WYSTAWA OPOLE + SPECIAL NEVA & BLUE FEMALES

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Pon mar 09, 2009 9:12

A ja chciałbym podziękować wszystkim , którzy pracowali nad organizacją tej wystawy , dużej wystawy . Fajny pomysł z tymi złotymi i srebrnymi pucharami oraz były medale dla BIVu , to niby drobiazg ale bardzo pozytywnie odebrany . Stewardowanie , było no fiu fiu naprawde dobre , może dlatego że tzw człon / jakby to nie brzmiało / stanowili ludzie z doświadczeniem . Dobra koniec z wazeliną , teraz proszę już planować i brać się za organizację kolejnego Opola , bo o Wałbrzychu czy też Wrocławiu nie wspomnę . Do pracy rodzacy :D
Obrazek
Zdjęcia z ŁÓDŻ 22.11.2015. Wystawy - Galerie zdjęć - zapraszam http://www.andamira.pl/koty/galeria-wystawy-tekst/

spinoo

Od: Śro wrz 12, 2007 18:39

Post » Pon mar 09, 2009 9:36

ania2126 pisze:Czy mógłby ktoś podać wyniki dzisiejszej wystawy specjalistycznej Lady in Blue? Która niebieska panienka została Miss Blue? I wszystkich trzech vice miss też jestem ciekawa :)

Miss Blue została kotka z mojej hodowli-Ginger Mój Kot*PL RUS :D :D :D :D

mom27

Od: Pt lip 21, 2006 13:02

Post » Pon mar 09, 2009 10:01

mom27 pisze:Miss Blue została kotka z mojej hodowli-Ginger Mój Kot*PL RUS :D :D :D :D

Cieszę się ogromnie :D :1luvu:
A pozostałe powinny zostać Vice Miss :wink:

ania2126

Od: Nie wrz 23, 2007 17:38

Post » Pon mar 09, 2009 13:37

mom27 pisze:
ania2126 pisze:Czy mógłby ktoś podać wyniki dzisiejszej wystawy specjalistycznej Lady in Blue? Która niebieska panienka została Miss Blue? I wszystkich trzech vice miss też jestem ciekawa :)

Miss Blue została kotka z mojej hodowli-Ginger Mój Kot*PL RUS :D :D :D :D
:D :D
Pierwsza v-ce Miss Obrazek Princess Królestwo Kocie*PL PER a , zwana przez nas w domu Pineską :wink:
Istoty ludzkie to jedyny gatunek zwierząt, których szczerze się obawiam.
Autor: G.B. Shaw

danunka

Od: Sob kwi 30, 2005 21:23

Post » Pon mar 09, 2009 16:30

spinoo pisze:oraz były medale dla BIVu , to niby drobiazg ale bardzo pozytywnie odebrany

Bardzo fajnie :)
Aczkolwiek my dostaliśmy 2 BIV a tylko jeden medal. LOL
Mąż w sekretariacie dowiedział się, że brakło medali z napisem BIV i dostał do ręki ten od NOM BIS i słowami: "więcej nie ma, zabrakło, proszę wziaść ten). Mega ROTFL po prostu.

Poza tym wystawa super, bardzo mi się podobało - gdyby nie jeden niuans - na sali brakowało tlenu...
Obrazek
"Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy."

MarzenaF

Od: Czw paź 09, 2008 19:34

Post » Wto mar 10, 2009 15:01

A czy nie można cieszyć sie z tego, że nikt w tak ogromnej hali nie zmarzł, nie było przeciągów, no i najważniejsze - nie przeziębiły się koty?
Są wystawy, gdzie ma medali, a dostaje się karteczki :-(
Hodowla kotów burmańskich Elsze*Pl

elfi

Od: Śro lut 15, 2006 19:35

Post » Wto mar 10, 2009 16:06

elfi pisze:A czy nie można cieszyć sie z tego, że nikt w tak ogromnej hali nie zmarzł, nie było przeciągów, no i najważniejsze - nie przeziębiły się koty?
Są wystawy, gdzie ma medali, a dostaje się karteczki :-(

A ja uwazam że wystawy sa bardzo drogie,kluby zarabiaja pieniadze
(mniejsze czy wieksze różnie to bywa) i wydawanie karteczek za bivy
to ignoranctwo wobec wystawcy. Koszt medalu to ok 10,- za sztukę razem ze wstazką.

Snetka

Od: Nie mar 12, 2006 18:00

Post » Wto mar 10, 2009 16:14

Snetka pisze:Koszt medalu to ok 10,- za sztukę razem ze wstazką.

A jak się dobrze poszuka, to i taniej. Za 10 zł można zakupić nawet maleńki puchar. :D

dorozd

Od: Sob maja 26, 2007 22:31

Post » Wto mar 10, 2009 16:26

Wiadomo dorozd ... jak zawsze sie czepia, :evil: Ale nie o wartość tu chodzi a o pomysł. Jak dla mnie lepsze to niż karteczki kredką malowane . Po drugie wystawy są drogie , no cóż każdy ma własny portfel i zna jego możliwości . Może trzeba zrobić wystawy kameralne na 50-100 kotów dla wybrańców na wcześniejsze zapisy wtedy wystarczy mała duszna sala za małe pieniądze ale tak jak teraz 440 kotów. ?
I tu pytanie? po co oni w tym i ja się tu pchali ? może magia , może co innego . Ja twierdze ze Opole 2009 było lepsze niż 2008 a to znaczy ze jak dla mnie warto było dać pare złoty za kota więcej skoro dzięki CCW zapłaciłem dużo mniej za hotel przy halii . Zatem dorozd nie marudz tylko w końcu zrób cos bysmy się spotkali na jakiejś wystawie ..... tylko nie na końcu świata , choć..... :D
Obrazek
Zdjęcia z ŁÓDŻ 22.11.2015. Wystawy - Galerie zdjęć - zapraszam http://www.andamira.pl/koty/galeria-wystawy-tekst/

spinoo

Post » Wto mar 10, 2009 16:27

dorozd pisze:
Snetka pisze:Koszt medalu to ok 10,- za sztukę razem ze wstazką.

A jak się dobrze poszuka, to i taniej. Za 10 zł można zakupić nawet maleńki puchar. :D

..... i takim pucharek powinien być dawany każdemu kotu uczestniczacemu w BISIE. Dla BISÓW i BOSÓW oczywiscie odpowiednie puchary z rozetami włącznie.

Snetka

Post » Wto mar 10, 2009 16:28

Tak sie składa, że puchar czy medal to znikome koszta

http://tryumf.pl/shopgold/economy-line-c-2_60.html

często to sponsor może je ufundować.
Doskonale rozumiem, że na wystawę składają się inne koszta, ale bez przesady żeby oszczędzać na czymś co dla wystawców ma duże znaczenie, choćby symboliczne.

detinka

Od: Śro sie 24, 2005 0:37

Post » Wto mar 10, 2009 16:56

detinka pisze:Tak sie składa, że puchar czy medal to znikome koszta

http://tryumf.pl/shopgold/economy-line-c-2_60.html

często to sponsor może je ufundować.
Doskonale rozumiem, że na wystawę składają się inne koszta, ale bez przesady żeby oszczędzać na czymś co dla wystawców ma duże znaczenie, choćby symboliczne.

Tak,zawsze jest miło kiedy jest się zauważonym,docenionym i nagrodzonym choćby cukierkiem. Mamy bardzo duzo wystaw w Polsce
chyba nawet najwiecej w Europie ale coraz gorzej jestesmy traktowani.

Snetka

Post » Wto mar 10, 2009 19:17

To prawda medalik to miły akcent. Malutki pucharek byłby równie mile widziany, zwłaszcza przy tak dużych kosztach wystawy.
Gratuluję wszystkim wygranym :)
Obrazek

EgrettaAlba

Od: Czw sty 03, 2008 11:35

Post » Wto mar 10, 2009 19:43

EgrettaAlba pisze: Malutki pucharek byłby równie mile widziany, zwłaszcza przy tak dużych kosztach wystawy.

jakie ponosi również organizujący :wink:
Nikt nie daje hali za friko,sędziowie nie przyjeżdżają charytatywnie, plakaty i katalogi też kosztują. Transport klatek z Wrocławia i spowrotem .....itd. :wink:
ale o tym się dowie ,kto raz choć brał udział w organizacji wystawy.
I jak zawsze do narzekania sporo do roboty brak :?

a tak na marginesie każdy upominek nawet w formie dyplomiku za BIV czy Nom BiS jest fajnie odbierany :D
Istoty ludzkie to jedyny gatunek zwierząt, których szczerze się obawiam.
Autor: G.B. Shaw

danunka

Od: Sob kwi 30, 2005 21:23

Post » Wto mar 10, 2009 20:02

No ale ja tam wole jednak medal :D
Obrazek

spinoo

[poprzednia][następna]