MWKR - KOŚCIAN - 1 & 2 maja 2010

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Nie kwi 18, 2010 22:37 Re: MWKR - KOŚCIAN - 1 & 2 maja 2010

Dunia pisze:
wojtekn pisze:Nie jestem osobą upoważnioną do napisania wam co i jak to po pierwsze a po drugie nie trudno się domyślić co jest tego powodem.

skoro tak, to nie pisz nic w ogóle
bo nie wiem, czy tego nie dostrzegasz,ale motasz sie okrutnie niby nic nie chcąc powiedziec,ale i tak insynuując
wiesz,jak w tym kawale: ja tam nikogo wskazywać nie będę i nic nie powiem, ale jak walnę w ten rudy pysk, to...
poza tym jak sądzę Ćma nie miałaby nic przeciwko temu, zebyś upublicznił oficjaln stanowisko,a raczej przyczyny podjecia tej decyzji

Potwierdzam. Nie tylko nie miałabym nic przeciwko, ale cały czas próbuję wywalczyć właśnie podanie powodu. Ale widocznie nie mam magicznego lustereczka...
Wojtek nie może podać oficjalnego stanowiska, bo nie jest w Zarządzie. Wie tylko tyle ile mu ktoś z Zarządu doniósł i najwyraźniej jest to wiedza, która kompromituje Zarząd, bo inaczej już by to było rozplakatowane na każdym rogu. Nie podejrzewam raczej kogoś, kto nazywa mnie publicznie "ciemną masą", że miałaby tak szlachetne intencje, żeby mnie bronić przed samą sobą.
Ja też wiem jakie są te plotki ze źródeł zbliżonych do...
Nie od dzisiaj wiadomo, że tajemnica jest tajemnicą tylko jeśli zna ją tylko jedna osoba.
Proszę bardzo, ja się nie mam czego wstydzić. Nie oficjalne źródła donoszą, że nie zostałam przyjęta dlatego, że "wystawcy sobie tego nie życzyli, bo jak bym się tam pojawiła, to bym robiła awantury". I to wszystko daleko posunięta troską o dobro wystawców. Bo ja taka awanturująca się jestem. Wszyscy mnie przecież znają z burd jakie urządzam na każdej wystawie, na której się pojawiam. Gryzę po kostkach, bo wyżej nie doskoczę. Klnę i grożę innym uczestnikom wystaw, szarpię się ze stewardami, składam niemoralne propozycje sędziom... O innych wybrykach nie wspomnę, bo nie sposób ich zliczyć.
Do you think this is wise, boy? Crossing blades with a pirate?
Obrazek

Ćma

Od: Wto sty 18, 2005 11:51

Post » Nie kwi 18, 2010 22:39 Re: MWKR - KOŚCIAN - 1 & 2 maja 2010

A wy jak nakręcone napisałem już:

Nie jestem osobą upoważnioną do napisania.

Nie rozumiecie tych słów to trudno wasz problem.
Obrazek

wojtekn

Od: Czw wrz 23, 2004 7:27

Post » Nie kwi 18, 2010 22:40 Re: MWKR - KOŚCIAN - 1 & 2 maja 2010

to tak z innego forum.... może tutaj padnia odpowiedź

opiumowa pisze:bardzo mi przykro,ze tak się stało
żeby było jasne dla wszystkich: z nfo łączy mnie tylko podziwa i uwielbienie dla tej wspniałej rasy, choc sama mam koty innej
sporo hodowców i wystawców nfo znam osobiście, tak jak wielu innych wielu róznych ras

ale zapytam wprost: komu zależało na tym, aby odsunąć konkurencję?
nie będę bawić sie w wersal ani w półsłówka, choć uważam, że powinnam zachować się zupełnie inaczej, niż autorzy tego zamieszania

ale skoro autorzy(lub inicjatorzy-jak zwał,tak zwał) grzecznie i na poziomie nie rozumieją, więc należy pytać wprost

dlatego pytam jeszcze raz, po chłopsku i prosto: kto chce wykurzyć konkurencję?kto się boi, że jeśli nie poprze, to sam zostanie kiedyś wyoutowany?

ale zapewniam, ze działanie na zasadzie "wazeliny" nie uchroni od tego, zeby wazeliniarza nie wykopać, kiedy temu, co go wazelinuje przyjdzie na to ochota
wazeliniarz i przytakiwacz jest potrzebny do osiągania własnych interesów,ale tak naprawdę wazeliniarza sie nie szanuje i ma się go głęboko w pewnym miejscu

tak jak np. boss posługuje sie wiernymi żołnierzami, bo sam nie chce sobie rączek brudzić-ale na imprezę rodzinną i w charakterze chrzestnego dla dziecka nie weźmie żołnierza

tak wiec,wazeliniarze i przytakiwacze: nie łudźcie sie, że "szef" bedzie dla Was łaskawy, jeśli nie będzie miał w tym interesu

osobom, które murem wstawiły się za odsuniętymi od wystawy wyrażam mój najwiekszy szacunek
Obrazek

malgosia_07

Od: Wto lis 28, 2006 15:42

Post » Nie kwi 18, 2010 22:46 Re: MWKR - KOŚCIAN - 1 & 2 maja 2010

Ćma nie ja pierwszy zacząłem obrażać jak ktoś do mnie pisze niekulturalnie to też mu tak odpisałem.
Obrazek

wojtekn

Post » Nie kwi 18, 2010 22:47 Re: MWKR - KOŚCIAN - 1 & 2 maja 2010

wojtekn pisze:Ćma nie ja pierwszy zacząłem obrażać jak ktoś do mnie pisze niekulturalnie to też mu tak odpisałem.

W którym miejscu napisałam do Ciebie niekulturalnie?
Obrazek

Ćma

Post » Nie kwi 18, 2010 22:52 Re: MWKR - KOŚCIAN - 1 & 2 maja 2010

wojtku-to ja też jeszcze raz

skoro nikt z zarządu lub osób zaprzyjaźnionych, nieupoważnionych nie jest w stanie podać konkretnych zarzutów pod adresem osób wykluczonych, to wniosek jest jeden:

nei chodzi o naruszenie/złamnie jakiegokolwiek punktu regulaminu
chodzo tylko i wyłącznie o prywatne zagrywki osób, które boją się konkurencji lub mają inne zdanie w sprawach formalnych

prosto i treściwie

wzrusza mnie Twoja lojalnosć
Obrazek
Obrazek
...i do tego Saszka-od 27.11.10

Dunia

Od: Nie kwi 09, 2006 19:45

Post » Nie kwi 18, 2010 22:53 Re: MWKR - KOŚCIAN - 1 & 2 maja 2010

Ćma pisze:
wojtekn pisze:Ćma a czy ty tak ciemna masa jesteś zastanów się co i jak to będziesz wiedzieć o co chodzi.
Na forum odpowiedzi nie uzyskasz zerknij w lustro i zrób rachunek sumienia.
Ja już się domyśliłem o co chodzi i to dawno.

No tak, widzę że faktycznie trzymasz poziom wypowiedzi.
Czy może mój nick skojarzył Ci się z tą ciemną masą? Bo interesuje mnie jak bardzo prostoliniowo działa Twój mózg. Patrze w lustro parę razy dziennie i jako żywo nie widzę tam odpowiedzi dlaczego MÓJ KOT nie został przyjęty na wystawę. Może Ty masz takie lustro z bajek?
Jeśli masz takie wielkie cojones, że potrafisz mnie obrażać na forum, to nie krępuj się. Wyrzuć z siebie wszystko. Powiedz mi jaka to ja jestem. Może w końcu się dowiem co zrobiłam i będę mogła się zacząć zadręczać nocami.

Czy tutaj może poczułeś się urażony? To ja chciałam publicznie bardzo przeprosić Wojtka za to, że napisałam, że ma jaja (skoro już się nie bawimy w subtelności).
Obrazek

Ćma

Post » Nie kwi 18, 2010 22:58 Re: MWKR - KOŚCIAN - 1 & 2 maja 2010

Ćma pisze:Na naszym, norweskim forum tak samo. Naobrażał kogo się dało,

Ćma czytaj co piszesz czasami i do czego się odnosze pisząc do ciebie.
Obrazek

wojtekn

Post » Nie kwi 18, 2010 23:36 Re: MWKR - KOŚCIAN - 1 & 2 maja 2010

wojtekn pisze:
Ćma pisze:Na naszym, norweskim forum tak samo. Naobrażał kogo się dało,

Ćma czytaj co piszesz czasami i do czego się odnosze pisząc do ciebie.

Wiesz co facet ,to Ty powinieneś się zastanowić co piszesz,i do kogo i w jakim tonie!! po pierwsze Ćma to kobieta, a Ty jesteś facetem, (choć po Twoich słowach) śmiem twierdzić inaczej. Po drugie ,skoro coś wiesz a nie chcesz powiedzieć , to zachowujesz się jak zwykły smarkacz, który prowadzi dziwną grę, taką sama jak klub organizujący wystawę,(przepraszam, niektóre osoby z zarządu).
Po całej tej sytuacji która rozgrywa się od paru dni wynika,że nominację do wygranych, roztrzyga się po wnioskach zgłoszeniowych kotów na wystawę pomijając sędziów!!!, bo inaczej nie można tego ocenić. Dla mnie to zwykłe chamstwo.
Obrazek

rafikko1

Od: Pt lis 13, 2009 3:07

Post » Pon kwi 19, 2010 0:00 Re: MWKR - KOŚCIAN - 1 & 2 maja 2010

rafikko1 pisze:[
Po całej tej sytuacji która rozgrywa się od paru dni wynika,że nominację do wygranych, roztrzyga się po wnioskach zgłoszeniowych kotów na wystawę pomijając sędziów!!!, bo inaczej nie można tego ocenić. Dla mnie to zwykłe chamstwo.

Przepraszam, co chcesz przez to powiedzieć ????? (moje pytnie dotyczt tekstu podkreslonego)

Ramon pisze:Francoise Milcent - Francja - all breed
Vesna Riznar – Resetic - Chorwacja - all breed
Anne Paloluoma - Sundholm - Finlandia - II, III
Eric Reijers - Czechy - all breed
Yan Roca - Folch - Francja - all breed
.

Czy twierdzisz ze zaproszeni sędziowie są ubezwłasnowolnienie przez zarząd Felis Posnani ??

Znasz wszystkie koty które są już zgłoszone i które bedą zgłoszone na wystawę w Kościanie i do Mistrzostw NFO ???
Na jakie podstawie uważasz ze koty z hodowli Nordhouse i Dwa Susy, to koty lepsze od kilkudziesięciu kotów innych hodowli z Polski i Europy????

Na jakiej podstawie tak twierdzisz??? możesz uzasadnić swoja wypowiedź???
Jesteś może wieloletnim wystawcą lub może sędzią???
Obrazek

malgosia_07

Post » Pon kwi 19, 2010 0:06 Re: MWKR - KOŚCIAN - 1 & 2 maja 2010

No cóż, nie przekonamy się, czy są lepsze czy gorsze, a na pewno nie na tej wystawie, bo komuś strasznie zależało, żeby do takiego porównania nie doszło.

Oberhexe

Od: Nie sie 18, 2002 21:34

Post » Pon kwi 19, 2010 0:14 Re: MWKR - KOŚCIAN - 1 & 2 maja 2010

Oberhexe pisze:No cóż, nie przekonamy się, czy są lepsze czy gorsze, a na pewno nie na tej wystawie, bo komuś strasznie zależało, żeby do takiego porównania nie doszło.

Tak pani twierdzi??
A może pani powiedzieć któż tak się obawia tych hodowli???

Kotów z tych hodowli ??
Obrazek

malgosia_07

Post » Pon kwi 19, 2010 0:17 Re: MWKR - KOŚCIAN - 1 & 2 maja 2010

A skąd ja mam to wiedzieć? Fakty są takie, że można się jedynie domyślać, bo zarząd FP nabrał wody w usta.

Oberhexe

Od: Nie sie 18, 2002 21:34

Post » Pon kwi 19, 2010 5:36 Re: MWKR - KOŚCIAN - 1 & 2 maja 2010

Czy członkowie , którzy sobie wybrali ten Zarząd nie mają nic do powiedzenia? Zarząd złamał regulamin klubu pozbawiając hodowców mozliwości wystawienia kotów-do wystawy zostało niecałe 2tyg. Czy nikt nie potrafi z tym zrobić porządku?
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Pon kwi 19, 2010 7:12 Re: MWKR - KOŚCIAN - 1 & 2 maja 2010

Oberhexe pisze:A skąd ja mam to wiedzieć? Fakty są takie, że można się jedynie domyślać, bo zarząd FP nabrał wody w usta.

Megi więc jak nie wiesz na 100% to nie powinnaś konfabulować.
Obrazek

wojtekn

[poprzednia][następna]