WYSTAWA CCBydgoszcz 17-18.09. 2011

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Czw wrz 22, 2011 12:08 Re: WYSTAWA CCBydgoszcz 17-18.09. 2011

Dzieki Rafał za film :) mogłem sie napawac pieknymi chwilami :) po pierwsze - tembrem mojego głosu, po wtóre - pieknymi kotami :) W niedziele w Bydgoszczy miała miejsce historyczna chwila. Nigdy w historii polskich wystawch w kategorri drugiej nie miała miejsca podobna sytuacja :) Nigdy nie zywyciężyły wszystkich klas koty norweskie lesne !!!! Zdarzało sie, że były to MCO, ale NFO PIERWSZY RAZ !!!!! :) Gratulacje dla wszystkich "norwegowców" - hodowców i sympatyków rasy :ok: Dobra robota :) Dziękuję, że mogłem dożyc i byc bezpośrednim świadkiem oraz uczestnikiem tego wydarzenia :)
Obrazek

Ramon

Od: Nie paź 31, 2004 20:54

Post » Czw wrz 22, 2011 13:59 Re: WYSTAWA CCBydgoszcz 17-18.09. 2011

Gratulacje dla Norwegów, tego jeszcze nie było. Brawo .
Jednocześnie uprasza się o filmik z soboty :ok:

Kozikozi

Od: Sob lut 21, 2009 18:58

Post » Czw wrz 22, 2011 14:49 Re: WYSTAWA CCBydgoszcz 17-18.09. 2011

Kicorek pisze:Szydełkowe koty były świetne :)
Dwa z nich zamieszkały w klatce Hestii i udawały koty wystawowe, kiedy Hestia zakopywała się w futrzanym tunelu i szła spać 8)
Jakie koty szydełkowe :twisted:

ewkaa

Od: Śro sie 31, 2005 19:02

Post » Czw wrz 22, 2011 16:07 Re: WYSTAWA CCBydgoszcz 17-18.09. 2011

ewkaa pisze:
Kicorek pisze:Szydełkowe koty były świetne :)
Dwa z nich zamieszkały w klatce Hestii i udawały koty wystawowe, kiedy Hestia zakopywała się w futrzanym tunelu i szła spać 8)
Jakie koty szydełkowe :twisted:

viewtopic.php?f=20&t=131239&start=0&hilit=Matahari 8)
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Pt wrz 23, 2011 11:33 Re: WYSTAWA CCBydgoszcz 17-18.09. 2011

Ramon pisze:Dzieki Rafał za film :) mogłem sie napawac pieknymi chwilami :) po pierwsze - tembrem mojego głosu, po wtóre - pieknymi kotami :) W niedziele w Bydgoszczy miała miejsce historyczna chwila. Nigdy w historii polskich wystawch w kategorri drugiej nie miała miejsca podobna sytuacja :) Nigdy nie zywyciężyły wszystkich klas koty norweskie lesne !!!! Zdarzało sie, że były to MCO, ale NFO PIERWSZY RAZ !!!!! :) Gratulacje dla wszystkich "norwegowców" - hodowców i sympatyków rasy :ok: Dobra robota :) Dziękuję, że mogłem dożyc i byc bezpośrednim świadkiem oraz uczestnikiem tego wydarzenia :)

Cieszę się, że moja mała trzpiotka miała w tym wydarzeniu swój skromny udział :D
Wszystkim norwegowcom również serdecznie gratuluję i oby takich chwil było więcej :ok:
Obrazek

lajka

Od: Śro lis 25, 2009 8:51

Post » Sob wrz 24, 2011 8:20 Re: WYSTAWA CCBydgoszcz 17-18.09. 2011

Jeszcze trochę fotek
Bydgoszcz
Nie o to chodzi by człowiek miał kota ale o to by kot miał człowieka...
Obrazek

Witek Nowak

Od: Pon lut 18, 2008 22:08

Post » Sob wrz 24, 2011 10:20 Re: WYSTAWA CCBydgoszcz 17-18.09. 2011

Ramon pisze:Dzieki Rafał za film :) mogłem sie napawac pieknymi chwilami :) po pierwsze - tembrem mojego głosu, po wtóre - pieknymi kotami :) W niedziele w Bydgoszczy miała miejsce historyczna chwila. Nigdy w historii polskich wystawch w kategorri drugiej nie miała miejsca podobna sytuacja :) Nigdy nie zywyciężyły wszystkich klas koty norweskie lesne !!!! Zdarzało sie, że były to MCO, ale NFO PIERWSZY RAZ !!!!! :) Gratulacje dla wszystkich "norwegowców" - hodowców i sympatyków rasy :ok: Dobra robota :) Dziękuję, że mogłem dożyc i byc bezpośrednim świadkiem oraz uczestnikiem tego wydarzenia :)

Ja jestem strasznie szczęśliwa, że aż dwa chochliczątka miały w tym swój udział...
Nirvana Leśny Chochlik*PL, która zarówno w niedzielę, jak i w sobotę wygrała BIS'a kociąt i zaledwie 1 głosem, po dogrywce, w oba dni przegrała BIC'a.
Loken Leśny Chochlik*PL, który w niedzielę zgarnął BIS'a kastratów.

Trzeci chochlik - czyli Martini Leśny Chochlik*PL w sobotę dostał nominację, w niedzielę niestety nie miał szans powalczyć, bo biedaczyna źle się poczuł i daliśmy mu spokój :(

Gratulujemy oczywiście wszystkim norwegowcom, których koty wygrały BISy, przyczyniając się do tak wspaniałego wydarzenia, a także wszystkim którzy dostali swoje Exy, certyfikaty, BIV-y itp. W końcu każdy kot jest najpiękniejszy i jedyny w swoim rodzaju :)
Ruda Paskuda :twisted:

Obrazek

Rudzielec

Od: Pt maja 11, 2007 9:31

[poprzednia]