[WYSTAWA] POZNAŃ 20-21.11.2010 - Felis Posnania

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Sob lis 20, 2010 18:22 Re: [WYSTAWA] POZNAŃ 20-21.11.2010 - Felis Posnania

Chciałam się pochwalić.
Burgund Gatonegro*PL dziś dostał 3 certyfikat czyli jest już Championem !
Moje wielkie gratulacje !!!

Xyfiani

Od: Sob maja 14, 2005 19:26

Post » Sob lis 20, 2010 18:50 Re: [WYSTAWA] POZNAŃ 20-21.11.2010 - Felis Posnania

super :ok: nie zapomnijcie zmienić klasy, jeżeli chce oceniać się jutro :kotek:
(...) powiedział kiedyś do mnie: „Nie wiem, czy uda ci się poprawić rasę, ale zrób wszystko, żeby przynajmniej jej nie zepsuć". Zrozumiałam wtedy, jak wielka odpowiedzialność ciąży na hodowcach i jak ważne są podstawowe zasady, którym powinni oni pozostać wierni przez całe życie. (...)

mów mi Fatum

Od: Pon maja 03, 2010 13:39

Post » Sob lis 20, 2010 18:59 Re: [WYSTAWA] POZNAŃ 20-21.11.2010 - Felis Posnania

Podczas Best in Show III kategorii wyniesiono nam spod klatki transporter dla kotów. Przyznam, że p ile jestem w stanie zrozumieć motyw kradzieży (transportery Camon nie należą do tanich), to pozostawienie kotów bez możliwości bezpiecznego dowiezienia do domu jest nie do pomyślenia.

Robert Urbaniak
Obrazek

where

Od: Nie cze 15, 2008 8:29

Post » Sob lis 20, 2010 19:01 Re: [WYSTAWA] POZNAŃ 20-21.11.2010 - Felis Posnania

Niebywałe 8O
Kocie wiersze i KociennikObrazek
Obrazek
Holmes & Watson (Brytole)
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Od: Pt lis 29, 2002 10:06

Post » Sob lis 20, 2010 19:04 Re: [WYSTAWA] POZNAŃ 20-21.11.2010 - Felis Posnania

mów mi Fatum pisze:super :ok: nie zapomnijcie zmienić klasy, jeżeli chce oceniać się jutro :kotek:

Tak, wiem poinformowała Malwine o tym, że musi zmienić mu klasę.
Bardzo jestem dumna :)

Xyfiani

Post » Sob lis 20, 2010 19:05 Re: [WYSTAWA] POZNAŃ 20-21.11.2010 - Felis Posnania

where pisze:Podczas Best in Show III kategorii wyniesiono nam spod klatki transporter dla kotów. Przyznam, że p ile jestem w stanie zrozumieć motyw kradzieży (transportery Camon nie należą do tanich), to pozostawienie kotów bez możliwości bezpiecznego dowiezienia do domu jest nie do pomyślenia.

Robert Urbaniak

To jakiś koszmar :(

Xyfiani

Post » Sob lis 20, 2010 19:20 Re: [WYSTAWA] POZNAŃ 20-21.11.2010 - Felis Posnania

where pisze:Podczas Best in Show III kategorii wyniesiono nam spod klatki transporter dla kotów. Przyznam, że p ile jestem w stanie zrozumieć motyw kradzieży (transportery Camon nie należą do tanich), to pozostawienie kotów bez możliwości bezpiecznego dowiezienia do domu jest nie do pomyślenia.

Robert Urbaniak

Bardzo mi przykro.
Mi kiedyś na wystawie skradziona kuwete. Najzwyklejsza brazowa kuwete. Ech ludzie

Jednoczesnie chcę pogratulować Darii Łukasik zdanego egzaminu na sedziego IIkat. :)

Basia_G

Od: Śro paź 02, 2002 15:33

Post » Sob lis 20, 2010 19:22 Re: [WYSTAWA] POZNAŃ 20-21.11.2010 - Felis Posnania

Czy można prosić o podanie wyników NFO Special Show? :kotek:
Obrazek

M.

Od: Wto lut 05, 2002 11:17

Post » Sob lis 20, 2010 19:24 Re: [WYSTAWA] POZNAŃ 20-21.11.2010 - Felis Posnania

M. pisze:Czy można prosić o podanie wyników NFO Special Show? :kotek:

Anita,
jutro, błagam!!!
Całość wygrała Edzia - jesli sie nie myle.
Jestem bardzo dumna, bo Dezia mimo tak pieknej konkurencji otrzymala 2 glosy.

Basia_G

Od: Śro paź 02, 2002 15:33

Post » Sob lis 20, 2010 20:25 Re: [WYSTAWA] POZNAŃ 20-21.11.2010 - Felis Posnania

Dziwna sprawa - udało mi się dodzwonić do hodowczyni, która wystawiała koty po sąsiedzku i na pytanie czy przypadkiem nie widziała nikogo kręcącego się przy klatce pod naszą nieobecność moja rozmówczyni zaczęła się tłumaczyć i w końcu zarzuciła, że oskarżam ją o kradzież. Mam pewien niesmak po tej rozmowie i chyba zastanowię się dłużej przed kolejną wizytą w Poznaniu (pomimo świetnej organizacji samej wystawy).
Obrazek

where

Od: Nie cze 15, 2008 8:29

Post » Sob lis 20, 2010 20:32 Re: [WYSTAWA] POZNAŃ 20-21.11.2010 - Felis Posnania

Basiu gratulacje dla Dezi i ściskamy kciuki za jutro :piwa:
Gratulacje dla ragdolli Kasi i Sławka z hodowli Dorwil oraz Zosi i Norberta z Ragdolls Familly za nom bis :ok: :ok: :ok:
oraz dla brytyjczyka Whyisky Marzenki i Sławka z hodowli Bursztynowy Gryf :piwa:
Do zobaczenia jutro

mulancat

Od: Czw cze 24, 2010 13:24

Post » Sob lis 20, 2010 20:44 Re: [WYSTAWA] POZNAŃ 20-21.11.2010 - Felis Posnania

Robert Urbaniak

współczuję, normalnie łańcuchem trzeba przykuwać do klatki
musisz kupić cokolwiek, bo nie sposób podróżowac z kotem luzem
chociażby najtańszgo Ferplasta w galerii handlowej, bo na wystawie zwykle mają droższe transportery

Kocurro

Od: Nie sty 11, 2004 20:31

Post » Sob lis 20, 2010 20:49 Re: [WYSTAWA] POZNAŃ 20-21.11.2010 - Felis Posnania

where pisze:Dziwna sprawa - udało mi się dodzwonić do hodowczyni, która wystawiała koty po sąsiedzku i na pytanie czy przypadkiem nie widziała nikogo kręcącego się przy klatce pod naszą nieobecność moja rozmówczyni zaczęła się tłumaczyć i w końcu zarzuciła, że oskarżam ją o kradzież. Mam pewien niesmak po tej rozmowie i chyba zastanowię się dłużej przed kolejną wizytą w Poznaniu (pomimo świetnej organizacji samej wystawy).

Przecież tylko pytałeś, a nie oskarżałeś prawda? Może w jakiś sposób poczuła się odpowiedzialna, że nie zwróciła uwagi albo coś w tym stylu. Nie podejrzewam,że hodowca zrobiłby coś takiego. Tym bardziej sąsiadujący na wystawie z Twoja klatką. Przykre jest to,że złodziej idiota nie pomyśli co w takiej sytuacji zrobić z kotami. Życzę mu, żeby nie miał pociechy z tego transportera :evil:
Ostatnio edytowano Sob lis 20, 2010 21:00 przez ezynka, łącznie edytowano 1 raz

ezynka

Od: Pon sie 22, 2005 18:18

Post » Sob lis 20, 2010 20:53 Re: [WYSTAWA] POZNAŃ 20-21.11.2010 - Felis Posnania

Robert Urbaniak

W zeszłym roku w Poznaniu ukradziono MCO z klatki podczas nieobecności właściciela :(
Obrazek

Kikee

Od: Czw sty 26, 2006 17:14

Post » Sob lis 20, 2010 20:56 Re: [WYSTAWA] POZNAŃ 20-21.11.2010 - Felis Posnania

ezynka pisze:
where pisze:Dziwna sprawa - udało mi się dodzwonić do hodowczyni, która wystawiała koty po sąsiedzku i na pytanie czy przypadkiem nie widziała nikogo kręcącego się przy klatce pod naszą nieobecność moja rozmówczyni zaczęła się tłumaczyć i w końcu zarzuciła, że oskarżam ją o kradzież. Mam pewien niesmak po tej rozmowie i chyba zastanowię się dłużej przed kolejną wizytą w Poznaniu (pomimo świetnej organizacji samej wystawy).

Przecież tylko pytałaś, a nie oskarżałaś prawda? Może w jakiś sposób poczuła się odpowiedzialna, że nie zwróciła uwagi albo coś w tym stylu. Nie podejrzewam,że hodowca zrobiłby coś takiego. Tym bardziej sąsiadujący na wystawie z Twoja klatką. Przykre jest to,że złodziej idiota nie pomyśli co w takiej sytuacji zrobić z kotami. Życzę mu, żeby nie miał pociechy z tego transportera :evil:

złodzieje z reguły sa mało empatyczni
inaczej nie mogliby wykonywać tego, jakże trudnego i ryzykownego zawodu

Kikee pisze:

Robert Urbaniak

W zeszłym roku w Poznaniu ukradziono MCO z klatki podczas nieobecności właściciela :(

a w tym kanalia przyszła po transporter

Kocurro

Od: Nie sty 11, 2004 20:31

[poprzednia][następna]