Ćma pisze:(...) Bo jeśli do Klubu jako organizacji nie mam uwag dotyczących zachowania i wszechwładczego podejścia do życia, o tyle do Prezesa, personalnie, owszem...
Ćma,
jako prezes moge Ci nie pasowac do ukladanki

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Ćma pisze:(...) Bo jeśli do Klubu jako organizacji nie mam uwag dotyczących zachowania i wszechwładczego podejścia do życia, o tyle do Prezesa, personalnie, owszem...
Dunia pisze:
ps-widzisz,Figuletta zazwyczaj piszą w liczbie mnogiej-ale to akurat nie znaczy,że mówią zawsze w imieniu DCC-raczej jako: my-Figuletta(jest ich dwoje),ale prawdą jest że i : my=DCC(ale to wtedy,kiedy zabierają głos w imieniu klubu)
Ćma pisze:Jak Wy - Klubowicze DCC - te wypowiedzi dwóch różnych, zbiorowych Fiulett odróżniacie?
Ćma pisze:Rozumiem, że Figuletta tylko formalnie jest dwoma osobami, bo zawsze prezentuje te same poglądy? To może niech zaznacza, kiedy wypowiada się w imieniu podwójnej Figuletty domowej, a kiedy w imieniu wieloosobowej Figuletty klubowej? Bo czasem Figuletcie klubowej może się oberwać w imieniu Figuletty prywatnej. Jak Wy - Klubowicze DCC - te wypowiedzi dwóch różnych, zbiorowych Fiulett odróżniacie?
Figuletta pisze: Ty wybralas inny Klub i angazuj sie w jego rozwoj, zamiast angazowac sie w destrukcje naszego. Niedlugo macie wystawe, na pewno jest duzo pracy i Pani prezes CCP-S bedzie wdzieczna za kazda pare rak do pracy.
Dunia pisze:lrafal pisze:Dunia pisze:Złamano prawo
Jakie ?
popatrz......tyle się napisałam,a Ty tylko to dostrzegłeś
Ćma pisze:Figuletta pisze: Ty wybralas inny Klub i angazuj sie w jego rozwoj, zamiast angazowac sie w destrukcje naszego. Niedlugo macie wystawe, na pewno jest duzo pracy i Pani prezes CCP-S bedzie wdzieczna za kazda pare rak do pracy.
No widzisz. Ja przynajmniej wiedziałam kim Ty jesteś i jaką funkcję pełnisz, zanim się na Twój temat wypowiedziałam. Ty nie zadałeś sobie trudu, żeby sprawdzić, czy ja nie pełnię żadnej funkcji w moim Klubie i czy jestem zaangażowana w przygotowanie wystawy, czy nie.
Więc akatuj z łaski swojej moje poglądy, które tu prezentuję i których sie nie wstydzę, a nie działania, o których nic nie wiesz.
Ja nie próbuję "naprawiać" struktur Waszego Klubu. Nic mi do nich. Klub ma takiego Prezesa, jakiego sobie wybierze.
Ja się nie zgadzam z Twoim osobistym podejściem do życia i daję temu wyraz.
Figuletta pisze:
Prezentujemy zawsze te same poglady poniewaz nie mamy schizofrenii. Nie ma w nas dwoistosci i innych twarzy dla Figuletty, a innej dla DCC. Wiec prozny Twoj wysilek szukania innosci w naszym prywatnym zdaniu na rozne tematy i tym wyrazanym jako czesc Zarzadu klubu. Mamy wlasnie ten komfort psychiczny, że nie musimy przed nikim udawac kogos innego niz jestesmy w istocie.
Ale chetnie jeszcze wyslucham(y) Twojej psychoanalizy mnie, nas (Figuletta) nas (DCC) itd itp...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ćma pisze:Uchm. Czyli ja mam już jasność. Dwuosobowa Figuletta prywatna prezentuje zdanie tożsame ze zdaniem całego, ponadstuosobowego, reprezentowanego z nią Klubu DCC. Czyli ataki na Figulettę, słusznie zostały odebrane przez członków DCC, jako ataki na Klub i personalnie na każdego członka tego Klubu. Jednym słowem, co Mówi Figuletta, to mówi ponad stu członków Klubu.
Faktycznie, nie ma tu miejsca na totalitaryzm...
lrafal pisze:Dunia pisze:lrafal pisze:Dunia pisze:Złamano prawo
Jakie ?
popatrz......tyle się napisałam,a Ty tylko to dostrzegłeś
może jednak rozwiniesz, bo teraz jest teza a nie ma argumentów(czyli to co zarzucasz innym)
Figuletta pisze:Ahaaaaa teraz juz rozumiem! Uprzejmie dziekuje za wyjasnienia.
Nie sprawdzalem jakie funkcje pelnisz w CCP-S bo mnie to guzik obchodzi![]()
![]()
![]()
Taka jest miedzy nami roznica
Ja mam poprostu krotszy nos...
Tosia_Maria pisze:Odpowiadając na mój post proszę jedynie o konkretną odpowiedź .
lrafal pisze:Tosia_Maria pisze:Odpowiadając na mój post proszę jedynie o konkretną odpowiedź .
Odbeda sie wystawy, ale organizuje je Klub Slaski.
Dlaczego ? bo juz na walnym wystapil o przyznanie tych terminow.
Użytkownicy przeglądający ten dział: rriental i 2 gości