Kiedy wystawa w Katowicach?

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Śro mar 21, 2007 16:24

Ćma pisze:(...) Bo jeśli do Klubu jako organizacji nie mam uwag dotyczących zachowania i wszechwładczego podejścia do życia, o tyle do Prezesa, personalnie, owszem...

Ćma,
jako prezes moge Ci nie pasowac do ukladanki :-) Tutaj pelna zgoda z mojej strony. Nie jestem przeciez Twoim prezesem, tylko DCC i naszych czlonkow, ktorzy na ta funkcie wybrali mnie juz 2 raz. Gdyby bylo tak jak twierdzisz i wszyscy czuliby sie ciemiężeni przez prezesa tyrana juz dawno by sie mnie pozbyli, albo zmienili klub :-) Kilka osob zmienilo i chetnie sie tu wypowiadaja :-) Jednak nalzey wziac pod uwage ze na ostatnim walnym bylismy klubem 24 osobowym, a dzis mamy o 100 czlonkow wiecej. Jak widzisz nasz klub sie nie kurczy tylko wrecz odwrotnie, poniewaz nasz klub polecaja innym osobom nasi zadowoleni czlonkowie. I nie mamy w DCC szafy z magnetofonem :-) W DCC ludzie są wolni i moga podejmowac decyzje samodzielnie i za te decyzje odpowiadac. Ludzie przychodza do nas z wyboru, a nie z koniecznosci. Ty wybralas inny Klub i angazuj sie w jego rozwoj, zamiast angazowac sie w destrukcje naszego. Niedlugo macie wystawe, na pewno jest duzo pracy i Pani prezes CCP-S bedzie wdzieczna za kazda pare rak do pracy. Prowadzenie DCC pozostaw jego czlonkom. Zaskakujace jest to, ze antypatie czujesz personalnie do mnie choc wcale mnie nie znasz... Basia D tez nigdy ze mna nie rozmawiala. Tak latwo rzucac opinie o kim o kim pojecia sie ma. Pamietajcie ze kazde zle slowo rzucone w kierunku innych ludzi wraca zawsze do wlasciciela ze zdwojona moca. Chcialbym zebyscie pokazali jakies zle owoce dzialalnosci naszego Klubu - przeciez dziala on zgodnie z moja i naszych czlonkow ideą. Jesli ja jestem zly, to idea tez taka musi byc, a w efekcie tez i efekty tejże. Nie moze dobre drzewo wydawac zlych owocow, a zle dobrych...
Figuletta

Figuletta

Od: Nie maja 29, 2005 11:34

Post » Śro mar 21, 2007 16:30

Dunia pisze:

ps-widzisz,Figuletta zazwyczaj piszą w liczbie mnogiej-ale to akurat nie znaczy,że mówią zawsze w imieniu DCC-raczej jako: my-Figuletta(jest ich dwoje :wink: ),ale prawdą jest że i : my=DCC(ale to wtedy,kiedy zabierają głos w imieniu klubu)

Rozumiem, że Figuletta tylko formalnie jest dwoma osobami, bo zawsze prezentuje te same poglądy? To może niech zaznacza, kiedy wypowiada się w imieniu podwójnej Figuletty domowej, a kiedy w imieniu wieloosobowej Figuletty klubowej? Bo czasem Figuletcie klubowej może się oberwać w imieniu Figuletty prywatnej. Jak Wy - Klubowicze DCC - te wypowiedzi dwóch różnych, zbiorowych Fiulett odróżniacie? :roll:
Do you think this is wise, boy? Crossing blades with a pirate?
Obrazek

Ćma

Od: Wto sty 18, 2005 11:51

Post » Śro mar 21, 2007 16:33

Ćma pisze:Jak Wy - Klubowicze DCC - te wypowiedzi dwóch różnych, zbiorowych Fiulett odróżniacie? :roll:

no wiesz,jakoś nie mamy z tym problemu...ale okazuje się,że to,że dla nas nie jest problemem-staje się problemem dla innych :twisted:
qrcze-chyba jednak powinnam napisać,że dla mnie nie jest to problem :wink: -bo znowu zaczniemy gonić w piętkę :wink:
Obrazek
Obrazek
...i do tego Saszka-od 27.11.10

Dunia

Od: Nie kwi 09, 2006 19:45

Post » Śro mar 21, 2007 16:38

Ćma pisze:Rozumiem, że Figuletta tylko formalnie jest dwoma osobami, bo zawsze prezentuje te same poglądy? To może niech zaznacza, kiedy wypowiada się w imieniu podwójnej Figuletty domowej, a kiedy w imieniu wieloosobowej Figuletty klubowej? Bo czasem Figuletcie klubowej może się oberwać w imieniu Figuletty prywatnej. Jak Wy - Klubowicze DCC - te wypowiedzi dwóch różnych, zbiorowych Fiulett odróżniacie? :roll:

Prezentujemy zawsze te same poglady poniewaz nie mamy schizofrenii. Nie ma w nas dwoistosci i innych twarzy dla Figuletty, a innej dla DCC. Wiec prozny Twoj wysilek szukania innosci w naszym prywatnym zdaniu na rozne tematy i tym wyrazanym jako czesc Zarzadu klubu. Mamy wlasnie ten komfort psychiczny, że nie musimy przed nikim udawac kogos innego niz jestesmy w istocie.
Ale chetnie jeszcze wyslucham(y) Twojej psychoanalizy mnie, nas (Figuletta) nas (DCC) itd itp... :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Figuletta

Figuletta

Post » Śro mar 21, 2007 16:38

Figuletta pisze: Ty wybralas inny Klub i angazuj sie w jego rozwoj, zamiast angazowac sie w destrukcje naszego. Niedlugo macie wystawe, na pewno jest duzo pracy i Pani prezes CCP-S bedzie wdzieczna za kazda pare rak do pracy.

No widzisz. Ja przynajmniej wiedziałam kim Ty jesteś i jaką funkcję pełnisz, zanim się na Twój temat wypowiedziałam. Ty nie zadałeś sobie trudu, żeby sprawdzić, czy ja nie pełnię żadnej funkcji w moim Klubie i czy jestem zaangażowana w przygotowanie wystawy, czy nie.
Więc akatuj z łaski swojej moje poglądy, które tu prezentuję i których sie nie wstydzę, a nie działania, o których nic nie wiesz.

Ja nie próbuję "naprawiać" struktur Waszego Klubu. Nic mi do nich. Klub ma takiego Prezesa, jakiego sobie wybierze.
Ja się nie zgadzam z Twoim osobistym podejściem do życia i daję temu wyraz.
Obrazek

Ćma

Post » Śro mar 21, 2007 16:42

Dunia pisze:
lrafal pisze:
Dunia pisze:Złamano prawo

Jakie ?

popatrz......tyle się napisałam,a Ty tylko to dostrzegłeś :twisted:

może jednak rozwiniesz, bo teraz jest teza a nie ma argumentów :) (czyli to co zarzucasz innym)
Obrazek

lrafal

Od: Czw sty 31, 2002 15:24

Post » Śro mar 21, 2007 16:44

Ćma pisze:
Figuletta pisze: Ty wybralas inny Klub i angazuj sie w jego rozwoj, zamiast angazowac sie w destrukcje naszego. Niedlugo macie wystawe, na pewno jest duzo pracy i Pani prezes CCP-S bedzie wdzieczna za kazda pare rak do pracy.

No widzisz. Ja przynajmniej wiedziałam kim Ty jesteś i jaką funkcję pełnisz, zanim się na Twój temat wypowiedziałam. Ty nie zadałeś sobie trudu, żeby sprawdzić, czy ja nie pełnię żadnej funkcji w moim Klubie i czy jestem zaangażowana w przygotowanie wystawy, czy nie.
Więc akatuj z łaski swojej moje poglądy, które tu prezentuję i których sie nie wstydzę, a nie działania, o których nic nie wiesz.

Ja nie próbuję "naprawiać" struktur Waszego Klubu. Nic mi do nich. Klub ma takiego Prezesa, jakiego sobie wybierze.
Ja się nie zgadzam z Twoim osobistym podejściem do życia i daję temu wyraz.

Ahaaaaa teraz juz rozumiem! Uprzejmie dziekuje za wyjasnienia.
Nie sprawdzalem jakie funkcje pelnisz w CCP-S bo mnie to guzik obchodzi :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: Taka jest miedzy nami roznica :D Ja mam poprostu krotszy nos...
Figuletta

Figuletta

Post » Śro mar 21, 2007 16:45

Figuletta pisze:
Prezentujemy zawsze te same poglady poniewaz nie mamy schizofrenii. Nie ma w nas dwoistosci i innych twarzy dla Figuletty, a innej dla DCC. Wiec prozny Twoj wysilek szukania innosci w naszym prywatnym zdaniu na rozne tematy i tym wyrazanym jako czesc Zarzadu klubu. Mamy wlasnie ten komfort psychiczny, że nie musimy przed nikim udawac kogos innego niz jestesmy w istocie.
Ale chetnie jeszcze wyslucham(y) Twojej psychoanalizy mnie, nas (Figuletta) nas (DCC) itd itp... :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Uchm. Czyli ja mam już jasność. Dwuosobowa Figuletta prywatna prezentuje zdanie tożsame ze zdaniem całego, ponadstuosobowego, reprezentowanego z nią Klubu DCC. Czyli ataki na Figulettę, słusznie zostały odebrane przez członków DCC, jako ataki na Klub i personalnie na każdego członka tego Klubu. Jednym słowem, co Mówi Figuletta, to mówi ponad stu członków Klubu.
Faktycznie, nie ma tu miejsca na totalitaryzm...
Obrazek

Ćma

Post » Śro mar 21, 2007 16:49

Ćma pisze:Uchm. Czyli ja mam już jasność. Dwuosobowa Figuletta prywatna prezentuje zdanie tożsame ze zdaniem całego, ponadstuosobowego, reprezentowanego z nią Klubu DCC. Czyli ataki na Figulettę, słusznie zostały odebrane przez członków DCC, jako ataki na Klub i personalnie na każdego członka tego Klubu. Jednym słowem, co Mówi Figuletta, to mówi ponad stu członków Klubu.
Faktycznie, nie ma tu miejsca na totalitaryzm...

Cokolwiek bym nie napisał Ty i tak swoje wiesz :D Niech kazdy zostanie przy swoim zdaniu. Nie mam ambicji, zeby przekonywac Cie do czegokolwiek :D
Figuletta

Figuletta

Post » Śro mar 21, 2007 16:55

lrafal pisze:
Dunia pisze:
lrafal pisze:
Dunia pisze:Złamano prawo

Jakie ?

popatrz......tyle się napisałam,a Ty tylko to dostrzegłeś :twisted:

może jednak rozwiniesz, bo teraz jest teza a nie ma argumentów :) (czyli to co zarzucasz innym)

:) ok-powinnam napisać,że naruszono przepisy9skrót myślowy)-mea culpa
Obrazek
Obrazek
...i do tego Saszka-od 27.11.10

Dunia

Od: Nie kwi 09, 2006 19:45

Post » Śro mar 21, 2007 17:10

Chocby zasady zdrowej konkurencji zostaly naruszone... Bo tam gdzie sie rozdziela centralnie kto moze a kto nie, konczy zdrowa konkurencja a zaczyna monopol. W tym wypadku monopol maja te kluby ktore ze soba wspolpracuja. DCC zostalo oglednie mowiac ograbione z terminu i miejsca i pomyslu. Tak jest najprosciej. Jesli samemu sie nie potrafi czegos zrobic zawiązuje sie koalicje i na wszechwaładnym Walnym (co moze wszystko) zabiera dla siebie to co chce, nie baczac na nic. Ofiare koalicji okresla sie mianem winnego calemu zamieszaniu. Chyba po to aby uspokoic wlasne sumienie.
Figuletta

Figuletta

Post » Śro mar 21, 2007 17:23

Zadam pytanie ,kto chce to odpowie.

Czy w terminach:
1. 05-06/04/2008 Katowice - Two 1 day, 2 cert. * DCC-Przecław FPL
2. 04-05/04/2009 Katowice - Two 1 day, 2 cert. * DCC-Przecław FPL

odbędą się w/w MWKR bez zmiany organizatora oraz miejsca?

Jeśli tak to się cieszę, jeśli nie to dlaczego?

Odpowiadając na mój post proszę jedynie o konkretną odpowiedź .

Tosia_Maria

Od: Nie mar 18, 2007 17:49

Post » Śro mar 21, 2007 18:45

Figuletta pisze:Ahaaaaa teraz juz rozumiem! Uprzejmie dziekuje za wyjasnienia.
Nie sprawdzalem jakie funkcje pelnisz w CCP-S bo mnie to guzik obchodzi :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: Taka jest miedzy nami roznica :D Ja mam poprostu krotszy nos...

Nie TOmku - Ty jestes po prostu niegrzeczny. :(

I to cały czas, zaczynając od walnego, wiele osób próbuje Ci to powiedzieć.

Postaraj się to zmienić. Postaraj się zacząć widzieć innych ludzi. Zauważać ich potrzeby i uczucia. Wierz mi, że od razu nastawienie innych do CIebie się zmieni. To działa :D Wiesz.... są takie magiczne słowa :D . Używając ich można góry przenosić, taką mają moc ;)

A.
Obrazek

agal

Od: Pon lut 03, 2003 17:48

Post » Śro mar 21, 2007 20:10

Tosia_Maria pisze:Odpowiadając na mój post proszę jedynie o konkretną odpowiedź .

Odbeda sie wystawy, ale organizuje je Klub Slaski.
Dlaczego ? bo juz na walnym wystapil o przyznanie tych terminow.
Obrazek

lrafal

Od: Czw sty 31, 2002 15:24

Post » Śro mar 21, 2007 20:25

lrafal pisze:
Tosia_Maria pisze:Odpowiadając na mój post proszę jedynie o konkretną odpowiedź .

Odbeda sie wystawy, ale organizuje je Klub Slaski.
Dlaczego ? bo juz na walnym wystapil o przyznanie tych terminow.

Bardzo dziękuje za konkretną odpowiedź.

Czyli napewno w szybkim czasie zostaną dokonane zmiany w kalendarzu wystaw FIFe.

A ja taka niecierpliwa wysłałam zapytanie do FIFe właśnie w związku z tymi terminami oraz organizatorem w/w wystaw.
W odpowiedzi otrzymałam,że sprawdzą o co chodzi i niezwłocznie mi odpowiedzą.

Cierpliwie zaczekam...

Tosia_Maria

Od: Nie mar 18, 2007 17:49

[poprzednia][następna]