Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Kicia:) pisze: ps. animal planet rzeczywiście dawało rewelacyjne niespodzianki hodowcom! :/
danunka pisze:, starsze mają włączone wentylatory ....
mamaroksany pisze:danunka pisze:, starsze mają włączone wentylatory ....
najlepszy patentwkład z lodówki turystycznej + wentylator = klima dla kota
danunka pisze:mamaroksany pisze:danunka pisze:, starsze mają włączone wentylatory ....
najlepszy patentwkład z lodówki turystycznej + wentylator = klima dla kota
taki też mamy klimatyzator , gdzie jest woda i zamrożone wkładya ja mam wrażenie ,że moje ofutrzone persy cierpią straszliwie
Kicia:) pisze: (nieklimatyzowanej z winy obsługi która najwyraźniej w dbałości o własną kieszeń postanowiła zostawić hodowców samym sobie w tym nieludzkim upale).
Xarthias pisze:Hala jest do ......, to fakt. Nie rozumiem, czemu oba sopockie kluby tak się na nią upierają. [...] Mam nadzieję, że na przyszły rok rozejrzą sie za lepszą lokalizacją (może Targi, może AWFiS...).
Kicia:) pisze:Pana antoniego kondeja i usłyszałam: "mogła Pani przyjechać wcześniej to by Pani miała miejsce!!" Najwyraźniej temu człowiekowi przydałoby się kilka powtórek z lekcji w szkole podstawowej, gdzie uczono elementarnych zasad dobrego wychowania i szacunku do ludzi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości