Mnie nie robi różnicy, bo mieszkam przy samych Mysłowicach, ale jak ktoś przyjeżdża np. z Warszawy pociągiem to ma mniej ciekawie

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
... Rude przesliczne ale ekhm mojego nie bedziesz trzymac po "egzotycznemu" ? ...
estre doczep sobie kartke z nickiem na bluzkęestre pisze:No właśnie z dojazdem trochę kicha. Jak ktoś jest niezmotoryzowany to ma już gorzej.
Mnie nie robi różnicy, bo mieszkam przy samych Mysłowicach, ale jak ktoś przyjeżdża np. z Warszawy pociągiem to ma mniej ciekawie
anulka111 pisze:estre doczep sobie kartke z nickiem na bluzkęestre pisze:No właśnie z dojazdem trochę kicha. Jak ktoś jest niezmotoryzowany to ma już gorzej.
Mnie nie robi różnicy, bo mieszkam przy samych Mysłowicach, ale jak ktoś przyjeżdża np. z Warszawy pociągiem to ma mniej ciekawieto Cie rozpoznam
![]()
Tym razem wezme okulary
estre pisze:No właśnie z dojazdem trochę kicha. Jak ktoś jest niezmotoryzowany to ma już gorzej.
karolcia_nfo pisze:
Mam pytanie czy od dworca daleko jest do hotelu Wodnik
Go!Go! pisze:...chyba melex będzie potrzebny do poruszania
Geza pisze:Brojan liczy sobie dodatkowo 30 zł za 1 kota za noc - to tak, aby nikogo przyjazd nie zaskoczył
estre pisze:anulka111 pisze:estre doczep sobie kartke z nickiem na bluzkęestre pisze:No właśnie z dojazdem trochę kicha. Jak ktoś jest niezmotoryzowany to ma już gorzej.
Mnie nie robi różnicy, bo mieszkam przy samych Mysłowicach, ale jak ktoś przyjeżdża np. z Warszawy pociągiem to ma mniej ciekawieto Cie rozpoznam
![]()
Tym razem wezme okulary
Pomyślę nad tym
Będziecie z Rysiem w oba dni?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości