Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
bakszysz97 pisze:Witam
tak jak w tytule chcialabym sie zglosic na wystawe- robie to pierwszy raz...
Po pierwsze nigdzie nie ma napisane jaka jest cena za wystawienie kotow z zagranicy. nigdzie nie ma zadnego formularza zgloszeniowego... no i w koncu kto ma te moje koty zglosic- ja prosto do hradec wysylam czy do mojego klubu, oni do FPL a dopiero FPL do hradec?
Bardzo proszę o pomoc.
A tu informacja po czesku- jedyna jaka znalazłam:
http://www.kocky-hradec.cz
Pozdrawiam Agata
bakszysz97 pisze:no oki juz rozumiem musze to zrobic przez moj klub, moj klub do fpl a fpl do hradec...a powinnam miec jakies konkretny druk zgloszenia?? Bo nic takieo nie moge znalezc na stronie organizatorow wystawy w hradec...
Interesuje sie juz teraz bo sie boje o czas przeplywu...a nie chcialabym zeby sie okazało że się spóźnię tylko przez to ze gdzies zostana przetrzymane moje zgloszenia![]()
Moze ktos se wybiera do Hradec i ma jakis druk zgloszenia... bo moze wystarczy ze do klubu wysle tylko info jakie koty i w jakiej klasie i nic wiecej...a oni sami cos wyprodukujaale rczej ne mam zludzen
bakszysz97 pisze:Wielkie dzieki!!
zapisana jestem do cc amber.
Moje i kolezanki lyse stworki najpierw zawitaja na wystawe do Walbrzycha a pozniej chcemy je zabrac do Hradec.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości