ostoja pisze:....dobra, może byc od wody mineralnej
Chyba wódy
Moderator: DoBo
Kicorek pisze:ostoja pisze:....dobra, może byc od wody mineralnej
Chyba wódy

ostoja pisze:Kicorek pisze:ostoja pisze:....dobra, może byc od wody mineralnej
Chyba wódy
....rudej klasycznej ....z dodatkiem białego ?![]()
Na Malibu mi to nie wyglada
dorot pisze:myślę, że dam radę i pojawię się z Demonkiem na wystawie Ale tylko w sobotę. co wpisać w tych papierach przy rejestracji? w książeczce zdrowia ma Filemon-Demon wpisane. Demon jest cały czarny jednak ma kilka białych włosków na klacie.
dorot pisze:myślę, że dam radę i pojawię się z Demonkiem na wystawie Ale tylko w sobotę. co wpisać w tych papierach przy rejestracji? w książeczce zdrowia ma Filemon-Demon wpisane. Demon jest cały czarny jednak ma kilka białych włosków na klacie.
MariaD pisze:dorot pisze:myślę, że dam radę i pojawię się z Demonkiem na wystawie Ale tylko w sobotę. co wpisać w tych papierach przy rejestracji? w książeczce zdrowia ma Filemon-Demon wpisane. Demon jest cały czarny jednak ma kilka białych włosków na klacie.
Kilka włosków mówisz... i nic nigdzie indziej? Zamaluj kilka włosków czarnym flamastrem i wpisz "n" (czarny). Bo wyrwania tych kilku białych ze względów humanitarnych nie polecę.

Kicorek pisze:dorot pisze:myślę, że dam radę i pojawię się z Demonkiem na wystawie Ale tylko w sobotę. co wpisać w tych papierach przy rejestracji? w książeczce zdrowia ma Filemon-Demon wpisane. Demon jest cały czarny jednak ma kilka białych włosków na klacie.
Mafia DOM miau pl się zbroi![]()
!!
Nie wiem, co wpisać, chyba tam będzie jakieś odpowiednie miejsce. Ja idę dziś się rejestrować, jak zdążę, bo wcześniej wścieklizna. Zobaczę, jak będzie. A gdzie się zarejestrujesz?

ostoja pisze:Kicorek pisze:dorot pisze:myślę, że dam radę i pojawię się z Demonkiem na wystawie Ale tylko w sobotę. co wpisać w tych papierach przy rejestracji? w książeczce zdrowia ma Filemon-Demon wpisane. Demon jest cały czarny jednak ma kilka białych włosków na klacie.
Mafia DOM miau pl się zbroi![]()
!!
Nie wiem, co wpisać, chyba tam będzie jakieś odpowiednie miejsce. Ja idę dziś się rejestrować, jak zdążę, bo wcześniej wścieklizna. Zobaczę, jak będzie. A gdzie się zarejestrujesz?
Nio jak to gdziedo XIV zapraszamy.
Mysza pisze:dorot supeeer![]()
My tez tylko w sobotę.
Kiciorek jak nas nie będzie w niedzielę to jest większe prawdopodobieństwo nagrody
I ja nie mogę tu wchodzić, bo już się denerwuję![]()
![]()
. Na dodatek dziś wścieklizna
.dorot pisze:potraktuję to jako eksperyment
Kicorek pisze:Tez się denerwuję. Na dodatek dziś wścieklizna
.
Użytkownicy przeglądający ten dział: edyta.nowak87, Irek B, KrzysztofB i 7 gości