mam pytanie, czy jezeli kotka otrzymała BIV (w klasa 12 i 11 były oceniane razem), to powinno to być zaznaczone na dyplpmie tylko jako BIV, czy może jako BIV class 12+11 ??
Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
fanaberia pisze:Skontaktowałam się. Problemem nie jest, że NIE WIEM, jak przygotować kota. Wiem bardzo dobrze. Po prostu, KTOŚ to musi zrobić.
Gdybym przygotowywała go osobiście wyglądałby jeszcze gorzej mimo mojej całej wiedzy teoretycznej. Antytalent jestem w pracach fizycznych
malgosia_07 pisze:
mam pytanie, czy jezeli kotka otrzymała BIV (w klasa 12 i 11 były oceniane razem), to powinno to być zaznaczone na dyplpmie tylko jako BIV, czy może jako BIV class 12+11 ??
danunka pisze:malgosia_07 pisze:
Tylko BIV![]()
Kocurro pisze:Malutkie Czarne Dziecko (tylko 4 kilo z niewielkim ogonkiem (kilo miało niewielki ogonek, bo Czarne Dziecko ogonek ma długi )) pokonało bezpośrednią konkurencję w postaci prawie takiego samego kotka i zdobyło BIV.
Kocurro pisze:fanaberia pisze:Skontaktowałam się. Problemem nie jest, że NIE WIEM, jak przygotować kota. Wiem bardzo dobrze. Po prostu, KTOŚ to musi zrobić.
Gdybym przygotowywała go osobiście wyglądałby jeszcze gorzej mimo mojej całej wiedzy teoretycznej. Antytalent jestem w pracach fizycznych
jakbyś raz zobaczyła jakie to proste, to następnym razem zrobiłabyś sama
chociaż czasem jest tak, że z kosmetykami trzeba poeksperymentować, jedne są skuteczniejsze dla danego rodzaju sierści, inne mniej
salon tego za Ciebie nie zrobi, tym bardziej, że czasem trzeba kota "poprawić" na wystawie
LeaManI pisze:Kocurro pisze:Malutkie Czarne Dziecko (tylko 4 kilo z niewielkim ogonkiem (kilo miało niewielki ogonek, bo Czarne Dziecko ogonek ma długi )) pokonało bezpośrednią konkurencję w postaci prawie takiego samego kotka i zdobyło BIV.
Ale przyznaj, że sędzia miał bardzo trudny wybór. Szczerze napiszę, że osobiście nie wiem którego kociaka bym wybrał gdyby to do mnie należała ostateczna decyzja.
Przy okazji może byś się pochwaliła, że Dziecko w niedzielę dostało nominację, co?
Użytkownicy przeglądający ten dział: SMK1 i 11 gości