Od 6 czerwca będę mogła zbierać certyfikaty dla swoich któw

Powoli zaczynam robić plany wystawowe dla swoich kotów

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
karolcia_nfo pisze:Od 6 czerwca będę mogła zbierać certyfikaty dla swoich któwW Polsce mogę ich zdobyć maksymalnie 5 certyfikatów i aby ukończyć Intera muszę wybrać się na jakąś zagraniczną wystawę
![]()
ewkaa pisze:Musze powiedzieć, że jestem pod dużym wrażeniem litewskiego klubu - w poniedziałek dostałam mailem coś na kształt wstępu do katalogu: plan godzinowy wystaw, ilość kotów z podziałem na rasy, zdjęcia sędziów iiiii rozpiska u którego sędziego są które koty na OBA dni wystawybrakuje tylko pełnego katalogu
- na razie wyglądają na bardzo fajnie zorganizowanych, zobaczymy jak będzie na żywo
Viridian pisze:Jeśli jesteś przyzwyczajona do polskich wystaw to raczej odpuść sobie Ołomuniec - hala z poprzedniej epoki, królicze klatki z drewnianym dnem i do tego ciężko dogadać się inaczej niż po czesku, normalnie kosmos
Yolanta pisze:W ostatnią sobotę byłyśmy w Hamburgu. Jest tu nawet wątek (trochę tytuł myli):
viewtopic.php?f=10&t=127475
Czysto, nowe klatki, przestronnie. Brakowało mi tylko wyświetlanych numerków, trzeba więc było się bardzo pilnować, by nie przegapić swojej kolejki. Jeżeli wszystkie wystawy w Niemczech tak wyglądają, to warto w tym kierunku szukać. Odległości oczywiście inaczej trzeba oceniać, bo 400 km u nas a 400 u Niemców, to zupełnie inna bajka![]()
Nie wiem, czy to jest regułą, ale na tej wystawie proporcje ras kotów były zupełnie inne od tych u nas. Na przykład było bardzo dużo persów, a brytyjczyków chyba tylko z 15. To też ważne przy wyprawie po certyfikat
Użytkownicy przeglądający ten dział: _Marie_ i 4 gości