_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Wystawa kameralna, baaaaardzo sympatyczna, pozdrowienia dla wszystkich znajomych i nieznajomych
Wielkie gratulacje dla prowadzącego, za rewelacyjne przedstawianie ras kotów dla publiczności. Zwiedzający często nie wiedzą na co patrzą, dzięki prowadzącemu mieli możliwość dowiedzieć się czegoś więcej. Świetny pomysł
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Erin pisze:Yyy, ja nic nie słyszałam, żeby prezentował rasy
bo w sektorach nie było czasu na słuchanie prowadzącego
a tak poważnie, podczas ocen jak również podczas BIS-ów, rasy były opisywanie niejednokrotnie również wielokrotnie powtarzane było, aby zwiedzający nie używali fleszy podczas robienia zdjęć jak dla mnie dobra robota
No to fajnie Lampy nie używam od początku bytności na wystawach, czyli od 3 lat. Ale niestety, z moich obserwacji wynika, że byłam wyjątkiem. Nikt sobie nic z tego nie robił, że błyski mogą denerwować zwierzaki.