
bo los tak naprawdę często się uśmiecha, trzeba tylko ten uśmiech dostrzec i na niego odpowiedzieć

Enya

Od: Czw paź 23, 2003 12:30

Post » Nie lip 22, 2007 22:08

Bardzo sympatyczna sprawnie prowadzona wystawa, wszystko dla mnie było dobrze przygotowane i w najlepszym porzadku (no moze oprócz zmiany show szylkretek, ale to mały szczegół akurat dla mnie)
Gratuluje i pewnie będę znowu za rok :)
Zosia i dwie brytki- Foebe i Cherry

kesja

Od: Pon sie 15, 2005 9:06

Post » Pon lip 23, 2007 0:30

Enya,dziekuje :D

Mam nadzieje ze nastepnej wystawy organizowanej przez wasz klub juz nie opuszcze :D
Obrazek
Obrazek

sylwiah2

Post » Pon lip 23, 2007 9:53

Estraven pisze:Gata przygotowała już galerię z wystawy - zdjęcia były robione w sobotę:

http://www.gata.com.pl/koty/wyst-gk07.php

I jest w niej moje, wkurzone w BIS-ie, rude paskudztwo ;) Czy mogę skopiować sobie jej zdjęcie z tej galerii?
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Pon lip 23, 2007 10:32

gratulacje dla zwycięzców i nominowanych . Gratuluję saphirze JW.
I mam też małe pytanie, czy jeśli kociak otrzymuje JW to jest sens zdobywania kolejnych bisów, skoro osiągnąl już to co mógł najwyższego w danej klasie?

scarlett

Od: Pon lis 20, 2006 14:41

Post » Pon lip 23, 2007 10:36

Scarlett
nie widze powodu, aby jak ktos ma chec wystawiania swojego kota, nie jezdzil z nim dalej
to tak samo, jak kot ktory zdobedzie DSM nie byl wiecej wystawiny, mimo iz jest w rewelacyjnej formie - bo zdobyl juz co zdobył :roll:

Basia_G

Od: Śro paź 02, 2002 15:33

Post » Pon lip 23, 2007 10:55

Enya pisze:

I po wystawie.

Chciałabym podziękować tym wszystkim, którzy zdecydowali się na udział w niej. Nasze wystawy mają już dość liczne grono wiernych bywalców. Dziękuję Wam bardzo. Mam nadzieje, że wszyscy wrócili zadowoleni. Staraliśmy się bardzo a jeżeli coś nie wyszło to przepraszamy.
Chciałabym bardzo podziękowć tym wszystkim dzieki , którzy brali udział w jej organizacji i przygotowaniach: Izie, Piotrowi, Eli, Andrzejowi, Marcie, Ani , mojej rodzinie, znajomym moich córek. Kasi i Janinie Rożek, Ani Turek za pomoc przy ustawianiu sali. Dziękuję bardzo .
Serdeczne podziękowania należą się Rafałowi, Ani, Irence i Olkowi, którzy jak zwykle szybko i sprawnie poprowadzili sekretariat wystawy.
Stewardzi i ich szef też mają swój udział w tym , że wszystko na ringu szło szybko i wmiarę sprawnie. Dziekuję Wam bardzo.
Sponsorzy i tym razem nie zawiedli i mam nadzieje, że wszystkie NOM, BIV , BOB były zadowolone.
Chciałabym przeprosić za show szylkretek, który w ostatniej chwili zmienił zasady. Przepraszam .
Jeszcze raz w imieniu CCB wszystki bardzo dziękuje. Do zobaczenia na następnej wystawie, która odbędzie się już niedługo bo 29 i 30 września w Elblągu.

Dziękuje, że zostaliśmy wymienieni w tym poście, ale w tym miejscu chciałabym napisać, że podziękowania wielkie należą się także Arkowi Stankiewiczowi za tak piękne prowadzenie wystawy. :)
Obrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

kasssia14

Od: Nie lut 12, 2006 10:47

Post » Pon lip 23, 2007 11:08

kasssia14 pisze:
Enya pisze:

I po wystawie.

Dziękuje, że zostaliśmy wymienieni w tym poście, ale w tym miejscu chciałabym napisać, że podziękowania wielkie należą się także Arkowi Stankiewiczowi za tak piękne prowadzenie wystawy. :)

Oczywiście i przepraszam Arka, że go pominęłam, chciałam żeby podziekowanie ładnie wypadło a tu takie faux pas. Jeszcze raz przepraszam.
Ostatnio edytowano Pon lip 23, 2007 11:20 przez Enya, łącznie edytowano 1 raz
bo los tak naprawdę często się uśmiecha, trzeba tylko ten uśmiech dostrzec i na niego odpowiedzieć

Enya

Od: Czw paź 23, 2003 12:30

Post » Pon lip 23, 2007 11:13

Enya pisze:
kasssia14 pisze:
Enya pisze:

I po wystawie.

Oczywiście i przepraszam Arka, że go pominęłam, chciałam żeby podziekowanie ładnie wypadło a tu takie fo pa. Jeszcze raz przepraszam.

Pewnie nie pierwsze i nie ostatnie faux pas popelnione... a podziekowania pozostalych organizatorow gdzie??? uwazam, ze pominietych zostalo jeszcze wiele osob... :( :oops:

diabliczka

Od: Nie mar 18, 2007 18:02

Post » Pon lip 23, 2007 11:22

W takim razie wystarczyło by ogólne podziękowanie bo teraz wszyscy imiennie domagac się będa, dajcie spokój.. :roll: :roll: :roll:
Po prostu jestesmy wdzięczni ze przy współpracy tylu osób wystawa przebiegła sprawnie i szybko i juz...
Zosia i dwie brytki- Foebe i Cherry

kesja

Od: Pon sie 15, 2005 9:06

Post » Pon lip 23, 2007 11:23

scarlett pisze:gratulacje dla zwycięzców i nominowanych . Gratuluję saphirze JW.
I mam też małe pytanie, czy jeśli kociak otrzymuje JW to jest sens zdobywania kolejnych bisów, skoro osiągnąl już to co mógł najwyższego w danej klasie?

jezeli beda chcieli a beda 8) jezdzic dalej to dlaczego nie :wink:
Obrazek
Obrazek

sylwiah2

Post » Pon lip 23, 2007 11:40

Estraven pisze:Gata przygotowała już galerię z wystawy - zdjęcia były robione w sobotę:

http://www.gata.com.pl/koty/wyst-gk07.php

a czy będą też zdjęcia z niedzieli ?? - nas w sobotę nie było :oops:

Origo

Od: Czw cze 14, 2007 9:28

Post » Pon lip 23, 2007 11:51

kesja pisze:W takim razie wystarczyło by ogólne podziękowanie bo teraz wszyscy imiennie domagac się będa, dajcie spokój.. :roll: :roll: :roll:
Po prostu jestesmy wdzięczni ze przy współpracy tylu osób wystawa przebiegła sprawnie i szybko i juz...

Ktoś kto nie brał przy organizacji wystawy udziału nie powinien się na ten temat wypowiadać.......a podziękowania imiennie składa sie albo wszystkim albo nikomu.............a ja uważam,że imiennie zwłaszcza prowadzącemu trzeba podziękować bo on dziękuje na ringu wszystkim a jemu nikt..........

diabliczka

Od: Nie mar 18, 2007 18:02

Post » Pon lip 23, 2007 12:10

Sylwia, wielkie gratulacje! :1luvu: :ok:
Już Wam gratulowałam, ale gratulek nigdy za dużo!
Ogromnie mnie to cieszy, bo to olbrzymi krok jeśli chodzi o sibki :dance: :dance2: :dance:
Pamiętajmy, by wystawy nie przekładać tylko na liczby i tytuły.
Wystawy powinny nam sprawiać przyjemność i zadowolenie.
Więc życzę by właściciele Małej chcieli dalej ją pokazywać na wystawach ku zadowoleniu i radości nas wszystkich :wink:
Obrazek

salem

Od: Śro gru 20, 2006 11:20

[poprzednia][następna]