Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
mów mi Fatum pisze:supernie zapomnijcie zmienić klasy, jeżeli chce oceniać się jutro
where pisze:Podczas Best in Show III kategorii wyniesiono nam spod klatki transporter dla kotów. Przyznam, że p ile jestem w stanie zrozumieć motyw kradzieży (transportery Camon nie należą do tanich), to pozostawienie kotów bez możliwości bezpiecznego dowiezienia do domu jest nie do pomyślenia.
Robert Urbaniak
where pisze:Podczas Best in Show III kategorii wyniesiono nam spod klatki transporter dla kotów. Przyznam, że p ile jestem w stanie zrozumieć motyw kradzieży (transportery Camon nie należą do tanich), to pozostawienie kotów bez możliwości bezpiecznego dowiezienia do domu jest nie do pomyślenia.
Robert Urbaniak
M. pisze:Czy można prosić o podanie wyników NFO Special Show?
Robert Urbaniak
where pisze:Dziwna sprawa - udało mi się dodzwonić do hodowczyni, która wystawiała koty po sąsiedzku i na pytanie czy przypadkiem nie widziała nikogo kręcącego się przy klatce pod naszą nieobecność moja rozmówczyni zaczęła się tłumaczyć i w końcu zarzuciła, że oskarżam ją o kradzież. Mam pewien niesmak po tej rozmowie i chyba zastanowię się dłużej przed kolejną wizytą w Poznaniu (pomimo świetnej organizacji samej wystawy).
Robert Urbaniak
ezynka pisze:where pisze:Dziwna sprawa - udało mi się dodzwonić do hodowczyni, która wystawiała koty po sąsiedzku i na pytanie czy przypadkiem nie widziała nikogo kręcącego się przy klatce pod naszą nieobecność moja rozmówczyni zaczęła się tłumaczyć i w końcu zarzuciła, że oskarżam ją o kradzież. Mam pewien niesmak po tej rozmowie i chyba zastanowię się dłużej przed kolejną wizytą w Poznaniu (pomimo świetnej organizacji samej wystawy).
Przecież tylko pytałaś, a nie oskarżałaś prawda? Może w jakiś sposób poczuła się odpowiedzialna, że nie zwróciła uwagi albo coś w tym stylu. Nie podejrzewam,że hodowca zrobiłby coś takiego. Tym bardziej sąsiadujący na wystawie z Twoja klatką. Przykre jest to,że złodziej idiota nie pomyśli co w takiej sytuacji zrobić z kotami. Życzę mu, żeby nie miał pociechy z tego transportera
Kikee pisze:where pisze:Podczas Best in Show III kategorii wyniesiono nam spod klatki transporter dla kotów. Przyznam, że p ile jestem w stanie zrozumieć motyw kradzieży (transportery Camon nie należą do tanich), to pozostawienie kotów bez możliwości bezpiecznego dowiezienia do domu jest nie do pomyślenia.
Robert Urbaniak
W zeszłym roku w Poznaniu ukradziono MCO z klatki podczas nieobecności właściciela
Użytkownicy przeglądający ten dział: rriental, s.werka.s.s, SMK1 i 4 gości