Marcepan pisze:widzicie?
znów ze sobą rozmawia! rozmawiają?!
zrobię sobie zdjęcia w Zgierzu i podpiszę![]()
To z wrażenia przed wystawą ;P
Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Marcepan pisze:widzicie?
znów ze sobą rozmawia! rozmawiają?!
zrobię sobie zdjęcia w Zgierzu i podpiszę![]()
Kicimiau pisze:No nie, kicikici_miau, to trzeba się będzie ...!!!!!!!!!!!
dorozd pisze:Nie wiem czy mi umknęło, podczas czytania wątku, czy nie napisano...
Jakie firmy będą gościć na wystawie (czyli Co_Można_Kupić_dla podopiecznych)?
kicikici_miau pisze:Kicimiau pisze:No nie, kicikici_miau, to trzeba się będzie ...!!!!!!!!!!!
Właśnie w tym celu poszukuję noclegu![]()
Kicimiau pisze:kicikici_miau pisze:Kicimiau pisze:No nie, kicikici_miau, to trzeba się będzie ...!!!!!!!!!!!
Właśnie w tym celu poszukuję noclegu![]()
To mówisz, ze w Na Zdrowiu, nie ma miejsca? (a zobacz, jakby nazwa hoteliku była a propos..)
kicikici_miau pisze:Kicimiau pisze:Marcepan, ja czułam, że Ty nas (mnie) śledzisz!!!
kicikici_miau pisze:dorozd pisze:Nie wiem czy mi umknęło, podczas czytania wątku, czy nie napisano...
RUFI na swojej stronie podaje, że się tam pojawią. Poza tym nie mam pojęcia kto jeszcze. Moim kotom najbardziej brakuje Pana Piórko
O-l-g-a pisze:kicikici_miau pisze:dorozd pisze:Nie wiem czy mi umknęło, podczas czytania wątku, czy nie napisano...
RUFI na swojej stronie podaje, że się tam pojawią. Poza tym nie mam pojęcia kto jeszcze. Moim kotom najbardziej brakuje Pana Piórko
Będzie Pan Piórko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość