A jutro ma być równie gorąco...
I jeszcze jakaś @#%&#@ na parkingu bawiła się wiatrówką. Kilka samochodów (w tym mój) ma pouszkadzany lakier, jeden samochów wywaloną tylną szybę.
Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
rados61 pisze:Organizatorzy nie zadbali o sprawdzanie czy koty posiadają mikrochipy. A przecież obowiązkiem wystawców jest wystawiać koty zachipowene.
rados61 pisze:Organizatorzy nie zadbali o sprawdzanie czy koty posiadają mikrochipy. A przecież obowiązkiem wystawców jest wystawiać koty zachipowene.
sunshain pisze:za to zwraca się uwagę na inne kwestie nawet nie uwzględnione w regulaminie wystaw FP ale to dotyczy każdej wystawy (przyjeły się i to wszystko)
danunka pisze:tzn.![]()
![]()
sunshain pisze:danunka pisze:tzn.![]()
![]()
przeczytaj regulamin wystawowy FP oraz wytyczne FP dla organizatorów wystaw a potem porównaj co jest w regulaminie a czego się wymaga
można poszperać na zakątku w wystawach był poruszany ten temat
danunka pisze:bo nie widomo czy mówisz o wystawie w Sopocie czy ogólnie o wszystkich wystawach
sunshain pisze:danunka pisze:bo nie widomo czy mówisz o wystawie w Sopocie czy ogólnie o wszystkich wystawach
to akurat określiłam w swoim pierwszym poście
wystarczyło przeczytać ze zrozumieniem a nerwy schować do kieszeni
danunka pisze:sunshain pisze:danunka pisze:bo nie widomo czy mówisz o wystawie w Sopocie czy ogólnie o wszystkich wystawach
to akurat określiłam w swoim pierwszym poście
wystarczyło przeczytać ze zrozumieniem a nerwy schować do kieszeni
no skoro mówisz to masz w tym względzie duże doświadczenie wystawowe
i jako "wystawiaczka" i jako organizator i jako znawca Regulaminów i wytycznych![]()
scarlett pisze:rados61 pisze:Organizatorzy nie zadbali o sprawdzanie czy koty posiadają mikrochipy. A przecież obowiązkiem wystawców jest wystawiać koty zachipowene.
nie ma to jak napluć na konkurencyjny klub
Użytkownicy przeglądający ten dział: s.werka.s.s, SMK1 i 6 gości